5 populære frisurer i 2021 til dig med mellemlangt hår

5 populære frisurer i 2023 til dig med mellemlangt hår

Mellemlangt hår er en af de mest af de mest almindelige længder, vi ser blandt vores kunder. Mellemlangt hår er nemt at have med at gøre, og det er formentlig derfor, så mange kvinder vælger at have den længde. Mellemlangt hår kan styles på mange måder, kun fantasien sætter grænser. I dette blogindlæg har vi samlet fem flotte bud på, hvordan du styler mellemlangt hår. 

Vi har taget et kig på de mest populære frisurer til mellemlangt hår i 2023 og samlet dem her – læs med og find inspiration til din næste frisure.

Hvornår har man mellemlangt hår?

Hvordan defineres mellemlangt hår? Det er som ordet antyder: en mellemting mellem kort og langt hår. Hvis dit hår er skulderlangt, går det også under kategorien mellemlangt hår. En klassisk page er et godt eksempel på en frisure i mellemlangt hår.

Klassisk, skulderlang page

Hvis du har glat hår, kan du få lavet en vidunderlig og klassisk page. Der er virkelig tale om en klassisk frisure, der stadig holder i 2023. Frisuren har lidt af det hele – klassisk elegance og et feminint touch, der skinner lidt og giver et flot spil i håret. Det er en god idé løbende at tilføje lidt olie til dit hår – så vil det blive ved med at have den skinnende effekt. Den klassiske page er populær blandt dem med mellemlangt hår, og det forstår vi godt, for den er både elegant og feminin på samme tid.

Feminine krøller i mellemlangt hår

Har du små krøller eller såkaldte proptrækkerkrøller? Så er du en af de heldige. Krøllet hår er både flot og feminint i mellemlangt hår med den rigtige klipning. Krøller i mellemlangt hår kan styles på flere måder – det kan have massere volumen og have et råt look, eller det kan styles med produkt i, som krøllecreme, for at få et mere ‘tæmmet look’.

Tilbagestrøget coolness med mellemlangt hår

Med ganske få greb kan du få en virkelig cool frisure, der signalerer power og kvindelighed. Få klippet dit hår en smule kortere end skulderlængde og sørg for, at du kan stryge det bag ørerne (se billedet ovenfor). Fiksér håret med en smule hårgele og afslut med hårspray. Frisuren er perfekt til dig, der har mellemlangt hår og en klipning uden for mange etager.

Sexede bølger

Med en dygtig frisør og nogle gode hårprodukter i baghånden kan selv det glatteste hår uden problemer få lidt spil og bølger i sig. Looket er perfekt til mellemlangt hår, og det kræver ikke de store styling-evner at kunne mestre de bløde bølger. 

Selvom du har helt glat, mellemlangt hår, så er der flere måder, hvorpå du kan ‘fremtvinge’ bølger og mere spil i håret uden brug af krølle- eller glattejern. 

  1. Efter vask og i håndklædetørt hår sprayer du håret med en curlingspray (spørg din frisør efter et godt mærke, hvis du er i tvivl). Herefter ‘krammer’ du håret med hånden nedefra og op for at få håret til at samle sig i bølger. Lufttør håret herefter. Gentag processen, hver gang du har været  i bad – bølgerne vil nemlig blive mere og mere definerede nu oftere, du tørrer håret ud fra den metode. 
  2. Brug en diffuser til hårtørring. Diffuseren vil fremtvinge bølgerne, kombiner evt med curlingspray inden du går i gang med hårtørringen. Det er lettere at få bølget hår med en diffuser i mellemlangt hår end hel langt hår, da bølgerne vil have ‘mindre’ vægt, og de holder derved formen bedre.
mellemlangt hår

Bløde etager

Bløde etager i mellemlangt hår er en frisure, vi ser mere og mere blandt vores kunder. Frisuren er både frisk og levende, og den kræver ikke den store styling hver morgen. Frisuren er især velegnet til dig med tykt hår, der har en tendens til at blive tungt eller dig, der trænger til at få frisket dit tørre hår op. For at skabe spil og liv i frisuren kan man med fordel bruge lidt volumespray eller tørshampoo og ruske håret med hænderne ved hovedbunden.

Få mellemlangt hår hos RODEO

Vi håber, du fandt inspiration til din næste frisure med dette blogindlæg. Har du brug for mere inspiration eller hjælp til stylingen af mellemlangt hår, har vores dygtige frisører mange års erfaring med alle typer hår, og de vil kunne give dig både gode råd og vejledning i, hvordan du finder en frisure, der passer dig. 

Vores vigtigste opgave er at sikre, at du går glad og tilfreds ud af døren efter din klipning eller barbering. Og siden 2015 har vi sendt tusindvis af glade kunder videre ud af døren med et helt nyt og friskt look i baggagen. 

Når du åbner døren til én af vores syv saloner i København og omegn, vil du med det samme føle dig hjemme. Vi har skabt en hjemlig og rå attitude i vores saloner, som vi er glade for. For det skal nemlig være en oplevelse at blive klippet hos RODEO. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at få dig til at føle dig hjemme. Og vi giver selvfølgelig en kop lækker kaffe, juice, øl eller Gin & Tonic så du virkelig kan koble af og nyde det.

Alle vores frisører er professionelle, kompetente og generelt bare rigtig gode mennesker, der lever og ånder for hår, skæg, skarpe kanter, lækre krøller og meget mere. Book her. Vi glæder os til at se dig i stolen.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andre artikler