Extensions med RODEO - Vi er eksperter i extensions
extensions

EXTENSIONS

Extensions med RODEO
Få opsat din drømmefrisure

Drømmer du om smukt hår med massere fylde? Ønsker du at tilføje noget længde til dit hår? I disse tilfælde kan det være fordelagtigt for dig at få lavet extensions, som giver dig det sidste stykke hjælp med dette. Extensions kan gøre en verden til forskel i denne henseende. RODEO er specialister i at påsætte extensions, og det er en af de helt nye behandlingsformer, vi har tilføjet til vores specialer. Flere af vores dygtige frisører blev derfor sendt på kursus, således at vi nu kan kalde os eksperter i behandlingen. 

I vores saloner bruger vi intet andet end ægte hår til dette. Det gør vi for at fremme bæredygtigheden og for at skåne miljøet, ligesom vi ønsker at skåne dit naturlige hår fra skadelig kemi. Før du kan booke en tid, skal du starte med at ringe ind til en af vores saloner som tilbyder dette for en konsultation.

Se nedenfor hvem som tilbyder ekstensions og ring og hør mere.

Hvem kan tilbyde extensions?

Kathrine / Rolighedsvej
Weft metoden
   +45 71 99 25 67

Cathrine / Nørrebro
Weft metoden
   +45 71 99 21 16

Louise / Rolighedsvej
Flette metoden
   +45 71 99 25 67

Sine Mai / Gl. Kongevej
Weft metoden
   +45 71 99 02 81

Helena / Vesterbro
Weft metoden
   +45 81 80 42 00

Før og efter extensions

EXTENSIONS

Til dig, der drømmer om
forstærke håret

Extensions er til alle, der drømmer om at forstærke deres hår. Det kan være de kvinder, der ønsker en raffineret ændring ved blot at tilføje en mindre mængde volumen i håret til fylde. Det kan også være de kvinder, der måtte ønske en større ændring med massere længde, fylde og dermed volumen.

Flere af vores frisører er eksperter i extensions, som vil sørge for, at resultatet ser naturligt ud, og så dit hår forbliver sundt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du føler dig i din bedste og smukkeste udgave. For os er det endnu vigtigere, at du forlader salonen med et naturligt look, som ingen vil forstå er forstærket med hjælp fra extensions.

Før du kan booke en tid, skal du først starte med at ringe ind til en af vores saloner for en konsultation. Find din nærmeste salon her:

Extensions
Extensions

VI TILBYDER

Farvematching på ekspertniveau

Som professionelle frisører har vi ligeledes stor erfaring med hårfarvning. Når det kommer til extensions, er det naturligvis vigtigt, at din naturlige hårfarve matcher den nye hårfarve, vi påsætter. Her er vi eksperter i både at vurdere, hvad der er nødvendigt, men også i at farve og at blende farven til perfektion. Til gengæld er det selvfølgelig også muligt at vælge forskellige nuancer, hvis du ønsker mere livlighed i håret eller måske endda kontrastfarver.

Vi tror på, at farvematchning er noget af det mest centrale, når du skal have påsat extensions, sådan at dit look bliver så naturligt som overhovedet muligt. Derfor er rådgivning og vejledning mellem dig og frisøren meget vigtig, som vi vægter højt i processen.

Extensions i høj kvalitet

Vi har mange års erfaring med at lave extensions, ligesom vi har flere eksperter med speciale i behandlingsformen. I RODEO tilbyder vi en række forskellige metoder (også når vi påsætter extensions), som sikrer, at du finder det look, der passer dig bedst. 

Vi tilbyder Volume extensions hvis du ønsker mere fylde i håret. Her anvender vi Weft Extensions. Derudover tilbyder vi Fuld Extensions; som er til dig, der ønsker mere længde (også med Weft metoden – vælg mellem 40 cm – 50 cm). Og hvad er Weft metoden så? Håret monteres med små microringe, som også kan kombineres med både syning og microringe. Det er en metode, der er nem at vedligeholde! Vi tilbyder også Flette metoden, hvor extensions bliver syet på i en tæt fletning ved hårgrænsen.

Konkurrencedygtige priser
og god behandling

I RODEO har vi lige nu mulighed for at tilbyde extensions 30-50% billigere end markedsprisen på det. Det er vi utrolig stolte af, samtidig med at vi yder vores allerbedste for, at du går herfra med et smil på læben. 

Inden du bestiller din tid til extensions-behandlingen, vil vi rigtig gerne se dig til en snak i én af vores saloner. Her kan vi hurtigt få forventningsafstemt og dækket dine behov i forhold til farve, længde og tykkelse af dit hår og dine ønsker. Denne samtale er naturligvis gratis, og herefter har du mulighed for at få booket din tid i salonen eller via knappen nedenfor, hvis du allerede har snakket med én af vores eksperter.

F.A.Q om extensions

Hvad koster det at få extentions?

Prisen på extensions varierer alt afhængigt af dit eget hår samt hvilken behandling, du skal have.

Andre forretninger/frisører tager gennemsnitligt mellem 3000-7000 kr. for extensions, men i RODEO koster det mellem 2000-6000. OBS! Disse priser er EFTER rabat på 20%, som du får med RODEO Vennekort. 

RODEO Vennekort koster 149,- én gang, hvorefter du altid får 20% på alle behandlinger – også på extensions.  

Hvordan bliver extensions sat på?

Vi bruger både weft- og flette metoden, som sikrer et naturligt resultat. Weft metoden går ud på, at håret monteres i en kombination af en syning og små microringe. Ved flette metoden bliver håret syet på i en tæt fletning ved hårgrænsen. 

Kan man få farvet hår med extension på?

Vi farver både hår og extensions, så det passer sammen. Ønsker du derudover at få genopfrisket farven imellem dine oprykninger er dette også muligt i et hvis omfang. Her kunne striber over skilningen være en mulighed.

Bliver mit eget hår ødelagt?

Tape Extension er meget skånsomt for håret, især også på fint skandinavisk hår. Korrekt pleje (vejledning fra frisør) og oprykning i de rigtige intervaller er dog vigtigt.

Tåler håret styling? Glattejern, hårtørrer og krøllejern.

Du kan bruge føntørrer, glattejern, og krøllejern. Du skal bare huske varmebeskyttelse på håret, præcis som på dit ejet, naturlige hår. Vi anbefaler naturligvis bløde hårelastikker til hestehaler, da det ikke er så godt at “rive” for meget i tapestykkerne, da dette er en for stor belastning for håret, som tapen sidder på.

Hvordan vasker man det?

Du vasker næsten, som du plejer. Dog anbefaler vi at bruge en flad hånd, da det skåner dine extensions og dit ejet hår. Din frisør vil anbefale dig hjemmepleje: shampoo, conditioner og kur.