De bedste frisurer i 2021 | Fra frisørernes perspektiv - RODEO

De bedste og største frisurer i 2021

I dette indlæg kigger vi på de største og bedste frisurer i 2021 – Sidste år fik vi igen lov til at lege med forskellige udtryk, og de naturlige krøller og pandehåret fik deres helt store comeback. Det blev også det år, hvor vi for alvor sagde farvel til kolde nuancer og til frisurer, som kræver for meget vedligeholdelse. De største hårtendenser i 2021 har også budt på stærke farvekontraster á la Billie Eilish og den kontroversielle 80’er frisure ”The Mullet”, som set på kendissen Miley Cyrus.

Vi tager et kig på de største hårtendenser og frisurer i 2021, så se med her:  

Naturlig tekstur og krøller 

2021 er året, hvor de naturlige krøller virkelig har fået lov til at fylde på de diverse forsider og catwalks rundt omkring i verden. De naturlige og ’undone’ krøller er en af årets absolut største hårtendenser i 2021 – og jo mere fylde jo bedre! 

Mørk bund og balayage – den største hårtendens i 2020 og 2021

 2020 blev året, hvor vi for alvor gav op på de frisurer, som kræver for meget vedligeholdelse. Corona har betydet, at vi ikke længere tør være afhængige af at gå til frisøren hele tiden. Derfor er en af de helt store hårtendenser i 2020 og 2021 et look, der fungerer uden at skulle genopfriskes alt for ofte.

De bedste frisurer i 2021 skabes ved hårfarveteknikker, der giver et naturligt look. Nogle af de største trends indenfor hårfarve i 2020 og 2021 har derfor været balayage, babylights, colormelting og microlights. Alt sammen farveteknikker, der giver et naturligt solkysset look, og som ikke giver skarpe, afgrænsede udgroninger, der kræver en masse vedligeholdelse. Frisuren er derfor perfekt til dig, som ikke vil besøge din frisør hver femte uge.

Gardiner – Én af 2021’s mest populære frisurer

Gardin-pandehår, de såkaldte ’curtain bangs’, er en af de helt store frisurer i 2021.

Frisuren, der emmer af cool 70’er, vibes indrammer ansigtet rigtig fint og passer især godt til et mere rundt ansigt.

The Mullet – 2021 måske mest kontroversielle hårtrend

Bundesligafrisure, svenskerhår, hockeygarn, mullet hair – kært barn har mange navn. Denne kontroversielle frisure splitter vandene, men én ting er sikkert: I 2020 og 2021 blev årene, hvor den genopstod.

Frisuren, der kan rockes af både mænd og kvinder, blev for alvor en ting i 70’erne, hvor musikikoner som David Bowie, Keith Richards og Paul McCartney havde den. Nu er flere kendisser blevet spottet med frisuren i 2020 og 2021, så måske den er tilbage for at blive?

Farvekontraster

2021 er blevet året, hvor vi satte os selv fri – året, hvor vi fik lov til at eksperimentere med nye frisurer, og hvor vi ikke lod os begrænse. Selvom det nok er de færreste, der farver håret neon grønt som Billie Eilish her, er farvekontraster mellem bund og længde alligevel en af de største hårtrends, vi har set i 2021.

Den korte page

Supermodel-frisuren, der år efter år bliver ved med at være cool, er også en af de helt store tendenser indenfor hårmode i 2021. En kort page, der klippes lige under kæbelinjen, får ansigtet til at fremstå mere ovalt, og frisuren er derfor god til især runde ansigt former.

Den korte page, der for alvor brød frem i 1920’erne, er lidt en klassiker, og vi er glade for, at den bliver ved med at være på mode, for den klæder langt de fleste.

Flet, flet og mere flet – en af 2021 absolut bedste hårtendenser

Kendisser som Kim K har for alvor sat fletninger på landkortet igen – både store og små fletninger, delt op i to eller bare én enkel. Der findes utallige frisurer med fletninger – franske fletninger, sildebensfletning og rebfletningen, bare for at nævne et par stykker. Vi har faktisk samlet fem flotte fletninger i guiden på linket. 

Få en af årets bedste frisurer – lav en rebfletning som Kim Kardashian har på billedet. Frisuren er elegant og meget nem at lave – se den nemme guide her.

The ’undone’ look

Det skødesløse og ufærdige look er for alvor tilbage i 2021. Frisurer med bløde etager, der får håret til at bølge med et naturligt fald, er en af de mest populære hårtendenser, vi har set i år. Det er vigtigt, at håret er velplejet, og at det er den tilfældige styling, der giver det skødesløse look. Håret skal være soigneret, men stadig give følelsen af, at man lige er stået op.

For at opnå det ’undone look’ skal man bruge en god saltvandspray til at give håret tekstur og supplere med en tørshampoo til at skabe mere volumen ved bunden. Til slut kan man bruge en lækker, plejende olie i spidserne til at opnå det perfekte surferbabe look.

De bedste frisurer stylet af RODEO

Vi håber, at dette indlæg kunne inspirere dig til at få stylet den fedeste frisure. Der er ingen tvivl om, at 2020 har budt på nærmest uendelige udtryk, når det kommer til hårtendenser. Vi glæder os rigtig meget til at sætte vores præg på de kommende stunder i 2021. Tøv endelig ikke med at booke en tid her hos RODEO (tryk blot oppe i højre hjørne på BOOK TID), hvis du ønsker at få stylet dit kommende look hos en af vores frisører i København

Du skal endelig heller ikke holde dig tilbage for at komme ned forbi en af vores lokale saloner til en snak om disse tendenser, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan fremtidens tendenser kunne se ud.