RODEO Ørestad | Din nye frisør i Ørestad - Book tid til klip og farve
Frisør Oerestad

RODEO

Frisør Ørestad
Velkommen til RODEO

Det er med stor stolthed, at vi åbner dørene for vores 10. salon i RODEO i Ørestad. Som din nye frisør i Ørestad vil vi gøre alt for at skabe en unik oplevelse hver eneste gang, du sidder i stolen – hvad enten du er ny kunde eller har besøgt os før i en af vores andre saloner i København.

Vores erfarne frisører i Ørestad sørger for, at du får en behagelig oplevelse i lækre nye omgivelser med friske forsyninger under din behandling. RODEO teamet ser frem til at byde dig velkommen på Kay Fiskers Pl. 4 i Ørestaden. 

   Kay Fiskers Pl. 4, 2300 København (Se på kort)

FOR HELE FAMILIEN

Din nye frisør
lige ved FIELDS

På shopping i Fields? RODEO står klar med forfriskninger og lækre frisørbehandlinger LIGE ved Fields og busstoppestedet ved Ørestad st. Vi vil elske at blive din nye frisør ved Fields, hvor du passende kan kombinere indkøbene med en klipning, en farvning eller noget helt tredje. Vores salon er indrettet til alle i familien – Derfor kan du passende kan tage de mindste med også. Vi tilbyder børneklip til både drenge og piger.

Det er vores vigtigste opgave, som din nye frisør ved Fields, at dine ønsker bliver udført til perfektion. Det gør vi i fællesskab – vi starter med en god dialog om dine ønsker til dit hår, hvor vores frisører kan inspirere dig med de seneste tendenser og ekspertise på enhver type behandling og hår.

Frisør Oerestad
Frisør Oerestad

VI TILBYDER

RODEO – din frisør i Ørestad
med fokus på velvære

Udover at vi sørger for at klippe den flotteste frisure til dig, gør vi også en dyd ud af, at du føler dig hjemme, når du besøger RODEO og din nye frisør i Ørestad. Derfor har vi indrettet vores salon i nordisk stil, hvor du kan føle dig godt tilpas og nyde din behandling. Vi har skabt et menukort af med endnu flere drikkevarer, som juice, øl, vin, whisky og Gin og Tonics, lige så vel som vi tilbyder friskbrygget baristakaffe.

Derfor skulle der gerne være noget at drikke til enhver smag og ethvert humør her i vores salon i Ørestad nær Fields. Vores frisører er ikke kun blandt landets bedste til at klippe – vi har tilmed sendt dem på baristakurser, så du kan få en lækker kop baristakaffe serveret, mens du får ordnet håret. Hos din frisør i Ørestad i den splinternye RODEO salon er du i centrum, og vi ser frem til at forkæle dig.

Frisører nær Fields med speciale i adskillige behandlinger

I vores nye salon kan vi udføre en lang række behandlinger, som kræver mange års erfaring og ekspertise. Vores frisører er eksperter inden for behandlinger som balayage, extensions og hårfarvning. Til herrerne er vi passionerede omkring herreklip, ligesom vi også tilbyder skæg klip og meget mere efter dit behov.

Vi tænker kreativt og innovativt i vores behandlinger. Derfor gør vi meget ud af at rådgive dig, ligesom vi lytter til dine ønsker.

Besøg RODEO i Ørestaden

RODEO og vores frisører i Ørestad kan ikke vente med at byde dig velkommen i vores 10. salon fra den 18. januar i 2022. Det er en vigtig milepæl for RODEO nu at kunne tilbyde de lækreste frisørbehandlinger til endnu flere kunder på Amager – og vi er glade for, at du nu kan besøge en RODEO-salon endnu tættere på dig.

Vi håber at se dig i stolen på den ikoniske Kay Fiskers Plads nr. 4 lige ved indgangen til Fields og Ørestad metroen fra den 19. januar 2022. 

Sofie Louise

MANAGER

MASTER STYLIST

Nanna

MASTER STYLIST

Nikolaj

STYLIST

Cecilie

STYLIST

Ørestad

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Det siger vores kunder

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!