Wolf Cut til kvinder i 2023

Wolf Cuts til kvinder i 2023

Tilbage i 2021 så vi Wolf Cut trenden starte på TikTok, hvor efterfølgende kendisser såsom Billie Eilish og Miley Cyrus fulgte. Så småt som trenden er eksploderet, har vi set gengivelser af et Wolf Cut i forskellige stilarter, som fungerer til alt fra en edgy vibe til en mere glamourøs stil. I 2023 ser vi kendisser såsom Jenna Ortega og Camila Cabello, som rocker Wolf Cuttet med et gardin pandehår. Læs med om den populære frisure her på siden og lad dig inspirere. Nedenfor har vi også talt med en af vores dygtige frisører, som måske kan klæde dig bedre på til at kaste dig ud i frisuren. 

Hvordan opstod Wolf Cut?

Et wolf cut er en blanding af 70’ernes Shag frisure og 80’ernes Mullet Hår. Shag cuttet blev skabt af afdøde Paul McGregor,  og det var et bevis på 70’ernes unisex-stil. Mullet håret fik sin debut, da David Bowie viste sit røde Ziggy Stardust hår i 70’erne, og hvor der efterfølgende i 80’erne startede en modedille af Mullet hår.

Hvorfor vælge Wolf Cut?

Wolf Cuttet er perfekt til dig som ønsker mere volumen i håret. Denne frisure er også et kønsneutralt look som passer til både mænd og kvinder. Det er en stil som passer til de fleste mennesker, og som dog også gør, at du skiller dig en smule ud.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

5 ideer til et wolf Cut

1. Det klassiske Wolf Cut

Hvis du vælger det klassiske Wolf Cut har denne frisure blide bølger med et elegant gardin pandehår. Hvis du ønsker et originalt look, som er på den trendy side, så er det klassiske Wolf Cut perfekt til dig.

2. Blidt Wolf Cut

Denne frisure er perfekt til dig med lidt tyndere hår. Blide lag med luftigt tekstur blandet med et traditionelt pandehår.

3. Det koreanske Wolf Cut

Det koreanske wolf cut minder en del om det klassiske wolf cut. Dette cut fungere godt til tykt hår.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

4. Wolf Cut til krøllet hår

Hvis du har krøllede lokker, ville det være perfekt at få udnyttet dit hårs volumen med et Wolf Cut, da dette look vil komplimentere din ansigtsform. Det krøllede wolf cut som på billedet er iøjenfaldende og diversificeret, som måske passer til dig. 

5. Hakket Wolf Cut

Med dette vilde og rockede look, genskaber du et David-Bowie-lignende look med vægt på og et kortere trim på toppen. Her skaber du en lidt vovet men cool attitude.

Vejledning til frisurer i 2023 hos RODEO

Uanset om du er mest til det klassiske, eller det mere rockede look, er Wolf Cuttet et af sæsonens go to trends. 

Vi håber, at du har fundet inspiration fra dette blogindlæg til hvilket Wolf Cut, du kan vælge. Hvis du stadig mangler råd og vejledning til hvilket Wolf Cut, der passer bedst til netop dig, så book en tid i dag hos RODEO. Vi glæder os til at se dig.