Mullet hår til mænd i 2024

Mullet hår til mænd i 2024

Mullet hår var en af de mest populære frisure til mænd tilbage i 80’erne. Denne hårtrend er på vej tilbage. Musikere, modeller samt fodboldspillere er begyndt at omfavne trenden og bringe mullet hår tilbage på mode. Mullet hår er en passende klipning til de mænd, som ikke er bange for at afvige fra mængden. Det er et flatterende look, som passer til næsten alle ansigtsformer. 

Hvis du står og overvejer at få mullet hår, men ikke ved hvilken type af mullet du skal få, så kan du læse med her om hvilke typer af mullet hår til mænd, som er populære i 2024.

Det moderne mullet hår

Mullet hår er tilbage, og nu i en moderne udgave. Hvis du synes det bliver lidt for 80er agtigt med en mullet, så er det heldigt, at mullet håret er tilbage med en moderne mullet. Denne frisure er lang på toppen og bagsiden, og siderne er let falmede, uden der kommer for meget hale på. Den moderne mullet har ikke en så brat overgang fra kort til langt hår. Stilen er mere gradueret og blød, så hvis du ikke er sikker på, at mullet hår er noget for dig, så er den moderne mullet et godt sted at starte.

Kort mullet hår

Mullet hår behøver ikke altid at betyde at det skal være lange frisurer. Med en kort mullet, kan du overveje at få lavet et simpelt fade mellem det lange hår på toppen og den korte klipning på siderne.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Messy mullet hår

Her er det garanteret, at det skal være rodet og ofte groft stylet med lidt voks. Toppen og siderne er her lange og bagsiden ligeledes langt og rodet.

Spikey mullet hår

Denne frisure er perfekt til dem som har glat hår. Med det såkaldte spikey mullet hår er toppen klippet kort, og kræver voks for at opnå pigge i toppen. Pigge i toppen af håret er med til at skabe tekstur i dit hår og få det til at virke mere fyldigt og tykkere på toppen, end det enlig er.

Mullet hår med krøller

Med denne frisurer kræver det en masse volumen og dybde for et godt resultat. Siderne er klippet kortere end resten, og hvis man ikke har naturlige krøller så kan det anbefales at style med krøllecreme samt hårvoks eller lignende for at opnå det rette look.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Slikket mullet hår

Det slikkede mullet hår er kendetegnet en glat ryg, hvor håret er slikket glat tilbage. Denne mullet er sofistikeret og maskulin. Denne frisure har ofte et blankt eller let vådt udseende, som opnås ved hjælp af hårgelé eller voks. Tricket til denne frisure er at holde håret i nakken relativt kort og ikke lige så ekstremt som det oprindelige mullet hår.

Vejledning til frisurer i 2024 hos RODEO

Vi håber, at du har fundet inspiration til hvilken mullet, som passer bedst til dig ud fra dette blogindlæg. Mangler du hjælp og råd til hvilken mullet som passer bedst til din stil og ansigtsform, så book allerede en tid i dag hos RODEO. Vi glæder os til at se dig!