Frisør Skanderborg – RODEO

RODEO:
Din nye frisør tæt på Skanderborg

Er du på udkig efter en topkvalitets frisør i nærheden af Skanderborg? RODEO er svaret. D. 8. november åbner RODEO i Aarhus. For at fejre åbningen tilbyder vi 50%  på dame/herreklip og 25% på alle farvebehandlinger. 

Brug koden AARHUS50, når du booker din første tid for at få rabatten. Tilbuddet gælder frem til d. 31/12- 2023. Læs mere om åbningen her

Tilmeld dig vores fordelsklub

FAMILIEVENLIG FRISØR

Frisør for hele familien:
Tæt på Skanderborg

Hos RODEO er vi dedikerede til at tilbyde førsteklasses håndværk inden for hårpleje for hele familien. Uanset om det er dit barns første klipning, eller en voksen der ønsker en elegant fornyelse, nærmer vi os hver opgave med dyb professionalisme og ekspertise. Vi forstår, at alle vores kunder har unikke behov, og vi prioriterer en personlig konsultation for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service.

Et besøg hos RODEO handler om mere end blot en frisøraftale. Det er en oplevelse, hvor kvalitet og kundeservice er i centrum. Vores salon er indrettet med tanke for komfort og luksus, og vi byder på en række kvalitetsdrikkevarer. Hus RODEO kan du fx. nyde en perfektionistisk tilberedt kaffe, imens vores professionelle frisører tager sig af dit hår. Vores frisører er nemlig også uddannede baristaer.

Så hvis er på udkig efter en frisør nær Skanderborg, der tilbyder lidt ekstra, bør du besøge RODEO. Vi ser frem til at tage os af dit hår, byde på en kop kaffe og dele gode stunder sammen.

Frisør Oerestad
Frisør ørestaden

RODEO TILBYDER

Talentfulde stylister:
Vælg den rette frisør nær Skanderborg

Hos RODEO er vores team sammensat af passionerede frisører med forskellige kompetenceniveauer, som hver især bidrager med deres særlige præg. Vores prisstruktur er reflekterende af frisørens erfaring og ekspertise. Inden du booker din tid hos din nye frisør nær Skanderborg, kan du få et overblik over vores forskellige frisørtitler:

Stylist: Uddannede og talentfulde frisører, der er ajour med de seneste trends. Med et øje for det nyskabende, er de ideelle, hvis du ønsker en opdatering til dit nuværende look.

Master Stylist: Med en betydelig mængde erfaring og uddannelse inden for frisørfaget, kan vores Master Stylister tilbyde teknisk præcision inden for klip, farve og styling. 

Art Director: Repræsenterer det ypperste inden for vores branchen, Vores Art Directors har en uovertruffen ekspertise og forståelse for frisørkunsten. Med et perfektionistisk blik garanterer de et resultat, der lever op til de højeste standarder.

Besøg RODEO tæt på Skanderborg og lad os skabe det look, du drømmer om. Uanset hvilken frisør du vælger, er du i de bedste hænder, og kan forvente en service der afspejler RODEOs kerneværdier.

Det siger vores kunder

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 3 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95