RODEO

Frisør Østerbro
Velkommen til RODEO

Hos RODEO finder du din lokale frisør på Østerbrogade 49. RODEO er et frisørkoncept, der pt. er spredt ud over hele byen på Frederiksberg, indre by, Amager, Valby, Vesterbro og selvfølgelig på Østerbro.

Hos RODEO finder du en frisør på Østerbro, hvor det handler om at give dig den bedste oplevelse. Dette inkluderer godt håndværk, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, samtidig med at du skal føle dig hjemme i vores salon.

   +45 71 99 31 17 (Tryk 2)

   Østerbrogade 49, 2100 København Ø (Se på kort)

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

FOR HELE FAMILIEN

Frisører på Østebro
med fokus på høj kvalitet og hygge

Vi gør en dyd ud af at skabe en hjemlig sfære, hvor du får en mindeværdig oplevelse ved at komme i RODEO. Derfor serverer vi lækre drikkevarer og vores frisører sørger for godt humør og god underholdning.

Du vil i vores saloner blandt andet blive tilbudt friskkværnet baristakaffe, juice, kolde øl Gin & Tonics eller vin – hvis humøret er til det. Mulighederne er mange – det vigtige er, at du kan slappe af og koble af, mens vi professionelt tager os af dit hår.

VI TILBYDER

Detaljeorienterede
frisører på Østerbro

Vi er passionerede om dit look, og derfor giver vi dig den rette rådgivning, anbefalinger og service inden, undervejs og efter behandlingen.

Hårfarvning og klipning skal selvfølgelig stemme overens med dine ønsker og din personlighed. Ligeledes vejleder vi gerne om hårpleje og giver anbefalinger om styling af dit hår, hvis du har behov for det. Vi har fokus på enhver detalje fra du træder ind, til du er på farten igen.

Hvad tilbyder RODEO?

Udover god underholdning samt god og professionel håndtering af dit hår, tilbyder vi faktisk en række forskellige ydelser. Vi tilbyder almindelige klip og skæg klip til herrerne. Til kvinderne har vi både klip, farvning lige så vel som vi farver bryn og vipper. Vi klipper naturligvis også børnene, så der er plads til alle i vores salon på Østerbro. Her i salonen har vi endda indrettet et legerum, hvor de mindste kan lege, mens forældrene bliver klippet.

RODEO tilbyder ydermere et vennekort, som sikrer dig 20% rabat på alle behandlinger og 10-20% rabat på alle produkter, vi forhandler. Vennekortet kan forhandles i vores app, og kortet koster 149 kr. 

Frisører på Østerbro med passion for dit look

Vores frisører i RODEO salonen på Østerbro er ganske alsidige og brænder for at gøre en forskel for dig, dit udtryk og din stil. Netop dét er noget frisøren og klipningen har stor indflydelse på, og derfor er dine behov og dine ønsker det vigtigste i vores behandling. I vores salon på Østerbro, bistår teamet dig hjælp på alle områder med 3 Master Stylister, 2 stylister, 1 dygtig elev, samtidig med at vi er farvespecialister. 

På denne side kan du bestille din kommende tid. Vi håber på at se dig i vores salon på Østerbro!

TEAMET

Vores medarbejdere
glæder sig til at møde dig & dit hår

Benedikte

Master Stylist
Østerbro
Se video

Emma

Master Stylist
Østerbro
Se video

Mette

Master Stylist
Østerbro
Se video

Sabrina Jørgenius

Stylist
Østerbro
Se video

Sabrina Stilling

Stylist
Østerbro
Se video

Sine Mai

Stylist
Østerbro
Se video

Mads

Elev
Østerbro
Se video

Miriam

Master Stylist
Se video

Sarah Helm

Stylist
Østerbro
Se video

Se hele
teamet

Se hele
teamet

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med branchens bedste brands

Vælg salon