Fra Emdrup til RODEO: Din vej til en førsteklasses frisør oplevelse – RODEO
Frisør Lyngby

RODEO

Fra Emdrup til Rodeo
Din vej til en førsteklasses frisør oplevelse

Bor du i Emdrup og har du brug for en professionel frisør, der forstår dine behov? Så er vejen fra Emdrup til Rodeo måske kortere end du tror.

Vores nærmeste saloner i Lyngby og på Østerbro er blot en kort rejse væk, og vi garanterer, at det er en tur, der er værd at tage. Hos Rodeo stræber vi efter at levere førsteklasses håndværk, service og kvalitetsprodukter, der gør din tid hos os til noget helt særligt. Vi har et passioneret og dygtigt team af stylister, der er klar til at imødekomme alle dine behov. Fra en simpel klipning til mere komplicerede behandlinger, står vi klar med den nyeste viden og teknikker for at sikre, at du altid forlader salonen med en følelse af fornyelse.

   Jernbanepladsen 10, 2800 Kongens Lyngby (Se på kort)

FAMILIÆRE RAMMER

Atmosfæren i RODEOS saloner

Hos Rodeo handler det ikke kun om at klippe og style hår. Vores omgivelser er med til at skabe en afslappende, indbydende og luksuriøs atmosfære, der gør hvert besøg til en særlig oplevelse. Når du træder ind i en af vores saloner, vil du blive mødt at en afdæmpet og hyggelig stemning, med baristakaffe, god vin og et pusterum fra den travle hverdag. Vores venlige og professionelle personale er altid klar til at byde dig velkommen med et smil. Vi er dedikerede til at yde personlig service, så hver kunde føler sig værdsat og velplejet. Uanset om du besøger vores salon i Lyngby eller på Østerbro, kan du forvente samme høje niveau af service. 

Så hvorfor ikke tage turen fra Emdrup til Rodeo? Vi ser frem til at byde dig velkommen og vi er overbeviste om, at du aldrig vil se dig tilbage, når du først har oplevet Rodeos unikke univers. Vi glæder os til at se dig!

Frisør Lyngby
Frisør Lyngby

FAQ

Har I planer om at åbne salon i Emdrup?

Vi overvejer altid nye lokationer for at bedre betjene vores kunder. Selvom vi ikke har en specifik plan om at åbne en salon i Emdrup lige nu, er vi glade for at vores saloner i Lyngby og Østerbro er let tilgængelige for Emdrup-beboere.

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

kort salon rodeo

RODEO Lyngby

Natacha

MANAGER

ART DIRECTOR

Michala

MASTER STYLIST

Maria

MASTER STYLIST

Michelle

MASTER STYLIST

Lykke

MASTER STYLIST

Camilla

STYLIST

Thora

JUNIOR STYLIST

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!