Frisør hos RODEO – RODEO
job rodeo

HVEM ER RODEO

De gladeste kollegaer

RODEO er en ung og dynamisk virksomhed, som siden 2015 har åbnet 10 saloner fordelt i Københavnsområdet herunder på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Frederiksberg, i Valby, København K, Lyngby, Ørestad. RODEO er i 2023 åbnet i Aarhus og der er flere saloner på vej til Jylland.

Vores lille familie med knap 80 medarbejdere er fordelt ud i disse 11 saloner, hvor vi servicerer omtrent 6000 kunder om måneden. Derfor leder vi efter de helt rigtige medarbejdere, der passer ind i vores friske, innovative og seje miljø.

JOB I RODEO

Er du vores nye kollega?

Er du interesseret i at blive en del af et energisk, nytænkende og spændende miljø, hvor både tempoet og humøret er højt, når du er på arbejde? Så er RODEO noget for dig! Hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen, og finder os interessante, så tøv ikke med at sende en ansøgning ved at udfylde ansøgningskemaet nedenfor.

Frisør valby

Vi er så meget mere
end bare frisører

RODEO x Mødrehjælpen
RODEO Sommerfest 2021
RODEO x Dråben i Havet
Grand Opening af Lyngby 2020
Afspil video

Hvem leder vi efter?

Vi søger både Stylister (nyudlært til fire års erfaring), Master Stylister (flere års erfaring og kan klippe indenfor 30-45 minutter for hhv. herre og damer). Vi søger desuden Salon Ansvarlige med ledelseserfaring (flere års erfaring og kan klippe indenfor 30-45 minutter for hhv. herre og damer). 
Hvad er en god RODEO kollega?

Hvad giver RODEO dig?

Nysgerrig? Send os gerne en ansøgning ved at udfylde ansøgningsskemaet. Har du spørgsmål, så kontakt os på +45 31414405

Afspil video

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!