RODEO

Frisør Frederiksberg
Velkommen til RODEO

RODEO er din lokale frisør på Frederiksberg, hvor du er i fokus. Vi er passionerede omkring dit hår og din oplevelse, hvor kun det bedste er godt nok.

Du vil blive mødt af en frisør og en salon, der sætter pris på at kombinere underholdning og hygge med høj kvalitet af håndværket, der værner om dit hår.

   +45 71 99 31 17 (Tryk 1)

   Rolighedsvej 3, 1958 Frederiksberg (Se på kort)

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

Book en tid nu!

Vi glæder os til at se dig i salonen

FOR HELE FAMILIEN

Frisører på Frederiksberg
til enhver i familien

RODEO byder alle velkomne, små som voksne. Vores frisører har erfaring med alle typer mennesker og hår, således at alle føler sig hjemme og komfortable.

Vi ved, hvor vigtigt og følsomt håret er for de fleste mennesker, og derfor gør vi en dyd ud af at kredse om dit hår, så du får det flotteste look. I den forbindelse er alder uvæsentligt!

VI TILBYDER

Behandlinger i RODEO
på Frederiksberg

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger til ethvert behov. RODEO kan derfor hjælpe damerne med almindelige klipninger lige så vel som farvning af hår, bryn og vipper.

Til herrerne tilbyder vi ligeledes almindelig klipning men også skæg klip. Som tidligere nævnt tilbyder vi slutteligt børneklip til de yngste i familien.

En frisør på Frederiksberg
med fokus på høj kvalitet og hygge

Frisørerne hos RODEO har et ekstraordinært fokus på håndværket, så dit kommende look bliver så perfekt som muligt. Til denne opgave vil du møde de dygtigste og mest passionerede frisører på Frederiksberg og i vores saloner. Vores koncept er indbegrebet af simplicitet, kvalitet og rendyrket underholdning. Under denne oplevelse vil vi starte med at forkæle dig med en lækker hårvask, og undervejs er der forplejning med friskkværnet baristakaffe, lækker juice eller endda kolde øl, Gin & Tonics eller vin. Der er drikkevarer til ethvert humør, som sørger for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have ordnet håret eller måske skægget.

Vores salon på Frederiksberg er sammensat således, at vores frisører kan klare alle opgaver. Den største passion hos vores frisører er dig og dit behov, så resultatet bliver tilfredsstillende. Vi ved, hvor vigtigt dit hår er, og det er vores fornemste opgave at hjælpe dig på vej mod et endnu bedre look. Derfor står vores 2 Master Stylister, 2 Stylister og ene talentfulde elev klar til at byde dig velkommen i salonen på Frederiksberg. Vi er ydermere farvespecialister, og på den måde bliver du mødt af en dygtig frisør, der glæder sig til at hjælpe dig, uanset behovet. 

Kom og besøg os på Rolighedsvej (lige ved Falkoner Alle). Du kan bestille din kommende tid via dette link. Du er kan også møde vores forskellige frisører i salonen i videoerne nedenfor. Vi glæder os til at se dig i RODEO – din lokale frisør på Frederiksberg.

TEAMET

Vores medarbejdere
glæder sig til at møde dig & dit hår

Burak

Master Stylist
Frederiksberg
Se video

Katrine

Master Stylist
Frederiksberg
Se video

Trine

Stylist
Frederiksberg
Se video

Sofie

Master Stylist
Frederiksberg
Se video

Malik

Master Stylist
Frederiksberg
Se video

Se hele
teamet

Se hele
teamet

VORES PARTNERE

Vi samarbejder med branchens bedste brands