RODEO

Opdag RODEO:
Din frisør i nærheden af Randers

Er du på jagt efter et nyt sted at få styr på lokkerne tæt på Randers? Så er RODEO stedet for dig. Til efteråret åbner vi en ny salon i hjertet af Århus, kun en kort tur væk fra Randers. I RODEO går vi op i god stemning og professionel behandling. Det betyder, at du ikke kun får en skarp klipning, men også en oplevelse, hvor du kan slappe af og føle dig hjemme. Vores team brænder for det, de gør, og de vil med glæde guide dig til det perfekte look, uanset om du vil have en større makeover eller bare en lille opfriskning. Vi glæder os til at se dig!

Bookingen åbner snart, men i mellemtiden kan du skrive dig op nedenfor. Her kan du modtage en rabatkode, som giver dig 50% rabat på dit første herre- eller dameklip, når RODEO åbner i Aarhus. 

SKRIV DIG OP NEDENFOR MED DIN EMAIL OG MODTAG EN RABATKODE PÅ 50% PÅ DIT FØRSTE HERRE- ELLER DAMEKLIP

LÆR OS AT KENDE

Frisør nær Randers:
Opdag RODEOs konkurrencedygtige priser i Århus

At vælge den rette frisør er vigtigt og hos RODEO giver vi dig kvalitet, erfaring og et stort udvalg af tjenester til konkurrencedygtige priser. Hvis du leder efter en frisør nær Randers til en overskuelig pris, så er RODEO det rette sted for dig. 

Vores priser for et herreklip starter ved 589,-. For en opfriskning af sider og kanter er prisen 475,-. Valget af frisør kan også have indflydelse på prisen. Hvis du vælger en af vores Master Stylister, ligger prisen på 659,-, mens vores Art Directors, som er vores mest erfarne og eftertragtede frisører, koster 699,-. For dem, der ønsker en mere overkommelig pris, har vi vores talentfulde junior stylister (elever), hvor et herreklip starter ved 419,-.

Til kvinderne tilbyder vi en bred vifte af services, lige fra en simpel klipning til store farvebehandlinger. En dameklip starter hos vores erfarne stylister ved 689,-. For dem, der leder efter et mere budgetvenligt alternativ, kan vores junior stylister klippe fra kun 469,- og opefter. En farvebehandling Farvning starter fra 869,-.

Vi tror på stærke relationer mellem frisør og kunde, og derfor introducerer vi RODEO Vennekortet til kun 149,- om året. Med dette kort får du 20% rabat på alle behandlinger samt 20% på alle vores produkter – hver gang, hele året rundt. Ydermere, hvis du anbefaler en ven, og det er din vens første besøg, vil både du og din ven nyde godt af en generøs 40% rabat på en klipning. Dette er vores måde at takke vores loyale kunder på. Vi lover at et frisørbesøg hos RODEO er turen værd fra Randers. Glæd dig til at vi slår dørene op til efteråret!

Frisør Oerestad
Frisør Oerestad

FOR HELE FAMILIEN

En frisør tæt på Randers for hele familien

Hos RODEO klipper vi alle familiemedlemmer – ung som gammel, dreng eller pige. Vores nye frisører nær Randers er specialister i et bredt udvalg af behandlinger, som du forventer af en førsteklasses frisør.

Vi er stolte af at kunne præsentere en salon med en varm, familiær atmosfære, hvor både voksne og børn vil føle sig komfortable og velkomne i frisørstolen. At besøge en frisør skal være en behagelig oplevelse, og vi går altid den ekstra mil for at sikre, at hver kunde får den opmærksomhed og kvalitetsbehandling, de fortjener.

Vores første jyske salon åbner i hjertet af Århus tæt på Randers. I den nye salon har vi lagt stor vægt på at skabe et afslappende og hyggeligt miljø. Mens du nyder din klipning eller behandling, vil du også blive forkælet med lækre drikkevarer. Fra friskbrygget baristakaffe og saftige juicer til kolde øl, Gin & Tonics eller et glas vin – vi sørger for, at din oplevelse hos os er mere end bare en klipning. Vi ønsker at gøre dit besøg hos os til en unik oplevelse, der adskiller sig fra det typiske frisørbesøg. Tag turen fra Randers til RODEO, når vi åbner til efteråret.

Det siger vores kunder

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95