RODEO | Din lokale frisør nær Vanløse- Bestil tid her

OPLEV RODEO

Saloner tæt på Vanløse

RODEO er ikke blot et sted, hvor du får en klipning. Vi tror på, at det at besøge en frisør skal være en oplevelse. Som den nærmeste RODEO frisør for dig, der bor i Vanløse, anbefaler vi et besøg i en af vores saloner på Frederiksberg eller i Valby. Her tilbyder vi en unik kombination af professionelle frisørservices og en afslappet atmosfære.

   Valby Langgade 36, 2500 Valby (Se på kort)

   GL. Kongevej 95, 1850 Frederiksberg (Se på kort)

Eksperter i hårfarve

Hårfarvning er en fantastisk måde at forny dit look på. Hos RODEO tilbyder vi en bred vifte af farvebehandlinger, der kan hjælpe dig med at opnå præcis den farve og det udseende, du ønsker. Vores farvebehandlinger er individuelt tilpasset for at sikre, at vi opnår den mest flatterende farve for din hudtone, øjenfarve og personlige stil.

Vores erfarne farvespecialister på Frederiksberg og i Valby holder sig opdateret med de nyeste farvetrends og teknikker, så du kan være sikker på, at du får den bedste og mest moderne behandling. Vi anvender hårfarve af høj kvalitet, der er designet til at give langvarig farve, samtidig med, at dit hår bliver næret og beskyttet.

Uanset om du ønsker en stor eller lille forvandling, er du i trygge hænder hos RODEO. Vi stræber efter at give dig en farvebehandling, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger, og som lader dig gå ud af døren med et smil på læben.

colour days

RODEO's historie

Siden vi hos RODEO åbnede dørene til vores første salon på Rolighedsvej på Frederiksberg i 2015, har vi konstant udviklet os og er i dag en af de største og mest førende frisørkæder i Købenavn. Det der startede som en enkelt salon, er nu blevet til en blomstrende kæde af 10 førsteklasses frisørsaloner fordelt rundt omkring i København. Vores succes er bygget på en fast tro på kvalitet, kundetilfredshed og konstant fornyelse. 

Vores ambition stopper ikke her. Vi har stadig planer om at vokse og udvide vores fodaftryk endnu mere. Vi ser frem til at byde velkommen i endnu flere RODEO saloner i de kommende år, hvor vi vil fortsætte med at tilbyde vores kunder førsteklasses hårpleje og styling i komfortable, moderne omgivelser. Vi er spændte på denne rejse og glæder os til at tage dig med på den.
MØD VORES TEAM

Nick Tobias

MANAGER

ART DIRECTOR

Denice

MASTER STYLIST

Nana

STYLIST

Sarah

STYLIST

Isha

STYLIST

Amalie

JUNIOR STYLIST

Pouline

JUNIOR STYLIST

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 3 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!