De 5 bedste low fade klipninger til mænd i 2023

De 5. bedste low fade klipninger til mænd i 2023

Faden er utvivlsomt en af de mest populære frisurer iblandt mænd i dag. Frisuren giver et versatilt look, som både kan styles sofistikeret, lige så vel som den kan styles mere urban. Frisuren åbner op for manden, der ønsker at være en anelse kantet, og i denne artikel går vi i dybden med low fade. En low fade skiller sig nemlig ud og kan noget særligt. Mere om det nedenfor.

Mid fade eller Low Fade?

Du undrer dig måske over, hvad forskellen er på et mid fade og et low fade? 

En Low Fade tilspidser lavere på hovedet og fokuserer hovedsageligt på den nederste del af håret. En low fade er en diskret fade, som nemt kan tilpasses, så den passer til dine præferencer. I modsætningen til en low fade så starter en mid fade højere oppe på hovedet. Et mid fade ender mellem tindingen og ørerne. Denne fade er perfekt hvis du ønsker at skabe struktur og få dit hår på toppen af hovedet til at se fyldigere ud.

I denne artikel har vi samlet en række low fades, som måske passer til dig.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

1. Low Fade Crew Cut

Et crew cut er et standard herreklip, men ved at blande det sammen med et low fade kan du give dit hår nyt liv. Selve crew cuttet er en meget simpelt frisure. Den er klippet tæt bagpå, ved siderne og på toppen. Hvis du mixer denne med et low fade, får du et mere skarpt og stilet udtryk.

2. Low Fade Buzz Cut

Når det kommer til nem vedligeholdelse af håret, så er et buzz cut perfekt. Denne frisure kræver ikke et kæmpe arbejde at holde ved lige. Her er ingen styling nødvendigt, hvilket giver dig ekstra tid om morgenen. 

Ved at tilføje et low fade til et buzz cut, sikrer du dig skarpere kanter, og det er en genial måde at spice dit buzz cut lidt op på.

3. Low Fade med Pompadour

“Pompadour” frisuren blev populær efter at  folk som Elvis Presley og James Dean, rockede den i tidernes morgen. Denne frisure er stadig populær i dag med et par moderne tilføjelse. Hvis du inkorporerer et low fade, er det en fantastisk måde at give denne tidsløse frisure et moderne og subtilt twist. Et low fade fungerer særligt godt med dette snit, da det er skarpt og rent, og det afviger ikke langt fra det tidsløse pompadour look. Denne er en af vores, og vores mandlige kunder i stolens, absolutte favoritter, og kan anbefales kraftigt!

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

4. Low Fade med en Spikey klipning

Denne frisure er perfekt til fyren, som er træt af den kedelige klipning og vil prøve noget nyt. Her kommer den sjove og spidse frisure. Her får du en flot og barberet linje på siderne, og hvor det holder sig lidt længere på toppen. Således kan du enten bære det strittende eller de krøllede lokker.

5. Low Fade Messy

Hvis du er til det messy look, når det kommer til frisuren, så bør du måske overveje en blanding af det pjuskede hår og en low fade. Ved at tilføje en low fade, undgår du, at dit pjuskede hår fremstår usoigneret. Denne simple tilføjelse til looket skaber en fornemmelse af ryddelighed ved at holde siderne korte og skarpe.

Vejledning til frisurer i 2023 hos RODEO

Vi håber, at dette blogindlæg kunne give dig råd og vejledning til, hvilken low fade du skal vælge. Mangler du mere vejledning til, hvilken frisure der passer bedst til dig– så book en tid hos RODEO i dag og kom ind og få en personlig vurdering af, hvad der vil passe bedst til dig og dine behov.