Korte frisurer 2021 – Find inspiration til din næste korthårsfrisure her

Korte frisurer 2023 - Find inspiration til din næste korthårsfrisure her

Selvom korte frisurer til kvinder har været på mode siden 1920’erne, ser vi, at det korte hår er mere eftertragtet end nogensinde før. Men hvor kort skal du klippe dig? Hvilken kort frisure passer bedst til dig? Og hvor meget tid er du villig til at bruge på stylingen?

Ja – der er mange ting, man skal overveje før man klipper lokkerne, men én ting er sikkert, finder du den rigtige korte frisure, så kan kort hår både være elegant, feminint og råt på samme tid.

Passer en kort frisure til mig?

Det kræver mod at tage springet ud i en kort frisure – især hvis du altid har haft langt hår. At klippe sit hår kort kan ændre ens udseende meget, men for langt de fleste kvinder er korte frisurer flot, hvis man vælger den rigtige frisure til ens ansigtsform.

Når du skal vælge mellem de korte frisurer, skal du først kigge på din ansigtsform.

Er din ansigtsform oval, hjerteformet, rund eller kantet?

Hvis du har en oval ansigtsform, er du en af de heldige – Kvinder med denne ansigtsform kan nemlig bære langt de fleste korte frisurer. Har du derimod har et rundere ansigt, er det værd at kigge efter en kort frisure, der indrammer og får ansigtet til at se længere ud.  Her kan langt pandehår i siderne – såkaldte gardiner – være din bedste ven. Gardinerne skal klippes til lige omkring kindbenene – det får ansigtet til at virke længere. 

Hjerteformede ansigter skal sigte efter korte frisurer med mere volumen på toppen – Det er med til at skabe mere harmoni i ansigtet, da det får hagen til fremstå bredere.

Her kan du se nogle af de flotteste korte frisurer til kvinder. Find din til næste korte frisure, ved at lade dig inspirere af kendisserne her.

‘Sidecut’

Kort i siderne og længere på toppen – så har du den flotteste korthårsfrisure kaldet et sidecut. Frisuren klæder det hjerteformede ansigtsform godt, da den skaber mere symmetri ved at få hagen til at stå mere frem. 

‘The Pixie’

Denne korte frisure er set på et hav af kendisser – her er det skuespilleren Emma Watson, der så flot bærer den. 

Pixie frisuren er super flot og sexet – den kan både være meget feminin, men også mere rå afhængigt af, hvordan man styler den.

‘Pixie’ til krøllet hår

Den ‘krøllede Pixie’ er både flot og feminin. Her holdes pandehåret meget kort, og siderne lidt længere. Det gør det muligt for siderne at blive stylet løst omkring ørerne og indramme ansigtet på en elegant måde. Denne korte frisure er ideel til kvinder med naturlige bølger eller krøller. Når du har vasket dit hår, skal du blot bruge en lille portion hårmousse og tørre med en diffusor, og voila – så har du den krøllede pixie. 

Den klassiske page

 

Pagen er en af de mest klassiske korte frisurer, og der er en grund til, at den aldrig går af mode – Pagen er nemlig meget elegant, og glæder langt de fleste ansigtsformer.

‘The quiff’

Denne frisure er perfekt til det hjerteformede ansigt – med massere af volumen på toppen. Frisuren er super rå og feminin, og den egner sig bedst til kvinder med glat hår, da kvinder med krøller skal bruge et glattejern først. 

Brug en volumespray eller tørshampoo i bunden for at skabe massere fylde – drej derefter håret til siden og afslut med en god hårspray med meget hold.

Er du alligevel i tvivl, om du skal klippe dig korthåret? 

Hos RODEO har vores erfarne frisører mange års erfaring med frisurer og tendenser, og de kan guide dig til at vælge den rigtige korte frisure til din ansigtsform. Book en tid allerede i dag og få endnu mere vejledning og råd til din næste korthårsfrisure.   

Book en tid hos RODEO allerede i dag – tryk på BOOK i højre hjørne.