Om os - RODEO

RODEO er ikke et traditionelt frisørbesøg – det er en oplevelse. Vi har omhyggeligt designet alt, fra indretningen til kaffen, for at skabe en atmosfære, der forkæler dig. Den unikke oplevelse er en af grundene til, at vi er Danmarks førende frisørkæde med saloner i København, Lyngby og Aarhus.

Hos RODEO sætter vi pris på vores kunder, nye som regelmæssige besøgende. Vi ved, at frisørbesøg kan være omkostningsfulde, og derfor har vi skabt RODEO Vennekort. Medlemskabet giver dig en række fordele og rabatter, der gør det endnu mere attraktivt at vælge netop RODEO som din frisør

Vores frisører er i konstant udvikling med kurser og workshops, så du kan altid være sikker på at få den nyeste knowhow inden for frisørfaget. Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser, lige fra klip og farve til styling og opsætninger. Uanset dine ønsker, kan vi garantere dig et perfekt resultat.

Det skal være nemt at være kunde og derfor er vi hos RODEO, stolte af, at tilbyde mere end bare et klip eller farve. Vi har gjort det nemt og overskueligt med RODEO appen, hvor du kan booke tid online, se ledige tider og holde dig opdateret om vores nyeste fordele og nyheder, alt samlet ét sted!