RODEO

Særlige behandlinger
i RODEO

I RODEO har vi en række ekstra særlige behandlinger, der ofte kræver ekstra opmærksomhed, da de kan være mere omfattende og komplekse. 

Derfor har vi forklaret, hvad de enkelte særbehandlinger gør nedenfor, samt hvilken hårtype de passer til, sådan at du kan gøre dig klogere på eventuelle fremtidige behandlinger. 

Læs mere om extensions, balayage, reflekser, baby lights, toning, Face Frame behandling, kure & vores brudepakke.

EXTENSIONS
- helt nyt i RODEO!

Efter mange forespørgsler på extensions har vi sendt vores kompetente frisører på kursus, og derfor kan vi nu tilbyde extensions med 30-50% billigere priser sammenlignet med markedspriser. Interesseret?

Kunne du tænke dig tykkere hår eller ønsker du at øge længden af dit hår? Så er extensions en god mulighed.

Hvis du ønsker et look med tykkere hår, bruger vi tit extensions som en mulighed. Vi kigger på dit hår og vurderer ud fra det, hvor meget ekstra hår, der ville være passende til netop dig og dit hår. Det kan både være langt hår, men også kortere hår. 

Vi oplever tit, at vores kunder ønsker ekstra fylde i siderne, eller at kanten ofte er tynd og kedelig. I disse tilfælde vil extensions fungere som en god løsning, og vil spare dig for en masse arbejde i kampen mod den perfekte styling for et mere fyldigt look. Ofte er det ikke særlig meget ekstra hår, der skal til, og det vil være nemt og overskueligt for dig at vedligeholde – både i forhold til tid og økonomi.

Hvis længere hår ønskes, beder vi dig komme ned til en snak med os i én af salonerne, hvor vi ser på dit hår og vurderer farve, længde og tykkelse. Gennem diverse kurser er vi blevet eksperter i at lave extensions, sådan at det ser naturligt og lækkert ud. 

Vores extensions er lavet af ægte hår af god kvalitet. Følger du vores vejledning, vil du opleve, at det holder sig pænt og blødt, og at kan blive genbrugt af flere omgange.

Hvilken type extensions kan du vælge mellem?


Volume Extensions
Hvis dit hår er tyndt, og du ønsker mere fylde, er Volume Extensions en god løsning. Der kan anvendes både Tape eller Weft Extensions til dette. 

Fuld Extensions
Ønsker du mere længde, er en Fuld Extension en mulighed i både Tape og Weft metoden. Du kan vælge mellem 40 cm eller 50 cm afhængig af, hvor kort/langt dit eget hår er i forvejen. 

Weft Extensions
Weft Extensions monteres med små microringe, eller kombineres med både microringe og syning. Denne metode er utrolig nem at afmontere og vedligeholde. Oprykkes ca hver 7-8 uge. 

Tape Extension
Tape Extensions monteres i små stykker, enten på 2,5 eller 5 cm i bredden. Dette er en løsning, som er utrolig behagelig, og som ser meget naturlig ud. Nødvendigt med oprykning ca. hver 6-7 uge.

F.A.Q om extensions

Prisen på extensions varierer enormt meget alt afhængigt af dit eget hår samt hvilken extensionsbehandling, du skal have.

Andre forretninger/frisører tager gennemsnitligt mellem 3000-7000 kr. for extensions.  

I RODEO koster det mellem 1000-4000. OBS! Disse priser er EFTER rabat på 33%, som du får med RODEO Vennekort. 

RODEO Vennekort koster 149,- én gang, hvorefter du altid får 20% på alle behandlinger - og exceptionelt 33% på extensions.  

Vi bruger tape-metoden, som sikrer et naturligt resultat. Det fungerer sådan, at man har en bane hår på 1-4 cm med tape på, som man sætter på det naturlige hår. Vi anvender ingen fletninger eller lim i håret.

Vi farver både hår og extensions, så det passer sammen. Ønsker du derudover at få genopfrisket farven imellem dine oprykninger er dette også muligt i et hvis omfang. Her kunne striber over skilningen være en mulighed.

Tape Extension er meget skånsomt for håret, især også på fint skandinavisk hår. Korrekt pleje (vejliedning fra frisør) og oprykning i de rigtige intervaller er dog vigtigt.

Du kan bruge føntørrer, glattejern, og krøllejern. Du skal bare huske varmebeskyttelse på håret, præcis som på dit ejet, naturlige hår. Vi anbefaler naturligvis bløde hårelastikker til hestehaler, da det ikke er så godt at "rive" for meget i tapestykkerne, da dette er en for stor belastning for håret, som tapen sidder på.

Du vasker næsten, som du plejer. Dog anbefaler vi at bruge en flad hånd, da det skåner dine extensions og dit ejet hår. Din frisør vil anbefale dig hjemmepleje: shampoo, conditioner og kur.

BALAYAGE

Ønsker du et hår, hvor det ligner, at solen har lysnet dit hår helt naturligt ? Så er balayage farvebehandling et godt valg.

Ved balayage behandlingen smelter din egen hårfarve sammen med lysningen, så du ikke vil opleve en markant udgroning eller et unaturligt lyst hår. Samtidig vil du beholde dybden fra din egen hårfarve. Kombinationen af din egen hårfarve og lysningen, vil give et fantastisk spil. 

Balayage behandlingen kan bruges til alle typer hår i alle længder. Balayage er til dig, der finder kraftige og kontrastfyldte highlights flotte. 

Stor balayage behandling
Den store store behandling er god, hvis man vil gøre kontrasten i ens hårfarve større. Ved en stor behandling går man ind og farver bunden mørkere. 

SE PRISER FOR BALAYAGE HER

REFLEKSER/STRIBER

Ønsker du lysere eller mørkere hår med spil i håret, og en helhed fra bund til spids? Så er reflekser/striber noget for dig.

Denne behandling er meget individuel, da tykkelsen på reflekserne kan laves med stor variation. Inden vi kommer farven i, vil vi have en dialog om, hvor tydelige du ønsker, reflekserne skal være. Vi oplever ofte, at folk er i tvivl omkring, hvorvidt de skal vælge reflekser eller balayage. Og med det vil vi sige, at hvis ikke du ønsker en markant mørkere bund end dine spidser, er reflekser den rette behandling for dig.

På det første billede ses influencer, Josephine Havmøller, der har været forbi vores Master Stylist, Benedikte i Østerbro salonen og fået smukke naturlige reflekser gennem hele håret. 

SE PRISER FOR REFLEKSER/STRIBER HER

BABY LIGHTS

Baby Lights farvebehandling er en meget fin hårteknik, der stræber efter at efterligne den flerdimensionelle hårfarve, som børn har. Deraf kommer navnet Baby Lights, da efterspørgslen til et naturligt farvespil ofte blev sammenlignet med børns hårfarve.  


Baby Lights minder om de almene lyse striber, der laves med folie, hvor Baby Lights laves med helt fine vævninger og meget lille separation mellem folierne. På denne måde opfrisker Baby Lights din naturlige hårfarve og giver et smukt farvespil. Baby Lights blender naturligt med din egen naturlige hårfarve. 

SE PRISER FOR BABY LIGHT UNDER “REFLEKSER/STRIBER” HER

TONING

Forestil dig, at man kan lægge et filter på håret. Det er muligvis den bedste måde at beskrive en toning på.

Hvis du ønsker at give dit hår lidt mere glans, dybde, varme eller køligere skær, uden at være afhængig af en farvebehandling, er toning noget for dig. 

En toning er ikke 100% dækkende, og vil derfor give et naturligt look. Vi kan ikke farve et hår lysere med en toning, men vi kan farve det mørkere eller ændre på refleksen af håret. En toning er utrolig glansfuld.

SE PRISER FOR TONING HER

FACE FRAME

Hvis du ønsker at indramme dit ansigt, er en Face Frame behandling noget for dig. 

Face Frame behandlingen er meget populær, da den skaber mere fokus på ansigtet ved brug af kontraster og spil i håret. 

Behandlingen handler om, at man lysner håret omkring ansigtet – enten mere eller mindre alt afhængigt af hvilket udtryk, man ønsker.  

Ved en Face Frame får du derfor reflekser omkring ansigtet og en toning i håret. 

SE PRISER FOR FACE FRAME HER

 

KURBEHANDLINGER

Forskelligt hår kræver forskellig behandling. RODEO tilbyder mange forskellige, avancerede hårkurer. Læs mere om de forskellige kurer her:

Smartbond kuren
Ønsker du længere holdbarhed på din farve? Så er Smartbond-kuren noget for dig. 

Ved brug af Smartbond-kuren kan vi både vælge at bruge den i vores farveblanding samt direkte på håret. Smartbond-kuren fastholder de bindinger, vi har i håret, og håret vil derfor forblive stærkere og farven vil blive flottere. Smartbond-kuren kan kombineres med andre kurbehandlinger.

Se før/efter-billeder af Smartbond-kuren.

Keratin kuren
Oplever du at dit hår knækker? Så er keratin kuren noget for dig. Keratin er en af de byggesten, vores hår er lavet af, og det er ofte det vi mangler, hvis håret knækker, eller har let tendens til at knække. 

Læs mere om denne kur her

Stimulerende hårkur 
Begynder dit hår at blive tyndere, eller din hovedbunden irritabel? Så er vores stimulerende hårkur noget for dig. Med et spark af vitaminer direkte til hårsækkene ved dine klipninger, kan du formå at få sundere hårvækst. Kuren er også god, hvis du oplever ubalance i hovedbunden.

Læs mere om denne kur her

Er du i tvivl om hvilken kur, du skal vælge, så er du mere end velkommen til at spørge din frisør hos RODEO.

BRUDEPAKKEN

I RODEO tilbyder vi opsætning af hår- og make up til bryllupper.

Brudeopsætning af hår & make up inkl. prøveopsætning. 

3999,- 

Prøveopsætning foregår i RODEO. Ønsker du, at vi kommer hjem til dig og styler dig på selve dagen, tilføjes et tillæg på 1000 DKK. Ellers foregår styling i RODEO.

Ring til salonen for at booke denne pakke.

Lær os bedre at kende!
Tjek os ud på Facebook & Instagram