RODEO

Frisør Vesterbro
Velkommen til RODEO

Leder du efter en dygtig frisør på Vesterbro? Hos RODEO på Istedgade tager vores frisører glædeligt imod dig.

Vores professionelle frisører er erfarne indenfor enhver type klipning og farvning, og du skal blot læne dig tilbage og nyde behandlingen.

   +45 71 99 31 17 (Tryk 6)

   Istedgade 43A, 1650 København V (Se på kort)

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

VI TILBYDER

Herre- og damefrisør
på Vesterbro

RODEOs frisører tager sig faktisk af hele familien. Både herrerne, damerne og børnene. Til damerne tilbyder vi blandt andet almindelige klip samt farvning af hår, bryn og vipper. Til herrerne tilbyder vi blandt andet almindelige klip og skæg klip, mens vi til de mindste naturligvis kan klippe både drenge og piger.

Derudover er vi også eksperter, når det kommer til håropsætning. Det kan være inden særlige begivenheder, der kræver en flot frisure, som holder hele dagen. Kom derfor endelig forbi vores dygtige frisører på Vesterbro i RODEO, hvis du skal have opsat dit hår til et bryllup, konfirmation eller en tredje begivenhedsrig anledning. Vores frisører kræser for detaljen, samtidig med at du kan se frem til at opleve god underholdning, mens du bliver klippet.

FOR HELE FAMILIEN

Rendyrket underholdning
og professionelle frisører

Vores behandlinger starter med en god dialog omkring dit kommende look. Vores frisører på Vesterbro følger de nyeste trends i branchen og er derfor i stand til at rådgive dig før, undervejs og efter dit klip.

Vi sætter pris på en god dialog, hvor dine ønsker bliver varetaget i højeste grad, samtidig med at vores frisører kommer med gode anbefalinger. Vi stræber efter at skabe en mindeværdig oplevelse for dig, hvor kun det bedste er godt nok. Derfor tilbyder vi undervejs i behandlingen ligeledes lækre drikkevarer til ethvert humør. Vi har blandt andet friskkværnet baristakaffe, juice, kolde øl, Gin & Tonics eller vin, hvis humøret er til det.

Gode produkter til håret

Vores frisører på Vesterbro anvender de bedste produkter, som passer til enhver hårtype. Vi bruger derfor produkter af højeste kvalitet undervejs i behandlingen, som værner om dit hår og fremtidige look. Ligeledes kan produkterne også købes i vores salon. Vores frisører er ganske fleksible, og som udgangspunkt holder vi åbent fra 8.00-20.00 i hverdagene, mens vi om lørdagen lukker kl. 16.00.

Et skræddersyet team af frisører på Vesterbro

Hos RODEO gør vi alt for at skabe en speciel og unik oplevelse. Vi har samlet puslespillet rigtig godt med de ansatte, så vi rammer rigtig bredt, samtidig med at vi gerne skulle danne de bedste rammer for dig. Vores frisører på Vesterbro består af et team á 1 Art Director, 1 Master Stylister, 2 Stylister, 1 farvespecialist og én talentfuld elev. Med dette kompetente team af frisører, skulle der være rig mulighed for at finde én, der passer til dit behov!

Du kan booke din næste frisørtid i vores salon på Vesterbro via dette link. Vi glæder os til at se dig i RODEO.

TEAMET

Vores medarbejdere
glæder sig til at møde dig & dit hår

Sarah

Art Director
Vesterbro
Se video

Lærke

Master Stylist
Vesterbro
Se video

Rebecca

Stylist
Vesterbro
Se video

Miriam

Master Stylist
Se video

Malik

Master Stylist
Vesterbro
Se video

Se hele
teamet

Se hele
teamet

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med branchens bedste brands

Vælg salon