RODEO: Din nye frisør nær Viborg

RODEO

Velkommen til RODEO:
Din nye frisør nær Viborg

Er du på jagt efter en frisør nær Viborg, hvor du kan få frisket manken op? Så har RODEO noget spændende på vej til dig. D. 8. november åbner RODEO i Aarhus. For at fejre åbningen tilbyder vi 50%  på dame/herreklip og 25% på alle farvebehandlinger. 

Brug koden AARHUS50, når du booker din første tid for at få rabatten. Tilbuddet gælder frem til d. 31/12- 2023. Læs mere om åbningen her

Tilmeld dig vores fordelsklub

LÆR OS AT KENDE

Frisør ekspertise:
Turen værd fra Viborg

På udkig efter en kvalitets frisør nær Viborg? RODEO inviterer dig til en ny salonoplevelse. Vores kommende lokation i Århus, kun en times kørsel fra Viborg, åbner op til efteråret, og vi ser frem til at byde dig indenfor.

Hos RODEO lægger vi vægt på at forstå hver enkelt kundes unikke behov og ønsker for deres hår. Vores erfarne team af frisører samarbejder tæt med dig for at skabe personlige og tilpassede løsninger. Uanset om du har en bestemt frisure i tankerne eller overvejer en ny hårfarve, står vi klar til at vejlede og realisere dine drømme..

Efter dit besøg sørger vi også for, at du har de nødvendige redskaber og viden til at tage godt hånd om dit hår derhjemme. Vi anbefaler gerne kvalitetsprodukter, der passer til netop din hårtype og stil.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos RODEO i Århus til efteråret. Her får du mere end blot en klipning – du får en professionel og personlig behandling, skræddersyet til dig.

Frisør Oerestad

DIGITALE LØSNINGER

Simpel booking:
Book en frisør nær Viborg

Hos RODEO lægger vi vægt på enkelhed og bekvemmelighed, når det kommer til at planlægge dit besøg hos os. Det er derfor, vi har skabt et intuitivt online booking system, der lader dig booke din tid hos os, uanset hvor du befinder dig og når det passer ind i din kalender. Du kan både booke på vores hjemmeside eller gennem vores app. 

Brug af vores online booking system er ligetil. Du vælger blot den salon, du ønsker at besøge, den service du har brug for, og finder en tid, der passer dig bedst. Har du en favoritfrisør hos os? Du kan vælge lige nøjagtig den frisør, du foretrækker. Efter din booking vil du modtage en bekræftelsesmail med alle relevante detaljer.

Vi ved, at ting kan ændre sig, og nogle gange er det nødvendigt at ændre eller aflyse en booking. Vores system gør det nemt at foretage ændringer, hvis behovet skulle opstå.

Så hvis du er på udkig efter en frisør nær Viborg, håber vi på at du har lyst til at lægge vejen forbi vores kommende salon i Århus, som åbner til efteråret. Med kun en times kørsel fra Viborg, og med vores fleksible online booking, er det nemmere end nogensinde at opleve RODEOs kvalitet og service.

Det siger vores kunder

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 3 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95