Frisør Østerbro – RODEO
Frisør Østerbro

RODEO

Frisør Østerbro
Velkommen til RODEO

Hos RODEO finder du din lokale frisør på Østerbrogade 49. RODEO er et frisørkoncept, der pt. er spredt ud over hele byen på Frederiksberg, indre by, Amager, Valby, Vesterbro og selvfølgelig på Østerbro.

Hos RODEO finder du en frisør på Østerbro, hvor det handler om at give dig den bedste oplevelse. Dette inkluderer godt håndværk, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, samtidig med at du skal føle dig hjemme i vores salon.

   Østerbrogade 49, 2100 København Ø (Se på kort)

FOR HELE FAMILIEN

Detaljeorienterede
frisører på Østerbro

Vi er passionerede om dit look, og derfor giver vi dig den rette rådgivning, anbefalinger og service inden, undervejs og efter behandlingen.

Hårfarvning og klipning skal selvfølgelig stemme overens med dine ønsker og din personlighed. Ligeledes vejleder vi gerne om hårpleje og giver anbefalinger om styling af dit hår, hvis du har behov for det. Vi har fokus på enhver detalje fra du træder ind, til du er på farten igen.

Frisør Østerbro
Frisør Østerbro

VI TILBYDER

Frisører på Østebro
med fokus på høj kvalitet og hygge

Vi gør en dyd ud af at skabe en hjemlig atmosfære, hvor du får en mindeværdig oplevelse ved at komme i RODEO. Derfor serverer vi lækre drikkevarer og vores frisører sørger for godt humør og god underholdning.

Du vil i vores saloner blandt andet blive tilbudt friskkværnet baristakaffe, juice, kolde øl Gin & Tonics eller vin – hvis humøret er til det. Mulighederne er mange – det vigtige er, at du kan slappe af og koble af, mens vi professionelt tager os af dit hår.

Hvad tilbyder RODEO?

Udover god underholdning samt god og professionel håndtering af dit hår, tilbyder vi faktisk en række forskellige ydelser. Vi tilbyder almindelige klip og skæg klip til herrerne. Til kvinderne har vi både klip, farvning lige så vel som vi farver bryn og vipper. Vi klipper naturligvis også børnene, så der er plads til alle i vores salon på to etager på Østerbro. Her i salonen har vi endda indrettet et legerum neden under i salonen, hvor de mindste kan lege, mens forældrene bliver klippet.

RODEO tilbyder ydermere et vennekort, som sikrer dig 20% rabat på alle behandlinger og 10-20% rabat på alle produkter, vi forhandler. Vennekortet kan forhandles i vores app, og kortet koster 149 kr.

Frisører på Østerbro med passion for dit look

RODEO Østerbro er den mest besøgte frisørkæde på Østerbro. Vores frisører i RODEO salonen på Østerbro er ganske alsidige og brænder for at gøre en forskel for dig, dit udtryk og din stil. Netop dét er noget frisøren og klipningen har stor indflydelse på, og derfor er dine behov og dine ønsker det vigtigste i vores behandling.

I vores salon på Østerbro, bistår teamet dig hjælp på alle områder med 1 Art Director, 2 Master Stylister, 4 stylister samt 3 junior stylister, samtidig med at vi er farvespecialister. 

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

RODEO Østerbro

Benedikte

MANAGER

ART DIRECTOR

Sarah

MASTER STYLIST

Emma

MASTER STYLIST

Sasha

MASTER STYLIST

Niclas

MASTER STYLIST

Josefine

STYLIST

Jessica

JUNIOR TOP STYLIST

Eva

JUNIOR TOP STYLIST

Nicoline

JUNIOR STYLIST

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!