RODEO: Din nye frisør nær Hobro

OPLEV RODEO

Fra Hobro til RODEO:
Din nye frisør

På jagt efter en frisør i Hobro? RODEO er en førsteklasses frisørkæde med saloner i hele København, og Aarhus som kun ligger et stenkast væk fra Hobro. Vores mission hos RODEO er at skabe en unik og personlig service, der går ud over det sædvanlige frisørbesøg. Vi stræber efter at skabe en atmosfære, hvor du kan slappe af, føle dig velkommen og forlade salonen med et smukt, selvsikkert look, der passer perfekt til dig. Vi glæder os til at se dig ude i en af vores saloner.

   M.P Bruunsgade 30, 8000 Aarhus (Se på kort)

Mød vores team nær Hobro!

RODEO TILBYDER

Luksuriøs frisør:
Tæt på Hobro

Er du fra Hobro og søger en frisør, der går op i mere end blot klipning? Hos RODEO forstår vi vigtigheden af en helhedsoplevelse. I hjertet af Århus, ønsker vi at byde alle fra Hobro og omegn indenfor i en atmosfære, der føles som hjem. Vores salon er indrettet med tanke på komfort og hygge, og vores dedikerede frisører er her for at sikre, at du ikke bare forlader salonen med en fantastisk frisure, men også med et smil på læben.

Når du træder ind i vores salon, kan du forvente en varm velkomst, hvor du bliver tilbudt alt fra friskkværnet baristakaffe til juice, en kold øl, Gin & Tonics, eller måske et glas vin, hvis det passer til dagens humør. Det er vigtigt for os, at du kan tage en pause fra hverdagens travlhed og nyde et øjebliks afslapning, mens vores professionelle frisører tager sig af dit hår. Med musik, godt humør og underholdende samtaler vil et besøg hos RODEO i Århus blive en oplevelse, du vil huske

Frisør Oerestad
Frisør Oerestad

TUREN TIL RODEO

Professionelt håndværk:
Din nye frisør nær Hobro

Er du fra Hobro og leder efter den ideelle frisør? Hos RODEO forstår vi værdien af professionelt håndværk kombineret med en skøn atmosfære. Vi glæder os til at byde både gamle og nye kunder velkommen til RODEO i Århus når vi åbner til efteråret. Vores dygtige frisører er trænede i at klippe både børn og voksne, herrer og damer. Damer kan se frem til alt fra klassiske klip til moderne stilarter som pandehår, pagehår, farvning, face frame og meget mere. Til mændene står vores professionelle frisører klar til både standard herreklip og specialiserede skægklip. Har du specifikke ønsker eller behov? Fortvivl ikke. Vores frisører har en bred vifte af erfaringer, og er altid åbne for en dialog omkring dit ideelle look.

Vi står klar til at byde dig velkommen fra Hobro til frisør RODEO. Med vores beliggenhed centralt i Århus er vi lettilgængelige for alle, også for dig fra Hobro. Besøget vil uden tvivl være turen værd!

Det siger vores kunder

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!