MELLEMLANGT HÅR | 4 POPULÆRE FRISURER I 2020 TIL DIG MED MELLEMLANGT HÅR

RODEO

RODEO

Nogen har det langt. Nogen har det helt kort. Nogen har slet intet. Og nogen har… mellemlangt hår? 

Ja, du læste rigtigt. Der er i den grad noget, der hedder mellemlangt hår, og det er der rigtig mange herhjemme, der har. Men der bliver ikke snakket så meget om det mellemlange hår, som der gør om enten langt eller kort hår. 

Og det er en skam, for der er mange fede måder at style mellemlangt hår i 2020. Og i dette blogindlæg undersøger vi fire af dem 🙂 Mellemlangt hår er nemlig både nemt at håndtere, rede ude og så er der mange måde at style det på. Så læs videre hvis DU har mellemlangt hår – eller overvejer at få det – og har brug for inspiration til den mellemlange frisure i 2020.

Hvad er mellemlangt hår egentlig?

 

Hvordan skal man definere mellemlangt hår? Ja, det er jo grundlæggende som sagt en mellemting mellem kort og langt hår. Og hvis dit (glatte) hår cirka er skulderlangt, vil mange nok tænke det som mellemlangt. En klassisk page er også et godt eksempel på mellemlangt hår.

Klassisk, skulderlang page

Hvis du har glat hår, kan du få lavet en vidunderlig og klassisk page (se billedet ovenfor). Der er virkelig tale om en klassisk frisure, der stadig holder big time i 2020. Frisuren indeholder lidt af det hele – klassisk elegance og et feminint touch, der skinner lidt og giver et flot spil i håret. Det er en god idé løbende at tilføje lidt olie til dit hår – så vil det blive ved med at have den skinnende effekt.

Små, feminine krøller

 

Hvis dit hår krøller en smule – helst ikke alt for meget – kan du sagtens få klippet krøllerne skulderlange og få et yndigt udtryk. Her er der dog to ting, der er værd at overveje:

  • Hvis du har et hoved, der er til den store side, vil krøllerne formentlig få dit hoved til at se større og bredere ud. 
  • Hvis dine krøller er for store og ‘krøllede’, vil du måske ende med en frisure der stritter til alle sider, hvis dit hår bliver klippet for kort. Og det er ofte heller ikke det pæneste look. I så fald vil vi anbefale, at du slipper krøllerne løs og får lange, smukke krøller.

Tilbagestrøget coolness med mellemlangt hår

 

Med ganske få greb kan du få en virkelig cool frisure, der signalerer power og kvindelighed i 2020. Få klippet dit hår en smule kortere end skulderlængde og sørg for, at du kan stryge det bag ørerne (se billedet ovenfor). Den frisure åbner dit ansigt op, og hvis du har store, smukke øjne, vil de virkelig komme i fokus på den fede måde.

 

Sexede kurver

Med en dygtig frisør og nogle gode hårprodukter i baghånden kan selv det glatteste hår uden problemer få lidt spil og kurver i sig. Og det kurvede look er virkelig flot og sexet! Se bare billedet ovenfor hvor håret og frisuren emmer af naturlighed og kvindelighed. Med den frisure garanterer vi, at du får mange og lange blikke fra mændene omkring dig!

Få mellemlangt hår hos RODEO

 

Hvis alle de ovenstående frisurer og tips har givet dig lyst at komme til frisør, er vi ikke overraskede 🙂 Og vi vil selvfølgelig anbefale, at du får din næste klipning her hos os i RODEO! 

Vores vigtigste opgave er at sikre, at du går glad og tilfreds ud af døren efter din klipning eller barbering. Og siden 2015 har vi sendt tusindvis af glade kunder videre ud af døren med et helt nyt og friskt look i baggagen. 

Når du åbner døren til én af vores syv saloner i København og omegn, vil du med det samme føle dig hjemme. Vi har skabt en hjemlig og rå attitude i vores saloner, som vi er glade for. For det skal nemlig være en oplevelse at blive klippet hos RODEO. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at få dig til at føle dig hjemme. Og vi giver selvfølgelig en kop lækker kaffe, juice, øl eller Gin & Tonic så du virkelig kan koble af og nyde det.

Alle vores frisører er professionelle, kompetente og generelt bare rigtig gode mennesker, der lever og ånder for hår, skæg, skarpe kanter, lækre krøller og meget mere.

Vi har saloner i 7 bydele – Frederiksberg, Østerbro, City, Amager, Vesterbro, Valby og Lyngby – og vi glæder os til at klippe dig 🙂

Book din næste klipning hos RODEO med det samme!

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Andre artikler