RODEO | Din lokale frisør tæt på Herlev - Bestil tid her

OPLEV RODEO

Fra Herlev til RODEO:
Din nye frisør

På jagt efter en frisør i Herlev? RODEO er en førsteklasses frisørkæde med saloner i hele København, herunder Valby og Frederiksberg som kun ligger et stenkast væk fra Herlev. Vores mission hos RODEO er at skabe en unik og personlig service, der går ud over det sædvanlige frisørbesøg. Vi stræber efter at skabe en atmosfære, hvor du kan slappe af, føle dig velkommen og forlade salonen med et smukt, selvsikkert look, der passer perfekt til dig. Vi glæder os til at se dig ude i en af vores saloner.

   Valby Langgade 36, 2500 Valby (Se på kort)

   GL. Kongevej 95, 1850 Frederiksberg (Se på kort)

Farveekspertise tæt på Herlev

Hårfarvning er en fantastisk måde at forny dit look på. Hos RODEO tilbyder vi en bred vifte af farvebehandlinger, der kan hjælpe dig med at opnå præcis den farve og det udseende, du ønsker. Vores farvebehandlinger er individuelt tilpasset for at sikre, at vi opnår den mest flatterende farve for din hudtone, øjenfarve og personlige stil.

Vores erfarne farvespecialister på Frederiksberg og i Valby holder sig opdateret med de nyeste farvetrends og teknikker, så du kan være sikker på, at du får den bedste behandling. Vi anvender hårfarve af høj kvalitet, der er designet til at give langvarig farve, samtidig med, at dit hår bliver næret og beskyttet.

Uanset om du ønsker en stor eller lille forvandling, er du i trygge hænder hos RODEO. Vi stræber efter at give dig en farvebehandling, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger, og som lader dig gå ud af døren med et smil på læben. Vi garanterer at turen fra Herlev til en af vores saloner vil være det hele værd.

colour days

RODEO's vokseværk

Siden åbningen af RODEOs første salon på Frederiksberg i 2015, har vi konstant udviklet os, og er nu en af de førende frisørkæder i København. Vi startede med en enkelt salon og er sidenhen vokset til en kæde af 10 førsteklasses frisørsaloner fordelt over København. Hvis du er på udkig efter en ny frisør i nærheden af Herlev, er RODEO det oplagte valg. Vi bygger vores succes på kvalitet, kundetilfredshed og konstant fornyelse, og dette gælder for alle vores saloner, uanset placering. Vi har store planer om at vokse og udvide endnu mere, og vi ser frem til at byde velkommen i endnu flere RODEO-saloner i de kommende år.

For at gøre det nemt for vores kunder, har vi udviklet en brugervenlig digital bookingplatform, gennem vores egen app. Her kan du nemt booke dine tider, få overblik over dine aftaler og endda ændre dem efter behov. Det er bare endnu en måde, vi hos RODEO stræber efter at gøre din frisør oplevelse så behagelig og problemfri som mulig. Så selvom du bor i Herlev, opfordrer vi dig til at downloade vores app, bestille en tid og opleve den komfort og kvalitet, RODEO tilbyder.

MØD VORES TEAM

Nick Tobias

MANAGER

ART DIRECTOR

Denice

MASTER STYLIST

Nana

STYLIST

Sarah

STYLIST

Isha

STYLIST

Amalie

JUNIOR STYLIST

Pouline

JUNIOR STYLIST

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!