Dameklip hos RODEO - Book nu

Dameklip hos RODEO

Leder du efter en dygtig frisør til et dameklip? Hos RODEO er vi eksperter, når det kommer til dameklip, og vi har lang erfaring med at skabe smukke og flatterende frisurer. Fra klassiske snit til moderne trends, er der en række stilarter at vælge imellem, som kan tilpasses, så de passer til den enkeltes ansigtsform, hår tekstur og personlige præferencer. Her hos RODEO tager vi det som en selvfølge, at du formentlig har høje krav til din dameklip, da din frisure er en stor del af dit personlige look. Et pænt dameklip fås i alle længder. Hvad enten du ønsker en ny korthåret frisure, eller om du vil bevare dine længder, så har vi mulighed for at hjælpe dig.

DAMEKLIP

Hvordan foregår vores dameklip?
Vi starter altid med vask, føn & styling

Hos RODEO tror vi på, at smukt hår starter med en god behandling. Derfor starter vi altid medvask, føntørring og styling af håret for at hjælpe dig med at opnå det perfekte look og for at føle dig helt hjemme i stolen. Inden da starter vi med en personlig konsultering, hvor du får mulighed for at komme med ønsker, lige så vel som du kan få frisørens input. 

Hos RODEO bruger vi kun shampoo og balsam af den bedste kvalitet til at rense og fugte dit hår, så det føles blødt, silkeagtigt og næret. Vi gør en dyd ud af at forstå din individuelle hårtype og behov, således at vi kan anbefale de bedste produkter og teknikker til at holde dit hår sundt og smukt. Hvis du leder efter en komplet styling-oplevelse, tilbyder vi også en række stylinger af håret, der hjælper dig med at opnå det perfekte look til enhver lejlighed.

Hvilke typer af dameklip udfører vi?

Pandehår er en alsidig og populær frisure, der kan tilpasses, så den passer til forskellige ansigtsformer, hårtyper og personlige præferencer. I RODEO er pandehår en af de mest populære former for dameklip i øjeblikket, og vores dygtige frisører har bred erfaring med at udføre klippet.

Mellemlangt hår

En anden populær frisure er mellemlangt hår. Her har vi stor erfaring med eksempelvis den klassiske, skulderlange page, som er en vidunderlig frisure. Derudover er det populært at tilbagestryge sit mellemlange hår, som også er en frisure vi både kan klippe og style. Bløde etager og bølger er ydermere gode bud på dameklip, som trender, og som vi kan hjælpe med at udføre. 

Udover vores traditionelle dameklip udfører vi en række behandlinger, som kommer særligt kvinder til gode.

Dameklip

VI TILBYDER

Hårfarvning på ekspertniveau

Som professionelle frisører har vi ligeledes stor erfaring med hårfarvning. Derfor kan du trygt læne dig tilbage og få dit hår farvet i vores frisørstole. Til gengæld er der en række ting, du kan foretage dig, inden du skal have farvet hår. Disse kan du læse mere om her.

VI TILBYDER

Hårkur

Vi tror som sagt på, at sundt hår er smukt hår. Derfor tilbyder vi en række muligheder for hårbehandlinger for at hjælpe dig med at genoprette og revitalisere dit hår. Her tilbyder vi en fugtgivende kur, protein kur, metal detox kur og RODEOs egen signatur kur. 

Vores frisører er eksperter i hårpleje og kan anbefale de bedste behandlingsmuligheder til netop din hårtype og dit behov. Fra plejende behandlinger til hårmasker, hvor kun de bedste produkter og teknikker anvendes for at sikre, at dit hår er sundt, skinnende og stærkt.

Vores hårbehandlinger er designet til at nære og reparere beskadiget hår, forhindre brud og fremme sund vækst. Uanset om du kæmper med tørt, kruset hår eller beskadiget hår på grund af overdreven varmestyling eller farvning, kan vores behandlinger hjælpe dig med at opnå smukt, sundt hår.

Babylights
Extensions

VI TILBYDER

Extensions

Et af vores øvrige specialer er extensions. Så leder du efter lange, lækre lokker uden ventetid, er du kommet til det rette sted.

Vores erfarne frisører bruger kun hår extensions af højeste kvalitet for at sikre en sømløs blanding med dit naturlige hår. Uanset om du leder efter længde, volumen eller begge dele, kan vi hjælpe dig med at opnå det perfekte look.

Hos RODEO forstår vi, at hair extensions kan være en stor investering, og vi bestræber os på at levere en personlig service, der opfylder dine specifikke behov. Vores frisører vil arbejde sammen med dig for at sikre, at dine extensions påføres og vedligeholdes professionelt, så du kan nyde dit smukke og sunde hår.

VI TILBYDER

Håropsætninger

Ud over at lave dameklip har vi også mulighed for at hjælpe med håropsætninger, hvis dette skulle være relevant. Det kunne eksempelvis være forud for en stor begivenhed, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. 

Indenfor håropsætninger tilbyder vi en række forskellige stilarter at vælge imellem, herunder opsat hår, fletninger, krøller eller glatte straight looks. Vi er på ingen måde begrænset af disse opsætninger, og derfor kan vi i lige så høj grad lave håropsætninger baseret på dine behov og ønsker. 

Vores fornnemeste opgave er at arbejde sammen med dig om at skabe en frisure, der komplementerer dit outfit, ansigtsform og personlige stil. 


Hos RODEO har vi en række ydelser, der kommer dig som kvinde til gode, og vi specialiserer os i en række forskellige klip og behandlinger. Book din tid i dag, og så vil vi se frem til at se dig i en af vores saloner.

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!