INSPIRATION TIL PAGEHÅR |SÅDAN SKAL PAGEN SE UD I 2023
pagehår

INSPIRATION TIL PAGEHÅR | SÅDAN SKAL PAGEN SE UD I 2023

RODEO

RODEO

Pagen har været en fast trend i de seneste år og alt tyder på, at den fortsætter med det i 2023. Og det er vi vilde med. Pagen giver nemlig mulighed for at style dit hår samtidig med, at det er praktisk i en hektisk hverdag.   

Der er mange former for page. I dette indlæg giver vi inspiration til, hvordan pagen kan se ud i 2023. 

Vi har valgt at fokusere på, hvad der passer hårtyperne fint hår, krøllet hår og tykt hår. På den måde håber vi, at vi kan være med til at inspirere, hvordan pagen kommer til at klæde hårtypen bedst.

Pagetyper til fint hår

Denne page er efterhånden en klassiker. Den korte, skarpe page er oplagt til den fine, skandinaviske hårtype. Den giver et skarpt, kantet udtryk, som passer godt til det fine hår, der har det med at blive tungt og fladt. Derudover skaber det noget fylde i håret, så det ser tykkere og sundere ud.

Kort page med pandehår

 

Vil du eksperimentere lidt mere, er pandehår blevet en stor trend – også med pagen. Det korte pandehår sammen med pagen giver et stærkt look og er med til at definere ansigtet.

Lang page med pandehår

 

Den lange page er nærmest også blevet en klassiker. Med inspiration fra 80’erne og 90’erne er det en page, der trender meget i øjeblikket. 

Denne type page giver tyngde i nederste del af håret, som får det til at tykne og give fald på en naturlig måde.

Pagetyper til krøllet hår

 

Krøller eller ej. Vi elsker alle typer hår. 

Med krøller kan det være lidt udfordrende med korthårsfrisuren. Derfor er det vigtigt at vælge en frisør, som har erfaring med at klippe i krøllet hår. Vi har fundet nogle bud på, hvordan pagen skal se ud for det krøllede hår.

Kort page i etager

 

Med en korthårspage i krøllet hår opnår du et fyldigt og luftigt look. Ved at klippe kort hår med krøller vil krøllerne løfte håret, så det ser endnu mere voluminøst ud. Pandehåret er med til at skabe endnu mere udtryk til looket og passer især til den runde ansigtsform.

Lige page med midterskilling

Pagetyper til tykt hår

 

Er du en af de heldige, der fra naturens side har fået et kraftigt, fyldigt hår? Så ved du sikkert også, at det kan være lidt en tung og tidskrævende fornøjelse. 

Heldigvis er pagen et fremragende bud på, hvordan du kan få en lækker frisure, som ikke kræver så meget tid og kræfter.

Page med etager og knald på farverne

Er du en af de heldige, der fra naturens side har fået et kraftigt, fyldigt hår? Så ved du sikkert også, at det kan være lidt en tung og tidskrævende fornøjelse. 

Heldigvis er pagen et fremragende bud på, hvordan du kan få en lækker frisure, som ikke kræver så meget tid og kræfter.

Mellemlang page med langt pandehår

Så er det her igen. Pandehåret. En af årets helt store trends er det lange pandehår, som styles ved at skubbes bagud. Den er perfekt til kvinder med tykt hår, da der skal være en rimelig stor volumen foran for at looket er helt skarpt.

Lang page med typelige etager

Den lange page i etager er allerede nu en frisure, vi får mange efterspørgsler på. Den giver en følelse af nostalgi med tilbageblik på 90’erne og 00’erne.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andre artikler