RODEO

Vi åbner snart bookingen i RODEO Århus - i mellemtiden kan du skrive dig op og få 50%

RODEO har eksisteret i København siden 2015 og er nu klar til at rykke til Jylland for at kunne forvandle endnu flere danskere til den bedste udgave af dem selv gennem vores ekslusive frisørbehandlinger.

Vores nye saloner i Århus og Ålborg bygger på vores mange års erfaring og succes i hovedstaden. Lær RODEO at kende.

SKRIV DIG OP NEDENFOR MED DIN EMAIL OG MODTAG EN RABATKODE PÅ 50% PÅ DIT FØRSTE HERRE- ELLER DAMEKLIP

   MP. Bruuns Gade 30, 8000 Århus (Se på kort)

LÆR OS AT KENDE

Atmosfæren hos RODEO:
Mere end bare en Frisørsalon

I vores kommende Århus-salon er RODEO mere end bare klipning og styling. Det er et sted, hvor vi skaber en atmosfære, der kombinerer afslapning og luksus for at gøre hvert besøg unikt.

Træd ind i vores salon og mærk øjeblikkeligt den rolige og hyggelige atmosfære, hvor dit velbefindende er vores højeste prioritet. Her kan du slappe af med en skøn kop baristakaffe eller nyde et glas god vin og tage en velfortjent pause fra din travle hverdag.

Vores professionelle og venlige personale står altid klar med et smil for at give dig en personlig og skræddersyet service, der får dig til at føle dig værdsat og velplejet. Hos RODEO handler det ikke bare om at få en klipning eller farvning, det handler om at skabe en totaloplevelse, hvor du kan forkæle både dit hår og din sjæl.

Så hvorfor ikke tage turen til vores kommende salon i Århus? Vi ser virkelig frem til at byde dig velkommen i vores unikke univers til efteråret!

Frisør Oerestad
Frisør Oerestad

JOB HOS RODEO

RODEO søger Danmarks sejeste frisører i Århus

Vi søger dygtige frisører til vores nye RODEO salon i Århus. Er du passioneret omkring frisørfaget og vil du være en del af et spændende og dynamisk team? Hos RODEO lægger vi vægt på løbende undervisning og professionel udvikling, så vores frisører altid er opdaterede med de nyeste trends og teknikker. Vi er en moderne virksomhed med fokus på markedsføring og online tilstedeværelse, herunder vores egen bookingapp. RODEO er en unik arbejdsplads, hvor luksuriøs hårpleje møder baristakaffe, og hvor vi skaber personlige oplevelser for vores kunder. Hvis du er en dygtig frisør klar til en spændende udfordring, vil vi gerne høre fra dig. Bliv en del af RODEO og vær med til at bringe vores unikke koncept til Århus!

Det siger vores kunder

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95