CSR & grønt intiativ - Sådan forholder vi os til bæredygtighed i RODEO

CSR & Bæredygtighed

Miljøvenlige produkter og behandlinger

Selvom vores produkter er blandt verdens bedste frisørprodukter til pleje og styling, stiller vi ultimative krav til et samarbejde når det kommer til vores værdier. Vi kan derfor stå inde for at alle vores værdier overholdes i RODEO.

Du kan trygt sidde i stolen hos os og forvente en god og tryg behandling, hvor fokus er på mennesket samt det fælles ansvar vi har for miljøet. Vi anvender udelukkende produkter, som har fokus på miljøet samt sikre at der gives retur på de områder hvor der belastes. Hermed kan vi altid garantere dig effektive, miljøvenlige produkter og behandlinger i RODEO.

Rodeo bæredygtig

Professionelle hårfarver uden ammoniak

Alle vores farver er altid uden ammoniak, men er fortsat lavet til at have den virkning og effektivitet som du forventer af din frisør. Alle permanente hårfarver indeholder kemikalier, men vi arbejder hele tiden hårdt på at sikre en løsning, som er bedre for miljøet, frisørerne og dig uden at gå på kompromis med den professionelle kvalitet. Vi bruger en minimal mængde kemikalier, for at sikre dig holdbare og dækkende hårfarver. 

I RODEO vil vi hele tiden udvikle os mod en bæredygtig fremtid og sikre at fokus på vores værdier – altid overholdes. Det er din sikkerhed for at RODEO bidrager til en bæredygtig fremtid med velvære – effektivitet og mennesker i fokus.

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!