RODEO Aarhus - Din nye frisør i Aarhus | 50% rabat på første klip

RODEO i Aarhus er åbnet:
Bestil tid allerede i dag!

RODEO i Aarhus er åbnet og det fejrer vi med et særligt tilbud til nye kunder. Få 50% på dame/herreklip og 25% på alle farvebehandlinger.

Brug koden RODEO50, når du booker din første tid for at få rabatten. Tilbuddet gælder frem til d. 15/12- 2023. Læs vilkårene for tilbuddet her

Tilmeld dig vores fordelsklub

   MP. Bruuns Gade 30, 8000 Aarhus (Se på kort)

Sådan bruger du den nye RODEO app

KAMPAGNE

Gratis Vennekort til nye kunder i Aarhus

 Hvad giver RODEO Vennekort? 

  • 20% rabat på alle behandlinger
  • 20% rabat på produkter
  • Mulighed for at anbefale RODEO til en ven og give dem 40% rabat på første klip. Du opnår samtidig 40% rabat til dig på dit næste klip
  • Særtilbud om kampagner i RODEO

LÆR OS AT KENDE

Atmosfæren hos RODEO:
Mere end bare en frisørsalon

I vores salon i Aarhus er RODEO mere end bare klipning og styling. Det er et sted, hvor vi skaber en atmosfære, der kombinerer afslapning og luksus for at gøre hvert besøg unikt.

Træd ind i vores salon og mærk øjeblikkeligt den rolige og hyggelige atmosfære, hvor dit velbefindende er vores højeste prioritet. Her kan du slappe af med en skøn kop baristakaffe eller nyde et glas god vin og tage en velfortjent pause fra din travle hverdag.

Vores professionelle og servicemindede frisører i Aarhus står altid klar med et smil for at give dig en personlig og skræddersyet service, der får dig til at føle dig værdsat og velplejet. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos din nye frisør i Aarhus!

Frisør Oerestad
Frisør Oerestad

JOB HOS RODEO

RODEO søger Danmarks sejeste frisører i Aarhus

Vi søger dygtige frisører til vores nye RODEO salon i Aarhus. Er du passioneret omkring frisørfaget og vil du være en del af et spændende og dynamisk team? Hos RODEO lægger vi vægt på løbende undervisning og professionel udvikling, så vores frisører altid er opdaterede med de nyeste trends og teknikker. Vi er en moderne virksomhed med fokus på markedsføring og online tilstedeværelse, herunder vores egen bookingapp. RODEO er en unik arbejdsplads, hvor luksuriøs hårpleje møder baristakaffe, og hvor vi skaber personlige oplevelser for vores kunder. Hvis du er en dygtig frisør klar til en spændende udfordring, vil vi gerne høre fra dig. Bliv en del af RODEO og vær med til at bringe vores unikke koncept til Aarhus!

LÆR OS AT KENDE

RODEO teamer op med et velkendt ansigt i Jylland

Til at lede driften i vores nye salon i Aarhus har vi allieret os med ingen ringere end Poul Meineche. 

Poul har mere end 60 års erfaring i frisørbranchen, og denne unikke kendskab og passion for frisørfaget stemmer godt overens med vores visioner. Vi vil give dig en unik oplevelse, hver gang du træder ind i vores salon og forlader RODEO. 

Derfor er det en ære at byde Poul Meineche velkommen til RODEO, hvor vores frisører i Aarhus får kyndig rådgivning og ledelse, som i sidste ende skal sikre dig den bedste oplevelse. 

Poul-m

Det siger vores kunder

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

RODEO Aarhus

Rikke

MANAGER
MASTER STYLIST

Melike

MASTER STYLIST

Catharina

MASTER STYLIST

Sofie

STYLIST

Elisabeth

JUNIOR STYLIST