RODEO Vesterbro | Din lokale frisør på Vesterbro - Bestil tid her
Frisør Vesterbro

RODEO

Frisør Vesterbro
Velkommen til RODEO

Leder du efter en dygtig frisør på Vesterbro? Hos RODEO på Istedgade tager vores frisører glædeligt imod dig. Vores professionelle frisører er erfarne indenfor enhver type klipning og farvning. 

Vi sætter pris på en god dialog, hvor dine ønsker bliver varetaget i højeste grad, samtidig med at vores frisører kommer med gode anbefalinger. Vores frisører kræser for detaljen, samtidig med at du kan se frem til at opleve god underholdning, mens du bliver klippet. Du skal blot læne dig tilbage og nyde behandlingen.

   Istedgade 43A, 1650 København V (Se på kort)

FOR HELE FAMILIEN

Herre- og damefrisør
på Vesterbro

RODEOs frisører tager sig faktisk af hele familien. Både herrerne, damerne og børnene. Til damerne tilbyder vi blandt andet almindelige klip samt farvning af hår, bryn og vipper. Til herrerne tilbyder vi blandt andet almindelige klip og skæg klip, mens vi til de mindste naturligvis kan klippe både drenge og piger. Derudover er vi også eksperter, når det kommer til håropsætning. Det kan være inden særlige begivenheder, der kræver en flot frisure, som holder hele dagen. Kom derfor endelig forbi vores dygtige frisører på Vesterbro i RODEO, hvis du skal have opsat dit hår til et bryllup, konfirmation eller en tredje begivenhedsrig anledning. 

Frisør Vesterbro
Frisør Vesterbro

VI TILBYDER

Rendyrket underholdning
og professionelle frisører

Vores behandlinger starter med en god dialog omkring dit kommende look. Vores frisører på Vesterbro følger de nyeste trends i branchen og er derfor i stand til at rådgive dig før, undervejs og efter dit klip. Vi stræber efter at skabe en mindeværdig oplevelse for dig, hvor kun det bedste er godt nok. Derfor tilbyder vi undervejs i behandlingen ligeledes lækre drikkevarer til ethvert humør. Vi har blandt andet friskkværnet baristakaffe, juice, kolde øl, Gin & Tonics eller vin, hvis humøret er til det.

Hvad gør RODEO Vesterbro specielt

Vores frisører på Vesterbro anvender de bedste produkter, som passer til enhver hårtype. Vi bruger derfor produkter af højeste kvalitet undervejs i behandlingen, som værner om dit hår og fremtidige look. Ligeledes kan produkterne også købes i vores salon.

Vores primære kunder i salonen på Vesterbro, er kvinderne, der der værdsætter højeste farvekvalitet, da vi har nogle af RODEOs bedste farvespecialister. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe enhver anden type kunde i vores hyggelige og velbesøgte salon på Vesterbro. 

Hos RODEO gør vi alt for at skabe en speciel og unik oplevelse. Vi har samlet puslespillet rigtig godt med de ansatte, så vi rammer rigtig bredt, samtidig med at vi gerne skulle danne de bedste rammer for dig. 

Et skræddersyet team af frisører på Vesterbro

Vores frisører på Vesterbro består af et team af  3 Master Stylister, 1 junior top stylist og 2 junior stylister. Med dette kompetente team af frisører, skulle der være rig mulighed for at finde én, der passer til dit behov!

Vores frisører er ganske fleksible, og som udgangspunkt holder vi åbent fra 8.00-20.00 i hverdagene, mens vi om lørdagen lukker kl. 16.00.

Vores salon ligger lige i “sweet spottet” (som vi selv vil definere det) lige ved Sticks ‘n’ Sushi, Jagger og alle de andre charmerende og hyggelige restauranter og forretninger på Vesterbro. 

Laura

MASTER STYLIST

Rebekka

STYLIST

Rikke

STYLIST

Andreas

STYLIST

Julie

JUNIOR STYLIST

Vesterbro

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!