RODEO Lyngby | Din lokale frisør i Lyngby - Bestil tid her

RODEO

Frisør Lyngby
Velkommen til RODEO

RODEO i Lyngby er vores første salon i Storkøbenhavn, og vi glæder os til at servicere kunderne i lokalområdet i og omkring Lyngby.

Hos RODEO i Lyngby er du garanteret en fantastisk oplevelse. Vi er yderst passionerede for at skabe det bedste look med professionelt håndværk, og vi ønsker at du bliver underholdt på bedst mulig vis i vores salon.

   Jernbanepladsen 10, 2800 Kongens Lyngby (Se på kort)

Lyngby

FOR HELE FAMILIEN

Din frisør i Lyngby
med fokus på kvalitet

Du vil ikke fortryde at vælge RODEO som din næste frisør i Lyngby. Vores koncept er elsket af mange glade og loyale kunder i resten af Københavnsområdet. Derfor byder vi kunder i Lyngby-området velkommen til RODEO-familien.

Vores koncept passer til alle, store som små – og hele familien er naturligvis velkommen. Vi tilbyder almindelige klipninger til herrerne, hvor vi også tilbyder skæg klip. Til damerne har vi både almindelige klipninger og farvning af både hår, bryn og vipper. Vi tilbyder ligeledes klipning til børnene, så hele familien får præcis det look, I ønsker. 

Frisør Lyngby
Frisør Lyngby

VI TILBYDER

God underholdning
og godt til ganen

Vi elsker at værne om vores kunder. Derfor tilbyder vi en afslappende hårvask inden enhver klipning.

Herefter vil du blive tilbudt lidt godt til ganen, hvor vi har friskkværnet baristakaffe, lækker juice, kolde øl, Gin & Tonics eller et glas vin, hvis du er i humør til det.

Vi gør en dyd ud af at skabe en hyggelig og familiær atmosfære, der er afslappet, og hvor du føler dig tilpas.

NORDSJÆLLANDS BEDSTE

Dit behov og dit
udtryk i højsædet

Vores dygtige frisører i Lyngby stræber hver dag efter at skabe en unik oplevelse, som giver dig og dit behov et look, som du føler dig selvsikker i. Frisørerne er utrolig passionerede omkring at gøre en forskel for dig og dit fremtidige look, og derfor håber vi også at betjene dig.

Vores frisører er et nøje udvalgt team bestående af 1 Art Director, 4 Master Stylister, 1 junior top stylist samt 1 junior stylister. Ydermere er vi i salonen, ligesom i RODEOs andre saloner, farvespecialister. Vi har brugt lang tid på at samle dette dygtige hold af frisører (som i bund og grund er, og det tør vi godt kalde et af Nordsjællands mest kompetente.

Frisør Lyngby

Besøg RODEO i Lyngby

Vores professionelle frisører i Lyngby håber på at kunne byde dig velkommen i vores nye salon. Du skal endelig ikke tøve med at kigge forbi, hvis du gerne vil snakke om dit look. Det er ganske uforpligtende, og vi vil se frem til at rådgive dig.

Vores frisører sætter pris på en god dialog og er eksperter på enhver type hår. Derfor kan vi også rådgive og vejlede dig med gode tips til lige netop dit hår inden, undervejs og efter klipningen.

Vidste du?

… At vores salon i Lyngby, er den første salon, vi har åbnet uden for København? RODEO i Lyngby blev den syvende salon i vores 5 årige eksistens, og den blev åbnet tidligere i 2020. Salonen ligger i de tidligere og ganske legendariske Frisør Black & White lokaler, og lokalet har desuden huseret diverse frisører siden 1973. Derfor er vi ganske stolte over at have overtaget disse tidløse lokaler, hvor sønnerne til de tidligere ejere faktisk blev klippet i RODEO og anbefalede, at overtageren af lokalerne SKULLE være RODEO.