Friends - logget ind - RODEO

LOG IND

Log ind her og se dine fordele med RODEO & Friends.

Med RODEO Vennekort får du altid 20% rabat på behandlinger, 20% rabat på produkter, mulighed for at optjene point i vores loyalitetsprogram, fordele hos RODEO & Friends og meget mere.
Se alle fordele her

Har du ikke et aktivt RODEO Vennekort?

Med et aktivt RODEO Vennekort får du adgang til RODEO & Friends. Her tilbyder vores samarbejdspartnere dig eksklusive rabatter og fordele. Vi får hele tiden nye venner fra forskellige virksomheder, barer og restauranter i Danmark. 

SPISESTEDER

15% hos WeDo

Få 15% rabat hos WeDO, når du bestiller via deres app. Hos WeDo kan du vælge mellem et bredt udvalg af friske salater og saftige sandwiches. Uanset om du er veganer, vegetar eller bare elsker gode smagsoplevelser, vil deres udvalg imødekomme dine præferencer og lade dig forkæle din indre foodie.

Denne eksklusive rabat er gyldig i alle WeDo i København og Lyngby.

Download appen, gå ind på profil, tryk medlemskort og brug koden “RODEO15” når du tilføjer medlemskort.

15% hos Madudefra

Madudefra byder på en smagsfuld oplevelse med deres varierede udvalg af lækre buffeter, skræddersyede menuer og førsteklasses catering, alt leveret direkte til dig. Lad Madudefra håndtere madlavningen, så du kan slappe af og nyde dine begivenheder uden stress. 

Denne eksklusive rabat er gyldig på hele Sjælland

Brug koden “RODEO15” ved betaling i webshoppen.

15% hos KEYSER

Kayser Social er et mødested, der tilbyder en unik fusion af fællesskab og kulinarisk oplevelse. Her kan du nyde lækre retter i en hyggelig atmosfære, perfekt til at samle venner eller familie. Med RODEO & Friends får du 20% rabat på deres 13 serveringer. Det er en fantastisk mulighed for at udforske deres menu og smage på en bred vifte af deres lækre retter til en fordelagtig pris.

Denne eksklusive rabat gælder på 13 serveringer hos Keyser i København og Aarhus fra mandag til torsdag.

For at opnå rabatten skal du downloade MadGlad-appen HER, og oprette en gratis profil.
Du skal desuden kunne fremvise dit aktive RODEO Vennekort ved restaurantens forlangende.

Gratis velkomstbobler hos Feed Bistro

Feed Bistro er et spisested, der skiller sig ud ved at tilbyde en unik og eksperimentel spiseoplevelse. De er kendt for at udfordre smagsløgene ved at lege med forskellige smagssammensætninger og råvarer. Menuen, udviklet af kokken Jacob Jørgsholm, består af enkle og forståelige retter, der er blevet forbedret med spændende ingredienser, hvilket giver klassiske retter et nyt og spændende twist. Atmosfæren på Feed Bistro er beskrevet som fandenivoldsk med luksuriøse råvarer, venlig betjening, neonskilte og kreative serveringer, hvilket lover en mindeværdig spiseoplevelse.

Denne eksklusive fordel er gyldig hos Feed bistro i København fra mandag til torsdag.

For at opnå rabatten skal du downloade MadGlad-appen HER, og oprette en gratis profil.
Du skal desuden kunne fremvise dit aktive RODEO Vennekort ved restaurantens forlangende.

Op til 20% hos Klokken

Med en hyggelig atmosfære og en imponerende udsigt over kanalen, tilbyder Restaurant Klokken en kulinarisk oplevelse inspireret af dansk og international cuisine. Fra lækre frokostretter som smørrebrød til udsøgte middagsretter med fokus på friske lokale råvarer, er der noget for enhver smag på menuen. Med en dedikeret og imødekommende betjening og et elegant interiør er Restaurant Klokken det perfekte valg til både en romantisk aften ude og en hyggelig sammenkomst med venner og familie.

Denne eksklusive rabat indebærer 20% på frokost og 10% ved aften og er gyldig hos Klokken i Aarhus fra mandag til torsdag. 

For at opnå rabatten skal du downloade MadGlad-appen HER, og oprette en gratis profil.
Du skal desuden kunne fremvise dit aktive RODEO Vennekort ved restaurantens forlangende.

15% hos Basso

I Basso inviteres du til en fortryllende kulinarisk rejse, hvor du forkæles med en social middagsoplevelse bestående af 13 udsøgte serveringer. 

Denne 13 serverings social dining-menu, danser i takt med årstidernes skiften, og sætter fokus på de fineste kvalitetsråvarer. Her forenes den forfinede italienske tradition med de friske og rene smagsnuancer fra det nordiske køkken. En harmonisk fusion af to verdener, der løfter gastronomien til nye højder.

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Basso i København & Aarhus fra mandag til torsdag. 

For at opnå rabatten skal du downloade MadGlad-appen HER, og oprette en gratis profil.
Du skal desuden kunne fremvise dit aktive RODEO Vennekort ved restaurantens forlangende.

20% på KöD

KöD er berømt for deres fokus på kvalitetsbøffer og førsteklasses kødretter. Deres menu præsenterer typisk et udvalg af saftige bøffer, omhyggeligt udvalgt og tilberedt for at sikre den bedst mulige smagsoplevelse. Hos KöD er kvalitet i kødet en høj prioritet, uanset om det drejer sig om bøffer, mørbrad, ribeye eller entrecote. Du kan være sikker på en velsmagende oplevelse hele vejen rundt. Med deres fokus på kvalitet, detaljeorientering og lidenskab for madlavning er KöD et populært valg for dem, der søger en uforglemmelig spiseoplevelse, hvor kødets kvalitet er i centrum.

Denne eksklusive rabat er gyldig hos KöD i København & Aarhus fra mandag til torsdag.

For at opnå rabatten skal du downloade MadGlad-appen HER, og oprette en gratis profil.
Du skal desuden kunne fremvise dit aktive RODEO Vennekort ved restaurantens forlangende.

15% hos Cinco

Tag med på opdagelse langs Amazonfloden og de latinamerikanske kyster, og glæd dig til en madoplevelse fuld af intensitet, smag og varme. Hos Cinco tager de udgangspunkt i nordiske råvarer og forvandler dem til en autentisk latinamerikansk madoplevelse.
Deres social dining-menu består af 13 serveringer og skifter efter sæsonen, men er altid stærkt inspireret af det latinamerikanske.

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Cinco og gælder på deres 13 serveringer i København & Aarhus fra mandag til torsdag.

For at opnå rabatten skal du downloade MadGlad-appen HER, og oprette en gratis profil.
Du skal desuden kunne fremvise dit aktive RODEO Vennekort ved restaurantens forlangende.

OPLEVELSER

10% hos Flytbar

Planlægger du et arrangement og ønsker hjælp med cocktails? Flytbar kan imponere dine gæster med smukke logococktails, skabe lækre velkomstdrinks til at starte aftenen på, eller tilberede eksklusive cocktails, der er skræddersyet til din menu. Deres løsninger er altid med de bedste råvarer, og de går den ekstra mil for at du får lige den løsning og oplevelse, som du har gået og drømt om.

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Flytbar i hele landet og gælder på løsninger på minimum 5 timers bar.

Udfyld kontaktformularen nedenfor for at blive kontaktet.

35% hos Lasse Skov

De specialiserer sig i eventplanlægning og konferencer, uanset om det er en sommerfest, julefrokost, klientevent eller enhver anden festlig lejlighed. De tager sig af alt fra A-Z og samarbejder tæt med jer for at finde det perfekte tema, skaffe alt hvad I skal bruge, og sikre en problemfri eksekvering, så I kan nyde dagen sammen med jeres venner, kollegaer eller kunder.

Desuden tilbyder de professionel assistance til virksomhedsevents såsom kick-offs, company days eller strategiture. Hvor de også står for planlægning, eksekvering, faciliteter, overnatning, kost og teknisk produktion, så I kan fokusere på det vigtige – jeres forretning

Denne eksklusive rabat er gyldig på projekter/afviklingstimer hos Lasse Skov i hele landet.

Udfyld kontaktformularen nedenfor for at blive kontaktet.

10% hos Skovriderkroen

Skovriderkroen byder velkommen til en verden af eventyr og elegance, hvor de skaber uforglemmelige øjeblikke til bryllupper, fester, konferencer og meget mere. Deres storslåede lokaler og omgivelser danner den perfekte kulisse for enhver begivenhed, og deres dedikerede team sørger for, at hvert arrangement bliver en enestående oplevelse. Uanset om det er en intim ceremoni, en livlig fest eller en vigtig konference, står de klar til at opfylde alle dine ønsker og behov, så du kan slappe af og nyde hvert øjeblik med fuld tillid til, at alt bliver taget hånd om til perfektion.

Denne eksklusive rabat er gyldig på første booking til Skovriderkroen i Charlottelund.

Udfyld kontaktformularen nedenfor for at blive kontaktet

10% hos Reservatet

Reservatet er et eksklusivt venue på Skovriderkroen og men også et oplevelsesmekka, der huser supper club, koncerter og sociale happenings samt sociale og faglige arrangementer for både virksomheder og private. Ud over sin fysiske tilstedeværelse repræsenterer Reservatet også et koncept, der minder om et landområde udpeget til en bestemt befolkning, med en personlig eller kollektiv rettighed og en forbindelse til historie.

Denne eksklusive rabat er gyldig til første booking på Reservatet som findes på Skovriderkroen i Charlottelund.

Udfyld kontaktformularen nedenfor for at blive kontakte

15% hos BIGBIO

Træd ind i en verden af luksus og komfort med BigBio, hvor kvalitet og afslapning går hånd i hånd. Nyd en hyggelig stund med dine nærmeste og spar 15% på biografbilletter fra søndag til onsdag. Oplev film i en ny dimension med deres førsteklasses biografoplevelse, skabt til at forkæle dine sanser og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Denne eksklusive rabat er gyldig hos BIGBIO i Nordhavn og Herlev fra søndag til onsdag.

Brug koden “RODEO15” under booking.

20% på din billet til Copenhagen Rosé Festival

Oplev magien ved Copenhagen Rosé Festival den 8. juni 2024 og få 20% rabat på din billet. Deltag i en dag fyldt med fortryllende smagsoplevelser og musikalske toner, mens du udforsker det bedste udvalg af rosévine fra nogle af landets førende importører og forhandlere.

Brug koden “rodeo20” når du køber din billet.

BEAUTY

15% hos CeriX

CeriX er Danmarks førende kæde af speciallægeklinikker, der sætter en ny standard for kosmetiske behandlinger. Med avanceret udstyr og erfarne specialister tilbyder CeriX en bred vifte af kosmetiske procedurer af højeste kvalitet. Derudover leverer de også plastikkirurgi på deres topmoderne Privathospital i Hellerup. Med CeriX kan du forvente ekspertrådgivning og sikre, effektive behandlinger, der hjælper dig med at opnå dine skønhedsmål. 

Denne eksklusive rabat er gyldig hos CeriX i alle deres klinikker på Sjælland og i Aarhus mandag til onsdag ved fremvisning af aktivt RODEO Vennekort.

BOLIG

10.000 kr. hos &Living

&Living er dedikeret til at skræddersy dit boligsalg efter dine præferencer og behov. De sætter sig grundigt ind i dine ønsker for at sikre en vellykket handel. Som en særlig fordel tilbyder de alle med et RODEO Vennekort, en eksklusiv rabat på 10.000 kr. på deres boligsalg. Udfyld formularen nedenfor, og lad &Living hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Denne eksklusive rabat er gyldig hos &living i hele landet.

Udfyld kontaktformularen nedenfor for at blive kontaktet.

12% hos Flowering

Hos Flowering.dk handler det ikke kun om at bringe skønhed ind i dit hjem, men også om at skabe uforglemmelige gaver til dine kære. Deres dygtige team af blomsterdesignere skaber ikke kun betagende buketter til dig, men også til at glæde og overraske dine nærmeste. Med deres omfattende udvalg af gaver, herunder blomsterarrangementer, chokolade m.m., er de din ultimative destination for at give kærlighed, omsorg og glæde i enhver æske, der åbnes.

Denne eksklusive rabat er gyldig på Flowering.dk som leverer på hele Sjælland og Lolland Falster

Brug koden “RODEO12” ved betaling i webshoppen.

2000 kr. hos BoMae

BOMAE’s er din personlige vejledning gennem boligkøbsprocessen. De tilbyder skræddersyede løsninger og ekspertise til at sikre, at dit boligkøb er en glat og tilfredsstillende oplevelse. Med deres erfaring og indsigt guider de dig igennem alle trin, fra at finde det perfekte hjem til at forhandle prisen og gennemføre handlen. BOMAE tilbyder også en særlig fordel: Ved køb af BOMAE Køberrådgivning kan du få 2000 kr. i rabat, hvilket gør din boligkøbsrejse endnu mere økonomisk fordelagtig og tryg

Denne eksklusive rabat er gyldig hos BOMAE i hele landet.

Udfyld kontaktformularen nedenfor for at blive kontaktet.

COCKTAILS

20% hos Bar 7

Bar7 er med sin unikke indretning og veritable farvesymfoni en smart og intim lounge, hvor den gode gammeldags danske hygge finder sted. De tilbyder mange forskellige områder, såsom loungen og det blå rum, hvor deres gæster kan nyde en samtale over en cocktail, samt kælderen, hvor deres gæster i weekenden kan danse til rytmerne fra deres DJs. Du får 20% rabat ved fremvisning af medlemskortet i Nightpay-appen.

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Bar7 i København.

Download Nightpay-appen, opret en gratis profil, tryk på “Tilføj medlemskort” på forsiden og indtast koden  “RODEOFRIENDS”

Gratis cocktail hos LOULOU

Loulou er stedet, hvor kvalitetsbevidst cocktailbar og eksklusiv natklub mødes. Begge dele akkompagneret af et ønske om at give deres gæster en fantastisk oplevelse og en unik service.

Deres cocktails er spændende og alsidige, så de er sikre på, at du finder noget, der falder i din smag. Derudover tilbyder Loulou en helt særlig atmosfære og stemning med deres luksuriøse og ekstraordinære interiør. Din første cocktail hos LOULOU er “on the house”!

Din første gratis cocktail er gyldig hos LOULOU i Aarhus enten fredag eller Lørdag.

For at opnå rabatten skal du downloade MadGlad-appen HER, og oprette en gratis profil.
Du skal desuden kunne fremvise dit aktive RODEO Vennekort ved restaurantens forlangende.

20% hos Proud Mary

Proud Mary Pub i København er en hyggelig og livlig pub, der tilbyder et udvalg af drikkevarer og ofte har live musik og events. Pubben tiltrækker både lokale og besøgende, og er kendt for sit afslappede miljø og gode stemning. Med sit varierede udvalg af drikkevarer og underholdning er Proud Mary Pub et populært sted at mødes med venner eller nyde en aften ude i byen. 

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Proud Mary i København.

Download Nightpay-appen, opret en gratis profil, tryk på “Tilføj medlemskort” på forsiden og indtast koden  “RODEOFRIENDS”

20% hos Hornsleth

Hornsleth Bar er et unikt sted, hvor kunst møder natteliv i København. Med sin kunstneriske atmosfære, spændende cocktails og livlige stemning er dette stedet, hvor du kan opleve en fusion af kreativitet og fest. Lad dig fortrylle af de farverige omgivelser, nyd en lækker drink og del gode stunder med venner og nye bekendtskaber.

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Hornsleth i København.

Download Nightpay-appen, opret en gratis profil, tryk på “Tilføj medlemskort” på forsiden og indtast koden  “RODEOFRIENDS”

20% hos Heidis Bier Bar

Heidis Bier Bar er det ultimative sted for feststemning. Med sin levende atmosfære, sprudlende musik og venlige vibe er dette stedet, hvor du kan danse, synge med på de største hits og skabe minder med venner og nye bekendtskaber. Uanset om du er til en kold øl, en farverig cocktail eller bare en god tid, så er Heidis Bier Bar det perfekte sted at opleve den ægte feststemning. 

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Heidis Bier Bar i København og Aarhus.

Download Nightpay-appen, opret en gratis profil, tryk på “Tilføj medlemskort” på forsiden og indtast koden  “RODEOFRIENDS”

20% hos London Bar

London Bar er Aarhus’ skjulte perle, hvor charme og elegance mødes i en sofistikeret atmosfære. Med sin klassiske indretning og omhyggeligt sammensatte cocktailmenu er dette stedet, hvor du kan nyde luksus og stil i hjertet af byen. Lad deres talentfulde bartendere forføre dine smagsløg med deres kreative drikkevarer, mens du nyder den eksklusive stemning. 

Denne eksklusive rabat er gyldig hos London Bar i Aarhus.

Download Nightpay-appen, opret en gratis profil, tryk på “Tilføj medlemskort” på forsiden og indtast koden  “RODEOFRIENDS”

20% hos Guldhornene

Guldhornene er en unik bar i byens natteliv. Med sin hyggelige atmosfære og en imponerende cocktailmenu er denne bar det ideelle sted at nyde en uforglemmelig aften med sine nærmeste. Tag plads ved baren og lad deres dygtige bartendere fortrylle dig med deres kreative drikkevarer, mens du nyder den livlige stemning og den spændende musik. 

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Guldhornene i Aarhus.

Download Nightpay-appen, opret en gratis profil, tryk på “Tilføj medlemskort” på forsiden og indtast koden  “RODEOFRIENDS”

20% hos Rabalder Bar

Rabalder Aarhus er en populær bar beliggende i Aarhus, Danmark. Den er kendt for sit livlige og festlige miljø, hvor gæsterne kan nyde et bredt udvalg af drikkevarer, live musik og DJ-sæt. Atmosfæren er altid elektrisk, og stedet tiltrækker både lokale og turister, der søger en sjov og mindeværdig aften ude. 

Denne eksklusive rabat er gyldig hos Rabalder bar i Aarhus.

Download Nightpay-appen, opret en gratis profil, tryk på “Tilføj medlemskort” på forsiden og indtast koden  “RODEOFRIENDS”