Frisør Valby

RODEO

Frisør Valby
Velkommen til RODEO

Er du på udkig efter en dygtig frisør i Valby? Så er du kommet til det rette sted. Hos RODEO er vi stolte af at kunne tilbyde dig klipning, farvning og skæg klip og meget mere af høj kvalitet hos vores dygtige og professionelle frisører i Valby. 

Her på siden kan du blive klogere på vores koncept og vores frisører i salonen i Valby.

   Valby Langgade 36, 2500 Valby (Se på kort)

VI TILBYDER

Frisør i Valby
med høj faglighed

Hos RODEO bliver du mødt af en frisør med meget høj faglighed og de bedste muligheder for individuel rådgivning. Vi sætter pris på en god dialog, hvor du er i centrum og bliver rådgivet på bedst mulig vis om dit hår og look. Dine ønsker er vigtige for os, og vi tager os tid til at vejlede dig til at få det resultat, du drømmer om. 

Vores frisører i Valby følger de nyeste trends i branchen, som måske kan inspirere dig og dit fremtidige look. Ønsker du at prøve noget nyt, kommer vi gerne med gode anbefalinger og individuel rådgivning inden, undervejs og efter behandlingen.

Frisør Valby
Frisør ørestaden

FOR HELE FAMILIEN

Velvære, styling
og underholdning

Hos RODEO går vi højt op, at du går glad ud af salonen. Vores behandlinger starter altid med en behagelig hårvask, og du vil blive tilbydt en række lækre drikkevarer. Vi har blandt andet friskkværnet baristakaffe, juice og kolde øl, Gin & Tonics eller vin. Hos RODEO har vi en afslappet atmosfære, hvor du føler dig hjemme og får en mindeværdig oplevelse. Derfor vil vores frisører i Valby sørge for en hyggelig stemning med fokus på høj kvalitet i håndværket.

Sæt dig derfor trygt i stolen hos RODEO i Valby og nyd en lækker drink – alt imens vi sørger for, at du får et resultat, du bliver glad for.

Et nøje udvalgt team
af frisører i Valby

Hos RODEO stræber vi efter at give dig den bedste mulige service, samtidig med at frisørerne vil give dig den bedste styling med fokus på et moderne look og finish. I vores salon på Valby Langgade vil du blive mødt af 1 Art Director, 3 stylister og en talentfuld elev. I salonen har vi flere farvespecialister, du kan derfor trygt finde en frisør, der passer til lige præcis dit behov. 

Vores salon i Valby er den (ukronede) flotteste salon i RODEO med højt til loftet, masser af plads, og hvor vores team, som nævnt ovenfor, har flere forskellige specialister. Se teamet nedenfor, hvor du også kan lære de enkelte frisører bedre at kende i videoerne. Der er plads til hele familien i vores saloner. 

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 3 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

RODEO Valby

Nick Tobias

MANAGER

ART DIRECTOR

Denice

MASTER STYLIST

Nana

STYLIST

Sarah

STYLIST

Isha

STYLIST

Amalie

JUNIOR STYLIST

Pouline

JUNIOR STYLIST