RODEO

Frisør i København K
Velkommen til RODEO

Er du på udkig efter en dygtig frisør i København K? Hos RODEO tager vi imod hele familien. Vi har specialister til herreklip, dameklip og børneklip, lige så vel som vi specialiserer os i farvning af hår, bryn og vipper samt skæg klip.

RODEO er dit frisørkoncept og din barbershop i København K med fokus på det sublime håndværk og god underholdning.

   +45 71 99 31 17 (Tryk 3)

   Klosterstræde 16, 1157 København K (Se på kort)

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

FOR HELE FAMILIEN

Kvalitet, underholdning
og afslapning

Vores frisører i København K gør en dyd ud af, at du føler dig tilpas og hjemme i vores salon på Klosterstræde. Vi stræber efter at skabe en hjemlig sfære, hvor du kan slappe af, samtidig med at du bliver underholdt af vores dygtige frisører – alt imens du naturligvis får lavet det flotteste look.

Vores behandlinger starter med en god og åben dialog om dine ønsker, hvor vores professionelle frisører også kommer med gode anbefalinger og råd omkring dit look. Vores frisører følger de nyeste trends i branchen, som du kan nyde godt af, når du besøger os.

Vi forsøger altid at rådgive dig inden, undervejs og efter behandlingen, så vi sikrer os fuld tilfredshed og det bedste look for dig. Undervejs tilbyder vi også en række lækre drikkevarer, som bidrager til en mindeværdig oplevelse. Vi tilbyder nemlig lækker baristakaffe, juice eller kolde øl, Gin & Tonics eller vin, hvis humøret er til det. Vi tilbyder et koncept til ethvert humør og  enhver i familien. 

VI TILBYDER

En frisør i
København K
med høj faglighed

Det sublime håndværk og dit kommende udtryk er naturligvis essentielt i behandlingen. I den proces er du i centrum, og det er frisørens fornemste opgave at indfri dine forventninger.

Frisøren vejleder dig undervejs – ikke kun om udviklingen af tendenser – men også om de bedste produkter, som vi både anvender og forhandler. 

Vi har udvalgt en række gode produkter, som passer til enhver hårtype og dermed gerne skulle dække dit behov. Disse bruger vi både under behandlingen, men de kan altså også købes efterfølgende.

Fleksible frisører i København K

Vi mener selv, at vores frisører og salon i København K er ganske fleksibel. Vi holder nemlig, flere dage om ugen, åbent 12 timer af dagen, så du kan nå dine andre gøremål, og så det ikke bliver svært at planlægge din tid hos frisøren. I hverdagene holder vi derfor åbent fra kl. 08.00-20.00 (om fredagen til kl. 19.00), og somme tider også før eller efter. Om lørdagen holder vi åbent fra kl. 08.00-18.00. I visse tilfælde holder vi endda også åbent om søndagen. Vi håber derfor, at der gerne skulle være rig mulighed for at komme og besøge én af vores dygtige frisører i København K hos RODEO. 

Frisørernes passion for dit kommende look er nøgleord i RODEO. Sammensætningen af vores frisører i København K og resten af vores saloner er nøje udvalgte, så der er en specialist lige efter dit behov og dine ønsker. I vores salon i City vil du blive budt velkommen af 1 Art Director, 2 Master Stylister, 1 Stylist og én elev. Ligeledes har salonen farvespecialister.

Du kan bestille din kommende tid her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

TEAMET

Vores medarbejdere
glæder sig til at møde dig & dit hår

Morten

Art Director
City
Se video

Catrine

Master Stylist
City
Se video

Laila

Master Stylist
City
Se video

Katrine

Stylist
City
Se video

Jonas

Elev
City
Se video

Miriam

Master Stylist
Se video

Se hele
teamet

Se hele
teamet

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med branchens bedste brands

Vælg salon