Brunch Frederiksberg

GUIDE: Brunch Frederiksberg - Her finder du de bedste steder

FRISØRERNE GUIDER… Med to saloner på Frederiksberg (Rolighedsvej og Gl. Kongevej), tør vi godt kalde os eksperter på, hvad der rører sig på Frederiksberg. Derfor  har vi været på en række forskellige brunch steder på Frederiksberg for at bedømme den bedste brunch. Hvis du er vild med brunch og du bor på eller omkring Frederiksberg, så er det værd at læse med her, hvor vi fortæller lidt om de brunch steder på Frederiksberg som du bør prøve. Måske kan du endda blive inspireret til at besøge Frederiksberg langvejs fra!

Mad og kaffe Frederiksberg

Mad og kaffe som nu ligger adskillige steder i København, er efterhånden blev kendt for deres brunch, hvor man kan vælge 3, 5 eller 7 retter. Mad og kaffe har efterhånden sat deres aftryk i københavnernes sind, og er særligt kendt for deres lækre brunch. 

Mad og kaffe kan anbefales, hvis du ønsker et brunch sted, som har et bredt udvalg, og hvor der er familievenlige omgivelser. Man går sjældent galt i byen med en lækker brunch på Mad og Kaffe på Frederiksberg.

Adresse: Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Maikai i Frederiksberg Centret

Maikai er også en af vores klare favoritter, selvom det kun har eksisteret i danmark siden maj måned. Maikai serverer acai bowls, som ikke er den typiske brunch, vi er vant til. Ikke desto mindre, smager den udsøgt, og den er fyldt med næring og sunde ingredienser. Det er et sundt alternativ til den store, traditionelle brunch, og så smager det lækkert og forfriskende.  

Adresse: Midt i Frederiksberg Centret (mellem metro stationen og Føtex) Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg

Granola

På Granola er der virkelig gjort noget ud af stemningen. Ejeren, som tidligere har været film rekvisitør,  har inspireret sin cafe efter dette. Når man træder ind på Granola, så står man lige pludselig i et univers  inspireret fra 1930’erne. Her er der lagt vægt på de hyggelige omgivelser, men samtidig får du dig en super lækker brunch. Her kan du få alt fra den klassiske Croque Monsieur til en lækker morgenmadstallerken. Her er der mulighed for, at sidde ude ved små hyggelige borde på den populære Værnedamsvej.

Stor anbefaling fra vores frisører hvis du leder efter et brunch sted på Frederiksberg, som skiller sig ud fra de andre klassiske brunch steder på Frederiksberg.

Adresse: Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Den store guide til Ombré

42 Raw

42 RAW var et af de første steder i København, som åbnede en raw-food restaurant. Her er der fokus på, at retterne ikke indeholder sukker, er glutenfri og 100% plantebaseret. Deres brunch til 135 kr er virkelig mættende. Med denne brunch sikre du dig, at du får noget for pengene. Den ligger en god bund, og du er sikret at du ikke går sulten derfra. Hvis du er på udkig efter et brunch sted på Frederiksberg, som er sund og mættende, er dette 42 Raw perfekt til dig. 

Adresse: Frederiksberg Centeret, Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg.

Polly

Brunch hos Polly er en kæmpe anbefaling. Her er der virkelig fokus på flotte anretninger. Polly er kendt for deres Eggs benedict og french toast, som er værd at prøve. Polly er helt klart et sted vi kan anbefale at få en fantastisk brunch på Frederiksberg. Polly ligger i hjertet af Frederiksberg, og køkkenet er inspireret af det franske køkken. Hvis du er på jagt efter et brunch sted, som er “Insta-værdigt”, men samtidig er super lækkert, så er Polly helt sikkert noget for dig. 

Adresse: Gl. Kongevej 96, 1850 Frederiksberg

Sokkelund

Hvis du er vild med bistro vibes, så er Sokkelund helt sikkert et sted for dig som ønsker en god brunch på Frederiksberg. Her kan du få klassiske brunch tallerkener, hvor du både kan sidde inde eller ved hyggelige borde udenfor. 

Brunch på Frederiksberg hos Sokkelund er for dig, som ønsker den typiske brunch tallerken i bistro omgivelser. 

Adresse: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg

IPSEN & CO

Hos IPSEN & CO er der fokus på økologiske råvarer. Her får du en lækker økologisk brunch palette i hyggelige omgivelser. IPSEN & CO har indrettet deres hyggelige cafe hjemligt, så du føler, at du sidder hjemme i din stue og nyder en lækker brunch. Hvis du er på udkig efter en meget simpel men økologisk brunch, kunne dette være stedet for dig som ønsker en brunch på Frederiksberg.  

Adresse: Gl. Kongevej 108, 1850 Frederiksberg C

Maude’s Salon

Her kan du både få en klassisk brunch palette, men samtidig også få mindre morgenmads måltider. Her kan vi klart anbefale deres Yoghurt med hjemmelavet granola og en super lækker kompot på toppen. Hvis du har brug for noget til den søde tand efter din brunch, så laver de hos Maude’s Salon super lækre desserter og kager. 

Adresse: Gl. Kongevej 164, 1850 Frederiksberg C

Vi håber, at dette blogindlæg kunne give dig råd og vejledning til, hvilke caféer og restauranter som laver den bedste brunch på Frederiksberg, som kunne være noget for dig. Vi håber at du får prøvet nogle af stederne af. Rigtig god fornøjelse!     

Rodeo 40% rabat på klip og farve

Den store guide til Ombré