Permanente krøller til mænd – RODEO

Permanente krøller til mænd

Er du mand og drømmer om at få krøller i håret? Så er der hjælp at hente. Du behøver ikke længere være velsignet fra naturens hånd for at få smukke krøller i håret. Det er nemlig langt fra besværligt at lave ‘falske’ krøller i håret til mænd, der sidder lige så flot som den ægte vare. 

Læs med her og find ud af alt, der er værd at vide om permanente krøller til mænd.

Hvordan får man(d) permanente krøller?

Permanente krøller til mænd laves ved, at en frisør ruller håret op på hårspoler, som pensles med permanentvæske. Permanentvæsken ændrer hårets tekstur, og kort sagt får du krøller ved, at håret sættes i en ny form på spolerne. Størrelsen på hårsporlerne afgør størrelsen på de permanente krøller, du ender op med. 

Siden 80’erne, hvor permanente krøller for alvor blev populære, er der sket meget indenfor hårteknologien. Frisører laver derfor også permanente krøller ud fra nyere og bedre metoder, end man brugte dengang, mor og far var unge.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Hvem kan få permanente krøller?

Der er måske stadig nogle, der vil rynke på næsen, når de hører om permanente krøller til mænd. Men permanente krøller har i den grad fået deres helt store comeback i 2023, og det gælder alle køn, aldre og baggrunde. Men selvom det er alle mennesketyper, der får lavet permanente krøller i håret, er det ikke alle hårtyper, der kan klare permanentvæsken. 

Har du tyndt eller slidt hår, er det en dårlig idé at få lavet permanente krøller. Permanentvæsken er nemlig slidsom på håret, og egner sig bedst til at blive lavet på ufarvet og sundt hår.

Hvor langt skal mit hår være for at få permanente krøller?

Størrelsen på hårspolen afgør størrelsen på dine krøller, og resultatet kan derfor også være meget forskelligt afhængigt af længden på dit hår. Permanente krøller til mænd egner sig bedst til at blive lavet i længere hår, men du kan få permanente krøller i håret, når dit hår har en længde på minimum fem centimeter. Resultatet bliver dog oftest pænest i længere hår, da din udgroning vil syne mindre fremtrædende end i kortere hår.

Hvor længe holder permanente krøller til mænd?

Holdbarheden på permanente krøller er mellem 2-4 måneder. Det er dog svært at give et præcist estimat, da krøllerne vil holde længere i nogle typer hår end andre. 

Det er dog værd at huske, at udgroningen ikke vil have krøller, eftersom håret ikke har været på en hårspole og udsat for permanentvæske. Derfor vil de permanente krøller skulle opfriskes oftere hos mænd med kort hår, da udgroningen vil være mere tydelig. 

Størrelsen på krøllerne er også med til at bestemme, hvor ofte du skal et smut forbi frisøren. Har du for eksempel valgt at få meget små permanente krøller, vil din udgroning stå i større kontrast til dit naturlige hår, og du vil have brug for at få det opfrisket oftere.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Hvordan styler man(d) permanente krøller?

Permanentvæsken, man tilfører håret for at skabe krøller, slider en del på håret. Din hårplejerutine er derfor vigtigere end nogensinde før, hvis du tager springet ud i permanent-junglen. Krøllet hår kræver en del pleje for at forblive smukt og for ikke at falde ud af form. Permanente krøller skal behandles som naturlige krøller, og krøllet hår har generelt brug for massere af fugt, da spidserne ikke får meget af hårets naturlige olier fra hovedbunden.

Tre gode tips til stylingen af permanente krøller:

  1. Brug en diffuser, når du føntørrer dit hår. En diffuser er det lille plastikstykke, du sætter for enden af føntørren. Diffuseren vil sørge for at krøllerne holder formen bedre. 
  2. Brug hårprodukter, som er særligt tiltænkt krøllet hår. Det kan være både shampoo og conditioner, curlcream til styling, og nærende hårolier. 
  3. Bliv klippet ofte. Permanente krøller og krøller generelt tørrer hurtigt ud i spidserne, og de vil derfor se pænest ud, hvis de studset hver 2-3 måned.

Vi håber, du fandt inspiration og svar på dine spørgsmål med dette blogindlæg. Hos RODEO har vores dygtige frisører mange års erfaring med både styling og hårpleje rutiner, og de kan guide dig til, hvad der virker bedst for dig og dit hår.

Selvom permanente krøller er superlækre, er det desværre ikke noget vi tilbyder hos Rodeo endnu. Vi er altid åbne for forslag fra vores fantastiske kunder, og håber at kunne tilbyde det i fremtiden. 

Book en tid allerede i dag og få kvalificeret vejledning til din næste frisure.