RODEO | Din nye frisør på GL. Kongevej - Bestil tid her
Frisør Gammel kongevej

RODEO

Frisør Gl. Kongevej
Velkommen til RODEO

RODEO på Gl. Kongevej er det nyeste skud på stammen i vores frisørkoncept, hvor vores højeste ønske er at revolutionere det traditionelle frisørbesøg i Danmark. RODEOs første salon åbnede tilbage i 2015 på Rolighedsvej på Frederiksberg. I et område med høj efterspørgsel er det tid til, at vi nu åbner vores anden salon, så vi kan klippe endnu flere skønne kunder.

Vores frisører på Gl. Kongevej arbejder på at skabe den bedste oplevelse for dig, der sidder i stolen, hver evig eneste gang. Uden undtagelser. Salonens indretning og udsmykning er inspireret og præget af et nordisk touch i et minimalistisk design. Her i salonen, vil du blive budt et hjerteligt velkommen af vores frisører på Gl. Kongevej. 

   Gl. Kongevej 95, 1850 Frederiksberg C (Se på kort)

FOR HELE FAMILIEN

Din nye frisør
på Gl. Kongevej 95

Det seneste års tid har været et meget specielt år for os frisører. Vi har været lukket ned, åbnet op, lukket ned igen, men nu åbner vi påny. Derfor er vi også meget stolte over, at vi har fået mulighed for at udvide vores familie med nye frisører i en splinterny salon. 

Vores frisører på Gl. Kongevej glæder sig til at byde dig velkommen i RODEOs nyeste skud på stammen. Frisørerne er uddannet i de seneste trends og er eksperter på enhver type behandling og hår. Vi elsker at have en god dialog, hvor dit look og ønsker er i højsædet, hvor vi sammen kan udveksle idéer om resultatet.

Frisør Gammel kongevej
Frisør Gammel kongevej

VI TILBYDER

Føl dig hjemme i vores salon
med skøn forplejning

Vores frisører på Gl. Kongevej vil, udover at behandle dig og dit hår med højeste fokus, skabe en hjemlig atmosfære, hvor du føler dig komfortabel og tilpas. Kun det bedste er godt nok. Dit hår og dit look er i centrum, men for frisørerne på Gl. Kongevej handler det også om, at du føler dig hjemme, mens du bliver klippet. 

Derfor bliver du altid tilbudt en friskkværnet baristakaffe, en lækker juice, og så har vi også kolde øl, Gin & Tonics eller vin, hvis du skulle have lyst til det. Vores frisører sørger for lækre forfriskninger, behandling i højeste kvalitet og familiære omgivelser, der giver dig plads til at slappe af. 

 

Besøg RODEO på Gl. Kongevej

Som bekendt er det vores anden salon på Frederiksberg, og vores frisører på Gl. Kongevej glæder sig til at kunne betjene vores kunder over hele Frederiksberg. En sjov tilføjelse til historien om vores anden salon på Frederiksberg er, at vi faktisk overtager lokalerne fra den legendariske sexshop “Paradis” på Gl. Kongevej 95.

Paradis har huseret i lokalerne i mere end 40 år, hvorfor det måske er en genkendelig lokation for mange Københavnere. Vi glæder os i hvert fald til at overtage de legendariske lokaler, og til at føre ånden videre i en noget anden retning end hidtil.

Besøg RODEO på Gl. Kongevej

Vores professionelle frisører klipper i alle aldre, herrer som damer, drenge som piger. Vores team af frisører på Gl. Kongevej er sammensat af en række velkendte ansigter og et par helt nye ansigter.

Salonen på Gl. Kongevej vil består af RODEOs mest kompetente team af Master Stylister; Art Director Hang (som tidligere var på RODEO Nørrebro), Master Stylist Mette (fra Østerbro), Stylist Sine Mai (fra Østerbro), Stylist Lærke (fra Vesterbro), Piotr (fra Valby) og Anne som er elev og dermed er ny i RODEO.

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad på Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

RODEO Gl. Kongevej

Mette

MANAGER

MASTER STYLIST

Zafer

MASTER STYLIST

Sine Mai

MASTER STYLIST

Emil

STYLIST

Iman

JUNIOR STYLIST

Fransisco

STYLIST

Olivia

JUNIOR STYLIST

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!