RODEO

Frisør Amager
Velkommen til RODEO

Er du på udkig efter en loyal og professionel frisør på Amager? Så kan vores frisører i RODEO på Amagerbrogade i den grad hjælpe dig. Her kan du sætte høje forventninger til kvaliteten og håndværket, som vores frisører med glæde står klar til at indfri. I vores salon på Amager kan du se frem til rendyrket underholdning, hygge og en sans for detaljen.

Vores saloner tager udgangspunkt i en unik nordisk indretning, hvor vi vil sørge for den bedste oplevelse for dig.

   +45 71 99 31 17 (Tryk 4)

   Amagerbrogade 78, 2300 København S (Se på kort)

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

VI TILBYDER

Et frisørkoncept med fokus på høj
kvalitet og underholdning

Vores frisører på Amager er passionerede om at skabe en ekstraordinær helhedsoplevelse for dig. Dette starter den rette rådgivning inden, undervejs og efter din behandling. Her sætter vi pris på at have en åben dialog om dit hår og dit udtryk, så du får præcis det look, du ønsker.

Samtidig er vores frisører på Amager naturligvis opdateret på de seneste hårtrends og frisurer, som du kan blive inspireret af, når du besøger RODEO. Efterfølgende vil behandlingen starte med en behagelig hårvask efterfulgt af et professionelt håndværk med løbende dialog undervejs i klipningen.

Vi serverer altid en kop friskkværnet baristakaffe, lækker juice eller en kold øl, en Gin & Tonic eller et glas vin. Mulighederne er mange – det vigtige er, at du føler dig hjemme og tilpas i vores salon på Amager. 

FOR HELE FAMILIEN

Frisør på Amager
til hele familien

Hos RODEO får du en frisør på Amager, der kan hjælpe hele familien. Vi tilbyder både almindelig klipning og skæg klip til herrer samt dameklip og farvning af hår, bryn og vipper til kvinder. Ligeledes tilbyder vi klipning til de mindste.

Vores frisører på Amager er specialiserede i alle typer klipning og farvebehandlinger, således at hele familien trygt kan vælge RODEO.

Vi gør en dyd ud af at skabe en familiær sfære, hvor du bliver forkælet og blot kan slappe af og nyde oplevelsen.

De bedste hårprodukter

Undervejs i behandlingen vil vores frisører gøre brug af de bedste produkter, som passer til netop dit hår eller skæg. Her har vi en lang række af de bedste produkter fra blandt andre Lernberger Stafsing, KEVIN.MURPHY, Reuzel, L’Oréal Professionnel og så videre. Disse produkter forhandles ydermere i vores saloner, og her kan du med et vennekort faktisk få mellem 10% og 20% rabat på produkterne.

Vores vennekort kan du få til 149 kr., og det er blot en engangsbetaling. Vennekortet giver 20% rabat på alle behandlinger, hver gang du besøger RODEO.

Dygtige frisører på Amager der kredser for dig og dit behov

Hos RODEO gør vi vores bedste for at skabe en behagelig og særlig oplevelse. Vi har håndplukket de bedste frisører, så vi rammer enormt bredt i forhold til dit behov. Vores frisører på Amager består af et team á 1 Art Director, 1 Master Stylist, 2 Stylister, 1 farvespecialist og én talentfuld elev. Med dette solide team af frisører, skulle der være rig mulighed for at finde en frisør, som kan hjælpe dig med lige præcis dit behov. 

Vi håber på, at du har lyst til at besøge vores frisører på Amager i vores hyggelige RODEO salon på Amagerbrogade. Du kan bestille tid lige her.

TEAMET

Vores medarbejdere
glæder sig til at møde dig & dit hår

Astrid

Master Stylist
Amager
Se video

Christine

Master Stylist
Amager
Se video

Victoria

Master Stylist
Amager
Se video

Andreas

Elev
Amager
Se video

Miriam

Master Stylist
Se video

Marie

Art Director
Amager
Se video

Sarah Helm

Stylist
Amager
Se video

Se hele
teamet

Se hele
teamet

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med branchens bedste brands

Vælg salon