RODEO Rolighedsvej | Din lokale frisør på Frederiksberg - Book her

RODEO

Frisør Frederiksberg | Rolighedsvej 9

RODEO er din lokale frisør på Frederiksberg på Rolighedsvej, hvor du er i fokus. Vi er passionerede omkring dit hår og din oplevelse, hvor kun det bedste er godt nok.

Du vil blive mødt af en frisør og en salon, der sætter pris på at kombinere underholdning og hygge med høj kvalitet af håndværket, der værner om dit hår.

   Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg (Se på kort)

FOR HELE FAMILIEN

Frisører på Frederiksberg
til enhver i familien

RODEO byder alle velkomne, små som voksne. Vores frisører har erfaring med alle typer mennesker og hår, således at alle føler sig hjemme og komfortable.

Vi ved, hvor vigtigt og følsomt håret er for de fleste mennesker, og derfor gør vi en dyd ud af at kredse om dit hår, så du får det flotteste look. I den forbindelse er alder uvæsentligt!

VI TILBYDER

Behandlinger i RODEO
på Frederiksberg

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger til ethvert behov. RODEO kan derfor hjælpe damerne med almindelige klipninger lige så vel som farvning af hår, bryn og vipper.

Til herrerne tilbyder vi ligeledes almindelig klipning men også skæg klip. Som tidligere nævnt tilbyder vi slutteligt børneklip til de yngste i familien.

Vi har en række behandlinger, som gør det fleksibelt for dig at vælge, hvad der passer til dit behov. Du kan vælge imellem junior stylister, stylister, master stylister og art director, som varierer i prisniveau. Dette er dog med til at sikre, at du kan finde en behandling i et prisleje, der matcher det, du søger.  

En frisør på Frederiksberg
med fokus på høj kvalitet og hygge

Vores salon på Frederiksberg er sammensat således, at vores frisører kan klare alle opgaver. Den største passion hos vores frisører er dig og dit behov, så resultatet bliver tilfredsstillende. Vi ved, hvor vigtigt dit hår er, og det er vores fornemste opgave at hjælpe dig på vej mod et endnu bedre look. Derfor står vores 2 Master Stylister og 2 Stylister talentfulde klar til at byde dig velkommen i salonen på Frederiksberg. Salonansvarlig, Katrine De Witt, sørger for at det hele i salonen spiller, og hende og teamet ser frem til at tage imod dig og dit hår.
Derudover er vi farvespecialister, og på den måde bliver du mødt af en dygtig frisør, der glæder sig til at hjælpe dig, uanset behovet.

Vidste du?

at vores salon på Frederiksberg faktisk var den første salon, vi åbnede, tilbage i 2015? Sidenhen har den historisk set også været vores mest besøgte salon, og vi glæder os til både at byde eksisterende og nye kunder velkomne i salonen på Rolighedsvej 3 på Frederiksberg. Vi ser en stigende efterspørgsel i området, og derfor åbnede RODEO har åbnet en salon yderligere på Gl. Kongevej i 2021. 

Du kan dog altid besøge os på Rolighedsvej (lige ved Falkoner Alle). Du kan også møde vores forskellige frisører i salonen i videoerne nedenfor. Her kan du ydermere se, hvilken frisør der matcher dit behov. Vi glæder os til at se dig i RODEO – din lokale frisør på Frederiksberg.

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

RODEO Rolighedsvej

Katrine

MANAGER
MASTER STYLIST

Louise

MASTER STYLIST

Malik

MASTER STYLIST

Eva

JUNIOR TOP STYLIST

Julie

STYLIST

Ida

JUNIOR STYLIST

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!