Frisør i Værløse og omegn - RODEO
Frisør Østerbro

RODEO

Frisør i Værløse
og omegn | RODEO

Leder du efter den rette frisør i Værløse? Hos RODEO er vi godt nok ikke fysisk til stede i Værløse ENDNU (men snart), men vi bor i Lyngby på Jernbanepladsen 10. En ganske kort tur fra Værløse. Hos RODEO i Lyngby får du en frisør i Værløse og Lyngby området, som har et markant fokus på kvalitet og en behagelig atmosfære. Velkommen til RODEO.

   Østerbrogade 49, 2100 København Ø (Se på kort)

FOR HELE FAMILIEN

En frisør nær Værløse til hele familien

I RODEO klipper vi hele familien – ung, gammel, dreng eller pige – vores frisører nær Værløse har erfaring med alle typer behandlinger, du måtte søge hos en kvalificeret frisør. 

Vi mener selv, at vi har skabt en familiær salon, hvor både du og børnene kan føle sig hjemme og tilpas i stolen. Det skal være behageligt og lækkert at gå til frisøren, og vi tager hånd om vores kunder, så der bliver brugt både høj energi og den rette mængde tid til din individuelle behandling. Det mener vi, er den rigtige formel for dig, der ønsker at blive klippet med høj kvalitet. 

I vores salon i Lyngby, som er den tætteste på dig i Værløse, har vi bestræbt os efter at indrette afslappet, så du kan få det mest afslappende miljø, mens du bliver klippet. Samtidigt er vi stolte af at kunne tilbyde dig lidt ekstra, mens du bliver klippet. Som en del af behandlingen bliver du nemlig tilbudt alt fra friskkværnet baristakaffe til lækker juice, kolde øl, Gin & Tonics eller et glas vin, hvis du er til det. Vi har noget til en værd smag, fordi vi har i sinde at bryde dit typiske frisørbesøg.

Frisør Østerbro
Frisør Østerbro

PRISER

Stylister nær Værløse til enhver smag

Vores frisører i Lyngby har speciale i klipninger til både herrer og damer. Til herrerne yder vi både skæg klip, klipninger af sider og kanter samt vask/klip/finish – hvoraf sidstnævnte også kan betegnes som et traditionelt herreklip. Vores priser starter fra 335,- med et vennekort hos en junior stylist, og går op til 559,- også med et vennekort for et herreklip. 

Vores damebehandlinger spænder lidt bredere, hvor du kan få både farvninger, extensions og almindelige dameklip, samt behandling af bryn og vipper. Et ganske almindeligt dameklip starter på 375,- og går op til 639,-. 

Og så spørger du måske dig selv… Hvad i alverden er et vennekort? Det er for os et symbol på, at du skal føle dig velkommen og hjemme hos os, hvorfor vi har lavet et kort, der giver dig 20% rabat på alle behandlinger og produkter. Dette koster dig kun 149,- om året, og så har du ellers fri adgang til vennekortet.

Besøg RODEO nær Værløse

Vi håber, at du vil give os en chance, selvom vi ikke er lokaliseret HELT i Værløse endnu… Vi lover dig dog at gøre vores bedste for, at du ikke vil fortryde turen til Lyngby. Vi glæder os til at se dig i stolen!

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!