Inspiration: De flotteste frisurer i 2023

Inspiration: De flotteste frisurer 2023

Foråret banker på døren, og vi er for alvor kommet i stemning til en ny frisure. Vi lader os derfor inspirere af de største trends, vi har set i år – og vi kan allerede afsløre, at tiden med skarpe kontraster og mørke udgroninger er blevet afløst af en ny ‘less i more’ tendens.

2023 har indtil videre budt på utallige overraskelser – både gode og dårlige – i den grad også inden for hårmoden. 

Læs med her og lad dig inspirere af de flotteste frisurer i 2023.

‘Whispy’ pandehår

90’er moden er for alvor tilbage i år, og det ser vi også, at de mest populære frisurer i 2023 er inspireret af. Det lette eller ‘whispy’ gardin-pandehår tager os tilbage til de tidlige 90’ere og til dengang, hvor Kate Moss var kvinden, vi alle gerne ville se ud som

Page, page og atter page

Blandt de mest populære frisurer i 2023 indtager pagen en klar førsteplads. Vi har set pagen i mange forskellige udgaver og længder, men det er især den skulderlange page, der har været blandt de mest populære frisurer i 2023. Vi har både set den ‘slikkede’ page, hvor håret glattes og baby hårene tæmmes med hårspray – til den mere pjuskede og tilfældige page, der udstråler ‘I just woke up like this’.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Langt velplejet hår

Efter en lang periode, hvor udgroninger og skarpe kontraster har været populært, ser vi  nu, at det naturlige lange hår vender tilbage. For at opnå det ‘velplejede look’ kan du fordel bruge en rundbørste, når du føntørrer dit hår. Rundbørsten er med til at skabe massere volumen og får dit hår til at se velplejet og sundt ud. Brug gerne en saltvandsspray for at skabe tekstur og volumen i håret – afslut med en nærende hårolie i spidserne.

90’er etager 

Vi ser mere og mere, at etager rykker ind i salonerne, og vi er vilde med det.

Etager er nemlig perfekte til at indramme ansigtet, skabe fald og bevægelse i håret. Etager kan klippes på mange forskellige måder, og de kan let tilpasses til, hvad der passer bedst til dit hår. Frisuren er perfekt til dig, der gerne vil skabe illusionen af tykkere og sundere hår.

The bob

En kort page, der klippes lige ved kæben, er en af de mest efterspurgte frisurer i 2023. Frisuren passer til stort set alle typer hår og ansigter, og så er den både tidløs og moderne på samme tid.

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Bløde krøller

Bløde, ‘effortless’ krøller er en af de største frisurer i 2023. Frisuren er både sexet og elegant, og er du ikke velsignet med krøller fra naturens hånd, er det muligt at snyde sig til det. 

Se den nemme guide til hvordan du laver krøller i glat hår helt uden varme her.

Se, hvordan Zendaya styler sine krøller her.

Babylights

Babylights har været populært i en del år efterhånden – og det fortsætter i 2023. Baby lights er en teknik, hvor man med fine strøg laver striber i håret, der minder om den måde solen naturligt afbleger håret. Babylights er en god måde at opnå et naturligt og effortless udseende – og metoden kan bruges på langt de fleste typer hår.

Rødt hår

Gigi Hadid har vist os, at de røde nuancer er kommet for at blive i 2023. Frisuren er til de vovede, der tør kaste sig ud i en helt ny stil. Det er især metalliske røde nuancer, vi ser stor efterspørgsel på i år, og vi er tossede med den nye tendens.

Vejledning til frisurer i 2023 hos RODEO

Vi håber, du blev inspireret af dette blogindlæg. Mangler du flere råd og vejledning til de flotteste frisurer i 2023, så book en tid hos RODEO allerede i dag.

Vores dygtige frisører har mange års erfaring, og de vil kunne give en kvalificeret vurdering af, hvad der passer til dig og dit look. Vi håber at se dig i stolen snart!