RODEO

Frisør Nørrebro
Velkommen til RODEO

I RODEO Nørrebro har vi til sinde at bryde grænserne for det typiske frisørbesøg i Danmark i alle aldre og køn.

Vores frisører på Nørrebro bestræber sig efter at skabe den bedste oplevelse hver eneste evig gang. Du vil blive mødt af en salon, der er præget af nordisk og minimalistisk design. Her vil du blive budt velkommen af frisører på Nørrebro, som vil skabe en hjemlig sfære, hvor kun det bedste er godt nok. Velkommen til din nye frisør på Nørrebro. Vi glæder os til at byde dig velkommen meget snart.

   Nørrebrogade 28, 2200 Kbh N (Se på kort)

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

FOR HELE FAMILIEN

Din nye frisør på Nørrebro
åbner den 12/10-2020

Vores frisører på Nørrebro står klar til at byde dig og familien klar meget snart. Fra den 5. oktober kan du tage plads i stolene i vores splinternye salon på Nørrebrogade 28. 

Men hvem er RODEO egentlig?

Kvalitet, underholdning og innovation. Dette er nøgleordene hos RODEO. Uanset om du har besøgt os før, ønsker vi at skabe en ny og uforglemmelig oplevelse hos os hver gang, du er hos os. Vi har betjent mange loyale og glade kunder alle andre københavnske bydele, og derfor er vi nu også stolte af at kunne tilbyde dygtige frisører til jer borgere på Nørrebro. Du vil ikke fortryde at vælge RODEO som din næste frisør på Nørrebro. 

VI TILBYDER

God underholdning og kvalitet
i en familiær sfære

RODEO er skabt for at innovere det traditionelle frisørbesøg. Derfor er det også muligt at bestille stort set alt, hvad hjertet begærer.

Hvis du er til en kop kaffe, laver vores dygtige frisører gerne en kop friskkværnet baristakaffe, mens du blot kan læne dig tilbage og nyde din behandling. Er du til en kold øl, et glas vin eller sågar en Gin & Tonic, kan vi med glæde også tilbyde dig dette. Juice og vand er naturligvis også en mulighed, hvis humøret blot skulle være til det.

Vores frisører sørger for lækre forfriskninger, behandling i højeste kvalitet og familiære omgivelser, der giver dig plads til at slappe af.

Vores professionelle frisører klipper store som små og herrer som damer. Til damerne laver vi almindeligt klip, ligeså vel som vores dygtige frisører har erfaring med pandehår, pagehår, farvning, face frame og meget mere. Som noget nyt i RODEO, kan vi faktisk også tilbyde behandling af bryn og vipper i vores salon på Nørrebro af en professionel vippetekniker. Her kan du nemlig få farvet bryn og vipper, og du kan også få rettet dine bryn til, hvis du måtte ønske dette. 

Til herrerne tilbyder vi udover vores almindelige herreklip også skæg klip. Har du dog andre ønsker end de nævnte her, har vores frisører på Nørrebro erfaring med alverdens typer opgaver. Så hvis dette skulle være tilfældet, skal du endelig ikke tøve med at komme ned og snakke med frisørerne i salonen på Nørrebro eller ved blot at ringe til os.

Besøg RODEO på Nørrebro

Vores frisører på Nørrebro glæder sig til at byde dig velkommen i RODEOs nyeste skud på stammen. Frisørerne er uddannet i de seneste trends og er eksperter på enhver type behandling og hår. Vi elsker at have en god dialog, hvor dit look og ønsker er i højsædet, hvor vi sammen kan udveksle idéer om resultatet. 

Vi glæder os til at møde dig i RODEO på Nørrebro. Husk at vores åbningsdato er den 12. oktober. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til åbningen, booking eller noget helt tredje!

TEAMET

Vores medarbejdere
glæder sig til at møde dig & dit hår

Catrine

Master Stylist
Nørrebro
Se video

Zohal

Master Stylist
Nørrebro
Se video

Trine

Master Stylist
Nørrebro
Se video

Michelle

Stylist
Nørrebro
Se video

Amalie

Junior Stylist
& Master Lash Stylist
Nørrebro
Se video

Olivia

Master Lash Stylist
Nørrebro
Se video

Regitze

Master Stylist & Education Manager
Se video

Marie

Art Director & Distriktschef
Se video

Se hele
teamet

Se hele
teamet

Her er alle RODEO saloner

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Nørrebro – Nørrebrogade 28

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 3 

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

DONNA Studio – Nørrebrogade 28

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med branchens bedste brands