RODEO Valby | Din lokale frisør i Valby - Bestil tid her

RODEO

Frisør Valby
Velkommen til RODEO

Er du på udkig efter en dygtig frisør i Valby? Så er du kommet til det rette sted. Hos RODEO er vi stolte af at kunne tilbyde dig klipning, farvning og skæg klip og meget mere af høj kvalitet hos vores dygtige og professionelle frisører i Valby. 

Her på siden kan du blive klogere på vores koncept og vores frisører i salonen i Valby.

   Valby Langgade 36, 2500 Valby (Se på kort)

Valby

VI TILBYDER

Frisør i Valby
med høj faglighed

Hos RODEO bliver du mødt af en frisør med meget høj faglighed og de bedste muligheder for individuel rådgivning. Vi sætter pris på en god dialog, hvor du er i centrum og bliver rådgivet på bedst mulig vis om dit hår og look. Dine ønsker er vigtige for os, og vi tager os tid til at vejlede dig til at få det resultat, du drømmer om. 

Vores frisører i Valby følger de nyeste trends i branchen, som måske kan inspirere dig og dit fremtidige look. Ønsker du at prøve noget nyt, kommer vi gerne med gode anbefalinger og individuel rådgivning inden, undervejs og efter behandlingen.

Frisør Valby
Frisør ørestaden

FOR HELE FAMILIEN

Velvære, styling
og underholdning

Hos RODEO går vi højt op, at du går glad ud af salonen. Vores behandlinger starter altid med en behagelig hårvask, og du vil blive tilbydt en række lækre drikkevarer. Vi har blandt andet friskkværnet baristakaffe, juice og kolde øl, Gin & Tonics eller vin. Hos RODEO har vi en afslappet atmosfære, hvor du føler dig hjemme og får en mindeværdig oplevelse. Derfor vil vores frisører i Valby sørge for en hyggelig stemning med fokus på høj kvalitet i håndværket.

Sæt dig derfor trygt i stolen hos RODEO i Valby og nyd en lækker drink – alt imens vi sørger for, at du får et resultat, du bliver glad for.

Et nøje udvalgt team
af frisører i Valby

Hos RODEO stræber vi efter at give dig den bedste mulige service, samtidig med at frisørerne vil give dig den bedste styling med fokus på et moderne look og finish. I vores salon på Valby Langgade vil du blive mødt af 1 Art Director, 3 stylister og en talentfuld elev. I salonen har vi flere farvespecialister, du kan derfor trygt finde en frisør, der passer til lige præcis dit behov. 

Vores salon i Valby er den (ukronede) flotteste salon i RODEO med højt til loftet, masser af plads, og hvor vores team, som nævnt ovenfor, har flere forskellige specialister. Se teamet nedenfor, hvor du også kan lære de enkelte frisører bedre at kende i videoerne. Der er plads til hele familien i vores saloner. 

En reaktion