Frisør i Hellerup og omegn - RODEO
Frisør Østerbro

RODEO

Frisør i Hellerup
og omegn | RODEO

Er du på udkig efter en frisør i Hellerup og omegn? RODEO byder lige nu nye kunder velkomne med en rabat på 33%, og det tænkte vi at dele med dig, der er på udkig efter et fantastisk sted at blive klippet i Hellerup og omegn. Selvom RODEO ikke fysisk er til stede (endnu) i 2900, er vi lokaliseret på Østerbrogade ganske tæt på. 

Helt præcist ligger vores salon på Østerbrogade 49.

   Østerbrogade 49, 2100 København Ø (Se på kort)

Mød teamet

FOR HELE FAMILIEN

Hvad kan du forvente af RODEO som din frisør
i Hellerup og omegn?

Hos RODEO håber vi, at du vil stille krav til os og have høje forventninger. Vi trives nemlig i dette og ved hvor vigtigt dit hår og dit look er for dig. Hår er for mange mennesker vores kæreste eje, og vi ønsker at værne om det på bedste vis. Du har 8 frisører at vælge imellem, hvor du utvivlsomt kan finde en frisør, der passer til dit behov og dine ønsker. Vi gør en stor dyd ud af at give dig den rette rådgivning og sparring, uanset om du ønsker, at vi hjælper dig fra bunden af, eller om du selv har ønsker på forhånd. 

Vores frisører i Hellerup og omegn har ekspertise i alt fra skin fades til low fades og mullets, når det kommer til herrefrisurer. Til kvinder har vi fuldstændig styr på din balayage, pandehår, og hvad du ellers måtte ønske som din næste frisure.

Frisør Østerbro
Frisør Østerbro

PRISER

Hvad koster det at blive klippet hos RODEO?

Vores priser for et herreklip starter på 589,-. Sider og kanter koster 475, alt imens vores priser derefter varierer efter den frisør, du bliver klippet af. Her er vores Master Stylister en kende dyrere (659,-), mens vores Art Directors er vores absolut mest erfarne og eftertragede frisører (699,-). Det skal dog nævnes, at vi også har junior stylister (elever), som starter på priserne 419,- for herreklip. 

Til damerne tilbyder vi en række forskellige services fra almindelige klip til extensions og farvning. Dameklip starter hos vores stylister på 689,- og hos vores junior stylister kan du blive klippet fra 469,- og op. Farvning starter fra 869,-, mens extensions starter fra 3300,-. 

Hos RODEO har vi udviklet vores RODEO Vennekort, fordi din personlige relation til din frisør er meget tæt, og det værdsætter vi enormt meget. Vores vennekort kan du få til 149,- om året. Vennekortet giver dig 20% på alle behandlinger og 20% på alle produkter, hver gang, hele året. Derudover har du mulighed for at anbefale en af dine venner – som giver både dig og din ven 40% på én klipning, hvis det er din vens første gang i stolen hos os. Vi værdsætter vores faste venner af huset, og derfor lavede vi denne ekstra ting, designet til dig. 

Lige nu kører vi dog, som tidligere nævnt, 33% rabat på alle behandlinger til dig, der ikke har været i stolen hos RODEO før.

Book tid hos en fantastisk frisør nær Hellerup

Ganske givet ligger vi ikke centralt i Hellerup, men vi ligger godt 1,7 kilometer fra Strandvejens start ved Svanemøllen. Vi er ikke mere end en kort cykel- eller køretur væk (eller gåtur for de friske), og hos får du mulighed for at smage på byens rus, samtidig med at du mærker Østerbros rolige og familiære rammer. Vi håber på at kunne byde dig velkommen i vores salon, mens vi tager os af dit hår.

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!

En reaktion