Kurbehandlinger – RODEO

Kurbehandlinger

Særlige behandlinger

KURBEHANDLINGER

Til dig, der drømmer om at
stærkere og sundere hår

Protein kuren
Vores protein kur hjælper med at forbedre hårets styrke samt reparerer hårets byggesten som hovedsageligt består af protein, så håret bliver mere modstandsdygtigt med slid og knæk. 

Fugt kuren
Vores fugt kur hjælper med at bringe smidigheden tilbage til et livløst hår. Ved et fugt boost tilfører vi håret glans og blødere overflade til dit hår. 

RODEO Signatur kuren
Vores Rodeo signatur kur bliver skræddersyet til dit hår og tilfører lige præcis det dit hår mangler, for at få de bedste betingelser imod et sundt og glansfuldt hår.

SPECIELLE KURBEHANDLINGER

Til dig, der har specielle
behov og ønsker til dit hår

Care Service
Vores care service hjælper dig der døjer med ophobninger af okker og metaller i dit hår, som kan gøre ens hår mat, misfarvet eller grønlige nuancer. Denne kur anbefales til dig, der døjer med, at dit hår virker misfarvet eller grønligt i længderne. Den trækker ophobningerne ud af håret og gør håret mere glansfuldt og mere klar i farven. Kuren kan både anvendes til personer med og uden farve i håret.  

Metal Detox
Vask efter vask samler der sig metalliske partikler i hårfibrene, som kan lede brud og sensibilisering af håret under farvning, balayage og blegning. Metal Detox anvendes som en beskyttelse før påbegyndt farvebehandling for at frigøre håret for disse metalpartikler og gøre håret mere modstandsdygtigt. Håret bliver næret, hårfarven bliver mere ensartet og bevarer sin tone.

farvning

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!