'Messy fringe' - en trendy frisure blandt unge mænd

'Messy fringe' - en trendy frisure blandt unge mænd

Mode og stil er dynamiske felter, der konstant udvikler sig og genopfindes. En af de mest bemærkelsesværdige trends inden for herrefrisurer i øjeblikket er den “messy fringe”. Denne afslappede, men stilfulde frisure har vundet popularitet over hele landet, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Den kombinerer et råt og naturligt udseende med en moderne kant, hvilket gør den perfekt til mænd, der ønsker at udstråle både selvtillid og ubesværet coolness. Tidligere skrev vi om “tagrende hår“, som er i samme kategori som en messy fringe. Der er dog lidt forskel fra en messy fringe til tagrende hår, og det gennemgår vi nedenfor. 

Hvad er en messy fringe?

En “messy fringe” er en frisure, hvor pandelokkerne er stylet på en tilsyneladende tilfældig og rodet måde. Udtrykket stammer fra Storbritannien, hvor denne trend særligt er blusset op fra. Direkte oversat er det blot “rodet pandehår”, men vi holder os i denne artikel til trendens oprindelige navn!

Denne frisure skaber et udtryk, der er både afslappet og sofistikeret. Det er en fleksibel stil, der kan tilpasses forskellige hårlængder og teksturer, hvilket gør den til en alsidig mulighed for mange mænd. Frisuren fungerer bedst med en vis længde i panden, som kan styles med let volumen og bevægelse for at opnå det ønskede “messy” look.

Hvordan opstod trenden messy fringe?

  1. Naturlig æstetik: I en tid, hvor mange søger efter en mere naturlig og ubesværet stil, passer den rodede stil perfekt ind. Den ser ikke for anstrengt ud, men stadig velplejet.
  2. Berømthedsinspiration: Mange kendte, såsom Timothée Chalamet og Harry Styles, har båret denne frisure med stil, hvilket har hjulpet med at øge dens popularitet.
  3. Fleksibilitet: Denne frisure er nem at tilpasse forskellige ansigtsformer og hårtyper. Uanset om du har tykt, tyndt, glat eller bølget hår, kan du finde en version af den messy fringe, der passer til dig.
  4. Lav vedligeholdelse: Selvom det kan kræve lidt styling for at opnå det perfekte “messy” look, er det en frisure, der ikke kræver konstant opmærksomhed og justering i løbet af dagen.

    Der er altså adskillige grunde til, at en messy fringe trender blandt mænd lige nu.

  5.  

Hvordan opnår man en fed messy fringe? 

At opnå en fed messy fringe kræver en kombination af den rigtige klipning og stylingteknikker. 

  1. Klipning: For at få en god base til den messy fringe, skal du starte med den rigtige klipning. Bed din frisør om at holde længden i panden, så du har noget at arbejde med. Lagdeling er også vigtigt, da det tilføjer tekstur og bevægelse.

  2. Stylingprodukter: Brug lette stylingprodukter som en teksturspray eller en let pomade. Disse produkter hjælper med at skabe volumen og holde håret på plads uden at det ser for stift ud.

  3. Tørring: Når du tørrer dit hår, kan du med fordel bruge dine hænder i stedet for en børste. Dette hjælper med at skabe den ønskede rodede tekstur. Tør håret i forskellige retninger for at tilføje mere volumen og bevægelse.

  4. Finjustering: Når håret er tørt, kan du med fordel bruge dine fingre til at style det. Træk i enkelte lokker og lad dem falde naturligt. Du kan også bruge en lille mængde pomade eller voks for at definere bestemte sektioner.

  5. Vedligeholdelse: Selvom denne frisure ikke kræver meget vedligeholdelse, er det vigtigt at holde håret rent og sundt. Brug en god shampoo og balsam, og sørg for at få regelmæssige klipninger for at holde formen.

Messy fringe – en blanding af modernitet og afslappet elegance

Den messy fringe er en perfekt blanding af moderne stil og afslappet elegance. Den appellerer til mænd, der ønsker et ubesværet, men alligevel sofistikeret look. Med sin stigende popularitet blandt berømtheder og dens alsidighed i forhold til forskellige hårtyper og ansigtsformer, er det en frisure, der sandsynligvis vil forblive trendy i lang tid fremover.

Så hvis du overvejer en ny frisure, der kræver minimal vedligeholdelse, men giver maksimal stil, er den messy fringe bestemt værd at prøve. Besøg os i RODEO, og få vores ekspertise i at skabe det perfekte messy look til dig. Vi glæder os til at se dig.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andre artikler