KRØLLER | HER ER ALT, DU SKAL VIDE OM STYLING AF KRØLLER I 2020

RODEO

RODEO

Nogle er født med dem. Nogle har dem i langt hår. Nogle får dem lavet. Andre er jaloux og ønsker brændende, at de selv havde dem.

Hvad er det, vi snakker om? Det er naturligvis krøller i håret, som altid har været en klassiker, når det kommer til hår, frisurer og styling.

I dette blogindlæg dykker vi helt ned i krøllerne og giver dig svar på alle de spørgsmål, du må have om krøller. Og vi kommer også med nogle gode tips og trends om krøller i 2020.

Så læs med med du har en krøllet hjerne og elsker at blive klogere på, ja, krøller! 

Hvorfor krøller hår egentlig?

Det ved vi faktisk ikke endnu med 100 procent sikkerhed. Der er dog ret stor enighed blandt forskere om, at genetik spiller en stor rolle. Så hvis du har en ordentlig krøllet manke, så send en kærlig tanke til dine forældre (eller bedste- og oldeforældre). 

Nogle mener også, at luftfugtighed, formen på ens hårsække og hormoner spiller en rolle i forhold til om hår krøller eller ej. 

Hvordan plejer man bedst krøllet hår?

Der er mange ting, du kan og bør gøre, hvis du har krøller og ønsker at passe bedst muligt på dem. Med den rigtige pleje undgår du krus og får de smukke krøller, som alle med glat hår vil misunde dig for.

Her får du 5 tips til at pleje dine krøller

 

1.Tag det roligt med hårvaskene.

Når dit hår og hovedbund konstant bliver forstyrret med shampoo og hårvask, er det ikke så godt. Det forstyrrer nemlig hovedbunden med at producere de naturlige olier, som holder håret fugtigt. Så vask gerne dit hår max to gange om ugen.

2. Hold igen med varme temperaturer.

Når du vasker og føntørrer dit hår, så gør det gerne ved lavere temperaturer. De varme temperaturer udtørrer nemlig dit hår og gør det porøst.

3. Red håret i bruseren.

Når du så endelig vasker dit hår, skal det have så meget fugt som muligt. Brug derfor gerne hårkur og balsam og red håret igennem, mens du stadig er i bad og har produktet i håret. Start i spidserne og red så forsigtigt resten af håret lidt ad gangen.


4. Tør håret rigtigt.

Det er vigtigt, at du presser og klemmer vandet forsigtigt ud af håret. Dine krøller har ikke godt af at blive frotteret hårdt.

5. Husk dine frisørtider.

 
Alle krøller har fra tid til anden brug for at komme en tur til frisør. Så overhold dine frisørtider så dine spidser kan blive klippet, ca hver 8. Uge.

 

Hvordan skal jeg style krøller i 2020?

Ja, det er jo det rigtig gode spørgsmål. For det er jo ikke sjovt at gå rundt med 80’er krøller, der ikke er moderne. Det er langt sjovere at være lidt mere med på moden.

Her er 3 styles, der er moderne i 2020:

Style #1 – Balayage i krøllerne

Balayage betyder, at frisøren har ‘tegnet’ eller malet lyse striber direkte på det krøllede hår. Det gøres ofte i fri hånd, og det skaber et naturligt og tilfældigt spil i håret. Det skal få det til at ligne, at det er solen, der har blevet håret. Og som du kan se på billedet ovenfor, kan det se hamrende lækkert ud! 

 

Style #2 – Kort, krøllet & rodet

 En anden style der er på vej tilbage er kort, krøllet hår, der er lidt rodet og tjavset at se på. Det ligner lidt, at man er stået direkte op fra sengen og voila – så er man klar til dagen! Det skaber et ganske yndigt og feminint look, som eksempelvis skuespillerinden Audrey Tautou viser på det her billede:

#3 – Mellemlangt og fint

Hvis dit hår er omkring skulderlængde så del det på midten og lad det hænge skødesløst til hver side. Det giver et meget naturligt og cool look, der med sikkerhed vil give dig mange jaloux blikke fra dine veninder med glat hår.

Skuespillerinden Meg Ryan viser hvordan:

 

 

Skal du en tur til frisør?

 

Så skynd dig ned i din nærmeste RODEO og få en fantastisk klipning! 

RODEO har frisørsaloner i 7 bydele – Østerbro, Frederiksberg, City, Amager, Valby, Vesterbro og Lyngby – og vi vil elske at klippe dit hår og rådgive dig om styles, produkter og meget andet. 

RODEO er et frisørkoncept og en barbershop, hvor høj kvalitet er i højsædet. Det mærker du allerede, når du træder ind i vores lokaler, og når du sidder i solen, selvfølgelig. 

Book din næste klipning hos RODEO med det samme!

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Andre artikler