Low Fade Fluffy frisuren: 4 trendy fades

Low Fade Fluffy frisuren: 4 trendy fades

Frisurer udvikler sig konstant, og i 2024 ser vi et stort fokus på kombinationer, der balancerer struktur og længde. En af de mest populære trends lige nu er “low fade fluffy hair” – en stil, der tilbyder en perfekt blanding af definition og bevægelse. Denne trend er både alsidig og stilfuld, hvilket gør den til et hit hos alle, der søger en moderne, men stadig afslappet og voluminøs frisure. I dette indlæg vil vi udforske fire variationer af denne frisure, der hver især giver et unikt touch til det fluffy low fade-look. 

Ved low fade fluffy frisuren bliver siden og toppen af håret gradvist ‘faded’ ned – altså bliver håret fra top til bund kortere og kortere, ind til håret rammer nakken. Fluffy eller voluminiøst hår på toppen tilføjer looket noget dybde, som samtidig viser kontrasten mellem den korte længde i siden og den lange på toppen. Dette skaber i sidste ende et meget moderne look, som klæder flere og flere mænd godt.

1. Klassisk low fade med fluffy top

Dette look er for dem, der søger en tidløs, men stadig trendy frisure. Den klassiske low fade betyder, at håret bliver gradvist kortere, jo tættere det kommer på nakken, mens toppen holdes længere og styles fluffy. Det skaber en harmonisk overgang mellem det stramme fade og den naturlige volumen på toppen. Denne frisure er især populær blandt dem, der har bølget eller lettere krøllet hår, da de naturlige teksturer kan fremhæves ved hjælp af let stylingcreme eller saltvandsspray. For dem med glattere hår, kan en let føntørring hjælpe med at skabe det ønskede løft og fylde.

2. Low Fade med krøllet fluff

Hvis du har naturlige krøller, kan en low fade give dine lokker det løft, de fortjener. Denne variation spiller på den kontrast, der skabes mellem de definerede sider og den fyldige, krøllede top. Her bliver krøllerne defineret med produkter, der fremhæver deres naturlige struktur, mens fade på siderne holder frisuren velplejet og skarp. For dem med tættere krøller kan en hårtørrer være din bedste ven til at skabe volumen, uden at miste krøllernes form. Det er en perfekt stil for dem, der ønsker at vise deres naturlige hårstruktur frem på en frisk og moderne måde.

3. Low fade med teksturerede lag

Denne variation er perfekt til dem, der ønsker et mere pjusket og struktureret look. Ved at tilføje lag på toppen får frisuren ekstra bevægelse og fylde, samtidig med at low fade på siderne sørger for et stramt og rent look. Teksturen på toppen kan opnås ved hjælp af en let voks eller et tekstureret produkt, der fremhæver lagene og skaber en flot dimension. Det er en ideel frisure for dem med tykt hår, da lagene hjælper med at reducere tyngden, mens der stadig opretholdes masser af volumen.

4. Low Fade med pandehår

En anden populær variant af low fade fluffy inkluderer pandehår, der enten kan være kort og skarp eller længere og mere blød, som beskrevet ved de teksturerede lag før. Ved at kombinere en low fade med et blødt fluffy pandehår skabes et dristigt, men stadig ungdommeligt udseende. Pandehåret tilføjer et ekstra element af stil, mens den fluffy top stadig kan styles med volumen og tekstur. Denne stil fungerer godt på både glat og bølget hår og kan være et godt valg for dem, der ønsker en frisure, der både er moderne og anderledes.

Hvordan holder man et fluffy look?

At skabe det perfekte fluffy look kræver lidt omtanke, men det er langt fra kompliceret. Her er nogle hurtige tips til at sikre, at din frisure holder hele dagen:

  • Brug lette produkter: Stylingcremer og saltvandsspray er ideelle for at skabe volumen uden at tynge håret ned. Undgå for tung voks eller gel, der kan gøre håret fladt.
  • Føntør med hovedet nedad: Hvis du vil have maksimal volumen, så føntør håret med hovedet nedad og afslut med en kold luftblæsning for at holde formen.
  • Pas på længderne: Klipning hver 4.-6. uge kan hjælpe med at holde formen på low fade og sørge for, at håret ikke bliver for tungt.

 

Low fade fluffy hair er en alsidig trend, der giver plads til personlig kreativitet og tilpasning. Uanset om du går efter et mere poleret look eller noget mere rodet og casual, er der masser af variationer at udforske. Hvis vi skal hjælpe dig med dit næste fade eller frisure i RODEO, kan du booke en tid her