RODEO

Frisør Nørrebro
Velkommen til RODEO

I RODEO Nørrebro har vi til sinde at bryde grænserne for det typiske frisørbesøg i Danmark i alle aldre og køn.

Vores frisører på Nørrebro bestræber sig efter at skabe den bedste oplevelse hver eneste evig gang. Du vil blive mødt af en salon, der er præget af nordisk og minimalistisk design. Her vil du blive budt velkommen af frisører på Nørrebro, som vil skabe en hjemlig sfære, hvor kun det bedste er godt nok. Velkommen til din nye frisør på Nørrebro. Vi glæder os til at byde dig velkommen meget snart.

   Nørrebrogade 28, 2200 Kbh N (Se på kort)

FOR HELE FAMILIEN

Din nye frisør på Nørrebro

Kvalitet, underholdning og innovation. Dette er nøgleordene hos RODEO. Uanset om du har besøgt os før, ønsker vi at skabe en ny og uforglemmelig oplevelse hos os hver gang, du er i RODEO på Nørrebro. Du vil ikke fortryde at vælge RODEO som din næste frisør på Nørrebro. 

RODEO er skabt for at innovere det traditionelle frisørbesøg. Derfor er det også muligt at bestille stort set alt, hvad hjertet begærer. Hvis du er til en kop kaffe, laver vores dygtige frisører gerne en kop friskkværnet baristakaffe, mens du blot kan læne dig tilbage og nyde din behandling. Er du til en kold øl, et glas vin eller sågar en Gin & Tonic, kan vi med glæde også tilbyde dig dette. Juice og vand er naturligvis også en mulighed.

VI TILBYDER

God underholdning og kvalitet
i en familiær sfære

Vores professionelle frisører klipper store som små og herrer som damer. Til damerne laver vi almindeligt klip, ligeså vel som vores dygtige frisører har erfaring med pandehår, pagehår, farvning, face frame og meget mere.

Til herrerne tilbyder vi udover vores almindelige herreklip også skæg klip. Har du dog andre ønsker, har vores frisører på Nørrebro erfaring med alverdens typer opgaver. Så hvis dette skulle være tilfældet, skal du ikke tøve med at komme ned og snakke med frisørerne i salonen på Nørrebro eller ved blot at ringe til os. Vi ligger lige i ‘sweet spottet’ ved Fælledvej.

BRYN & VIPPER

Besøg DONNA på Nørrebro

I vores salon på Nørrebro ligger også vores helt egen bryn- og vippesalon, Donna Studio, hvor vi tilbyder single lashes og Elleebana Lash Lift – et permanent vippebuk, der giver volumen til dine vipper og får dem til at se længere, smukkere og fyldigere ud på en naturlig måde.

Derudover tilbyder vi også  Elleebana Brow Lift, også kaldet “Brow Lamination”. Teknikken manipulerer med formen og retningen, som hårene gror. Vi har nogle af de dygtigste bryn- og vippeteknikere i RODEO, som glæder sig til at lave dine bryn og vipper. 

Læs mere om DONNA Studio her.

Alle RODEO saloner

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Nørrebro – Nørrebrogade 28

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 3 

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Nørrebro

Malik

Master Stylist
Se video

Trine

Master Stylist
Se video

Michelle

Stylist
Se video

Amalie

Junior Stylist
&
Master Lash Stylist
Se video

Marie

Art Director & Distriktschef
Se video

Regitze

Master Stylist &
Education Manager
Se video