Paula Kent; grundlæggeren af Redken Shampoo - RODEO

Paula Kent, grundlæggeren af Redken Shampoo er født i solskinsstaten tilbage i 1931. Hun oplevede hvad mange kunne kalde den amerikanske drøm. Hun droppede ud af High School, blev tidlig gift, fik et barn, blev skilt. Herefter prøvede hun at gøre karriere som skuespiller. Alt sammen ting som førte til at hun grundlagde Redken Shampoo. Hendes erfaringer fra skuespillerkarrieren, gjorde at hun vidste hvad der var vigtigt at satse på indenfor hårprodukter. En nyttig viden, som hun igennem mange år har videreudviklet. Sammen med den anden grundlægger Redding, har de formået at lave en shampoo serie i luksusklassen til hverdagspriser.

Det var i den gyldne stat, Californien, hvor ens liv kan ændre sig hvis man finder en guldmine, at kvinden der grundlagde Redken Shampoo blev født.

Paula Kent Meehan blev født d. 9 august, 1931 i Beverly Hills, Californien. Familien flyttede senere til Burbank. Paula droppede ud af gymnasiet da hun var 15 år. Hun giftede sig, fik et barn og blev skilt halvandet år senere.

Hun ville gerne være skuespiller men hun optrådte dog mest i reklamer. Det var midt i dette skuespillervirvar, at Paula fandt sin guldmine, der skulle ændre hendes liv for altid.

Som skuespiller skulle Paula konstant have en masse forskellige produkter i håret. Der blev brugt timer i omklædningsrummet. Håret skulle nemlig sidde perfekt inden hun skulle foran kameraet. Men de mange produkter gjorde hendes hår meget tørt og fik hendes hovedbund til at klø.  Hun fik konstant proppet produkter i håret og det ødelagde hendes hår mere og mere. Hun vidste det ikke kunne fortsætte så hun besluttede sig at gøre noget ved det.

I starten af 1960 grundlagde hun sammen med sin frisør, Jheri Redding, Redken Shampoo. De baserede deres produkter på filosofien; skønhed gennem videnskab.

I løbet af få år solgte Redding sin halvdel af firmaet til Paula. Selvom Paula nu var den eneste ejer af Redken Shampoo formåede hun stadigvæk at udvikle mærket. Og i den rigtige retning må man sige.

For i 1970-80’erne blev Redken Shampoo markedsleder inden for produktteknologi. De producerede proteinbaserede produkter der gjorde dem meget eftertragtede.

Redken og L’Oréal

I 1993 blev Redken Shampoo solgt til L’Oréal og det gjorde dem kun endnu mere populære.

Redken Shampoo’s grundlægger, Paula Kent, døde d. 23 juni 2014 i Beverly Hills. Hun blev begravet i Glendale, Californien. Men succesen blev ikke begravet med hende. Redken Shampoo er nemlig stadig et meget populært brand.

redken

Redken Shampoos succes bygger på videnskab

Ligesom Redken Shampoo’s filosofi; Skønhed gennem videnskab, bygger på videnskab, gør deres succes det faktisk også. Deres proteinbaserede produkter der bygger på at dit hår indeholder proteiner og at håret derfor har let ved at absorbere tilførte proteiner, i form af en Redken Shampoos produkter, har gjort dem meget populære. Det er nemlig en hel videnskab. Og denne videnskab har gjort dem til en af de mest førende brands i dag.

Redken Shampoo; stadig et eftertragtet brand

Lige siden 1960, hvor Paula Kent fandt sin guldmine, har Redken Shampoo skabt produkter der rent faktisk gør en forskel for dit hår. Der er mange produkter der lover at de vil få dit hår til at se sundt og smukt ud, men så i stedet ødelægger det, ligesom de produkter Paula Kent fik proppet i sit hår som skuespiller. Men Redken Shampoo er ikke en af de produkter. De formår faktisk at gøre dit hår sundere og smukkere, og det er det der har gjort dem så populære gennem tiden, og som stadig gør dem populære i dag.

Brug Redken shampoo – det gør frisøren

Udtørret, skandinavisk, naturkrøllet, fedtet, ustyrligt, farvet eller andre hårtyper. Flertallet af danskere er sjældent helt tilfredse med deres hår og tester konstant en vifte af forskellige produkter, i håbet om at selv at kunne nå det perfekte resultat. Lokkerne må gerne være sunde og perfekte og give samme følelse, som når man lige kommer fra sin frisør. Alfa og omega i denne sammenhæng er at få fingre i de samme produkter som frisøren, når man prøver at gøre frisøren kunsten efter hjemme foran spejlet. Dem der allerede kender Redken shampoo, kan nemt styre håret tilfredsstillende selv. Her hos RODEO forhandler vi en lang række REDKEN produkter, herunder deres shampoo, og det er en af vores klare anbefalinger. Kom forbi din lokale RODEO salon og få inspiration og gode tips til, hvilken REDKEN shampoo, der passer til dit hår. Vi ser frem til at betjene dig. Skulle du være på udkig efter en frisør tid, kan du bestille det her.