Bliv frisørelev hos os - RODEO

ELEV HOS RODEO

Er du vores nye elev?

Vi søger passionerede frisørelever, der ønsker at kickstarte deres karriere i et energisk, nytænkende og spændende miljø. Hos RODEO får du ikke bare en elevplads – du får muligheden for at udvikle fagligt høje færdigheder og blive en del af vores dynamiske familie med fokus på socialt sammenhold og personlig udvikling.  

Drømmer du om en elevplads hvor både tempoet og humøret er højt, når du er på arbejde? Så er RODEO noget for dig! Hvis du synes, det lyder interessant, så tøv ikke med med at udfylde ansøgningsskemaet nedenfor.

UDVIKLING HOS RODEO

Hvad kan du forvente?

Vi har store forventninger til dig, da vi stræber efter at forme danmarks bedste frisører. Vores dedikation ligger i høj medarbejdertrivsel og din personlige udvikling. Som elev hos os bliver du tilknyttet RODEO ACADEMY, hvor din kompetenceudvikling vil blive løftet i samarbejde med vores undervisningsansvarlige, Regitze Koefod Svendsen, som er tidligere underviser for LOREAL samt Master Colorist. Regitze underviser også på NEXT frisørskolen. Hendes primære fokus hos RODEO er at støtte frisørers og elevers udvikling. I 2022 uddannede vi 6 elever, hvoraf 5 bestod med ros eller medalje. Vi garanterer, at du vil have gode jobmuligheder efter din læretid hos os.

NY ELEVPLADS

Er du allerede i gang?

Er du allerede i gang med en læreplads i en anden salon? Hos RODEO er vi åbne for erfarne elever, der gerne vil prøve kræfter af i en ny salon og kickstarte deres udvikling på en ny og spændende måde. Din erfaring er en styrke, og vi er sikre på, at vores miljø vil løfte dine skills til et helt nyt niveau. Vi leder efter elever, der er klar til at skabe en positiv forskel og samtidig nyde godt af det energifyldte arbejdsmiljø, vi har at tilbyde. Hos RODEO er det aldrig for sent at prøve noget nyt, og vi er her for at støtte dig på din rejse mod nye højder inden for frisørfaget.

Rolighedsvejsq-1
Afspil video

Hvad giver RODEO dig?

Hvem er RODEO?

RODEO er en ung og dynamisk virksomhed, som siden 2015 har åbnet hele 10 saloner fordelt i Københavnsområdet, herunder på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Valby, Kbh K, Lyngby og Ørestaden.

Fornyligt åbnede RODEO salon nr. 11 i Aarhus, hvilket er den første salon i Jylland. Vi er en lille familie med mere knap 80 medarbejdere fordelt ud i vores 11 saloner, hvor vi servicerer omtrent 6000 kunder om måneden. Derfor leder vi efter de helt rigtige medarbejdere, der passer ind i vores friske, innovative og seje miljø.

job rodeo

Vi er så meget mere
end bare frisører

RODEO x Mødrehjælpen
RODEO Sommerfest 2021
RODEO x Dråben i Havet
Grand Opening af Lyngby 2020

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!