RODEO

Frisør Gl. Kongevej
Velkommen til RODEO

RODEO på Gl. Kongevej er det nyeste skud på stammen i vores frisørkoncept, hvor vores højeste ønske er at revolutionere det traditionelle frisørbesøg i Danmark. RODEOs første salon åbnede tilbage i 2015 på Rolighedsvej på Frederiksberg. I et område med høj efterspørgsel er det tid til, at vi nu åbner vores anden salon, så vi kan klippe endnu flere skønne kunder.

Vores frisører på Gl. Kongevej arbejder på at skabe den bedste oplevelse for dig, der sidder i stolen, hver evig eneste gang. Uden undtagelser. Salonens indretning og udsmykning er inspireret og præget af et nordisk touch i et minimalistisk design. Her i salonen, vil du blive budt et hjerteligt velkommen af vores frisører på Gl. Kongevej. 

Vores frisører på Gl. Kongevej vil, udover at behandle dig og dit hår med højeste fokus, skabe en hjemlig atmosfære, hvor du føler dig komfortabel og tilpas. Kun det bedste er godt nok. Velkommen til din nye frisør på Gl. Kongevej. Vi glæder os til at se dig meget snart.

   Gl. Kongevej 95, 1850 Frederiksberg C (Se på kort)

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

FOR HELE FAMILIEN

Din nye frisør på Gl. Kongevej 95

Det seneste års tid har været et meget specielt år for os frisører. Vi har været lukket ned, åbnet op, lukket ned igen, men nu åbner vi påny. Derfor er vi også meget stolte over, at vi har fået mulighed for at udvide vores familie med nye frisører i en splinterny salon. Vores frisører på Gl. Kongevej står klar til at byde dig og familien klar meget snart. Fra den 31. maj 2021 kan du tage plads i stolene i vores helt salon på Gl. Kongevej på Frederiksberg. Som bekendt er det vores anden salon på Frederiksberg, og vores frisører på Gl. Kongevej glæder sig til at kunne betjene vores kunder over hele Frederiksberg. En sjov tilføjelse til historien om vores anden salon på Frederiksberg er, at vi faktisk overtager lokalerne fra den legendariske sexshop “Paradiss” på Gl. Kongevej 95.  Paradiss har huseret i lokalerne i mere end 40 år, hvorfor det måske er en genkendelig lokation for mange Københavnere. Vi glæder os i hvert fald til at overtage de legendariske lokaler, og til at føre ånden videre i en noget anden retning end hidtil. 

Men hvem er RODEO egentlig?

RODEO er Københavns største frisørkæde, repræsenteret i 8 andre bydele ud over denne nytilkomne salon. Vi vægter kvalitet, underholdning og innovation meget højt hos RODEO, hvorfor det er vores ønske at skabe en unik oplevelse, hver gang du er i frisørstolen hos os. Vi gør en dyd ud af at skabe en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. 

VI TILBYDER

Føl dig hjemme i vores salon med skøn forplejning

Dit hår og dit look er i centrum, men for frisørerne på Gl. Kongevej handler det også om, at du føler dig hjemme, mens du bliver klippet. Underholdning er derfor også en vigtig del af frisørbesøget i RODEO.

Derfor bliver du altid tilbudt en friskkværnet baristakaffe, en lækker juice, og så har vi også kolde øl, Gin & Tonics eller vin, hvis du skulle have lyst til det. Vores frisører sørger for lækre forfriskninger, behandling i højeste kvalitet og familiære omgivelser, der giver dig plads til at slappe af. 

Vores professionelle frisører klipper i alle aldre, herrer som damer, drenge som piger. Vores team af frisører på Gl. Kongevej er sammensat af en række velkendte ansigter og et par helt nye ansigter.

Salonen på Gl. Kongevej vil nemlig bestå af Art Director Hang (som tidligere har været på RODEO Nørrebro), Master Stylist Mette (fra Østerbro), Stylist Sine Mai (fra Østerbro), Stylist Lærke (fra Vesterbro), Piotr (fra Valby) og Anne som er elev og dermed er ny i RODEO.

Et fantastisk team af velkendte frisører i RODEO regi, som du kan se frem til at møde. Du kan lære mere om de nævnte frisører på denne side.

Besøg RODEO på Gl. Kongevej

Vores frisører på Gl. Kongevej glæder sig til at byde dig velkommen i RODEOs nyeste skud på stammen. Frisørerne er uddannet i de seneste trends og er eksperter på enhver type behandling og hår. Vi elsker at have en god dialog, hvor dit look og ønsker er i højsædet, hvor vi sammen kan udveksle idéer om resultatet. 

Vi glæder os til at møde dig i RODEO på Gl. Kongevej. Husk at vores åbningsdato er den 31. maj 2021. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til åbningen, booking eller noget helt tredje!

TEAMET

Vores medarbejdere
glæder sig til at møde dig & dit hår

Mette

Master Stylist
Gl. Kongevej
Se video

Sine Mai

Master Stylist
Gl. Kongevej
Se video

Lærke

Master Stylist
Gl. Kongevej
Se video

Hang

Art Director
Gl. Kongevej
Se video

Mads

Junior Stylist
Gl. Kongevej
Se video

Zafer

Stylist
Gl. Kongevej
Se video

Nanna

Junior Stylist
Gl. Kongevej
Se video

Sofie

Art Director & Distriktschef
Se video

Regitze

Master Stylist & Education Manager
Se video

Se hele
teamet

Se hele
teamet

Her er alle RODEO saloner

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Nørrebro – Nørrebrogade 28

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 3 

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

DONNA Studio – Nørrebrogade 28

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med branchens bedste brands