Herreklip hos RODEO - Book nu
Herreklip

Herreklip hos RODEO

Er du på jagt efter en lokal og professionel herrefrisør i København, så finder du RODEO på 10 placeringer rundt omkring i Storkøbenhavn. Her kan du sætte høje forventninger til håndværket og kvaliteten. Hos RODEO tilbyder vi herreklip, til dig som ønsker en almindelig vedligeholdelse, eller til dig som ønsker der skal ske noget nyt. 

RODEOS dygtige frisører giver dig præcis den klipning og styling, som du ønsker, og vi står altid klar med gode råd og vejledning, således at vi sammen finder den frisure, der passer til dig.

DAMEKLIP

Vask & herreklip

Når du skal til frisøren og have et herreklip, starter vi altid med en en grundig hårvask og hovedbundsmassage. Vores herreklip bliver udført af vores dygtige frisører i rolige og behagelige omgivelser. Vi tilbyder både herreklip med maskine og med saks eller en kombination af disse.

Vask og herreklip er til manden som har brug for en regelmæssig klipning for at holde kanterne pæne og skarpe på sin nuværende herrefrisurer.

priser

VI TILBYDER

Sider og Kanter

Dette er til manden som er glad for sine længder på toppen men ønsker knivskarpe sider eller kanter. 

Behandlingen inkluderer hårvask og styling. Book tid her.

VI TILBYDER

Skægklip m. maskine

Hos RODEO tilbyder vi skægklip til manden som ønsker skægget trimmet eller et helt nyt skæg. Hos RODEO er vores erfarne frisører specialiseret i at skabe det perfekte snit, der passer til din individuelle stil og personlighed. Uanset om du leder efter et modigt, edgy snit eller et klassisk, tidløst look, kan vi dække alle områder.

Prisen inkluderer skæg vask og styling. Book tid her.

Frisør i København K
grydehår

VI TILBYDER

Farve

Ønsker du toning eller at farve håret, så tilbyder vi ligeledes dette. Vi guider dig naturligvis i forhold til farve og nuancer, så du opnår det resultat, der passer bedst til netop dig. 

Så hvis du er klar til at tage din stil til næste niveau, så kom og få en professionel konsultation om din nye frisure og hårfarve. Vi hjælper dig med at opnå det perfekte look, der får dig til at føle dig selvsikker, stilfuld og klar til at indtage verden!

Vi tilbyder disse 3 behandlinger af farvning til herrer:

  • Toning til mænd
  • Toning til mænd i forbindelse med klip
  • Lysning til mænd. (Dette er en let lysning af spidserne, ikke længere end 4-5 cm.)

Book din tid her.

VI TILBYDER

Teenage klip dreng (13-19 år)

Leder du efter en frisk og trendy frisure til den unge herre? Vores frisurer holder sig opdateret på de nyeste trends og teknikker, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige klipning og vejledning – også når det kommer til lidt de unge. Vi arbejder sammen med dig for at forstå dine behov og præferencer og derefter bruger vi vores ekspertise til at skabe en klipning, der er unik for dig.

RODEO tilbyder teenage klipning t.om 19 år.

Book din tid i dag, og så vil vi se frem til at se dig i en af vores saloner.

Frisør Amager
børneklip

VI TILBYDER

Børneklip

Hos salon RODEO tilbyder vi også børneklip til familiens mindste (t.om. 12 år). Hos RODEO står vi altid klar til at gøre børneklipningen til en leg for dig og dit barn, så hele familien kan blive klippet – måske endda samtidig.

Vi håber at, du fik et overblik over hvilke muligheder der er af klipninger til herrer og drenge her hos RODEO.

Book din tid her.

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!