RODEO: Din nye frisør nær Viby

OPLEV RODEO

Fra Viby til RODEO:
Din nye frisør

På jagt efter en frisør i Viby? RODEO er en førsteklasses frisørkæde med saloner i hele København, og Aarhus som kun ligger et stenkast væk fra Viby. Vores mission hos RODEO er at skabe en unik og personlig service, der går ud over det sædvanlige frisørbesøg. Vi stræber efter at skabe en atmosfære, hvor du kan slappe af, føle dig velkommen og forlade salonen med et smukt, selvsikkert look, der passer perfekt til dig. Vi glæder os til at se dig ude i en af vores saloner.

   M.P Bruunsgade 30, 8000 Aarhus (Se på kort)

Vores team nær Viby!

RODEO TILBYDER

Frisør med fokus på Kvalitet:
Fra Viby til RODEO

Hos RODEO værdsætter vi kvalitet i alle aspekter af vores arbejde. Under din behandling vil vores frisører bruge de allerbedste produkter, der passer perfekt til dit hår eller skæg. Til vores naboer fra Viby tilbyder vi et sortiment af topmærker som Lernberger Stafsing, KEVIN.MURPHY, Reuzel, L’Oréal Professionnel og mange flere. Hvis du ønsker at fortsætte den gode hårrutine derhjemme, forhandler vi også disse produkter direkte i vores salon – og hvis du er indehaver af et RODEO vennekort, kan du nyde mellem 10% og 20% rabat på produkterne.

Vi er begejstrede for snart at åbne dørene til vores allerførste salon i Jylland. Så tag springet og besøg os, når vi åbner lige rundt om hjørnet! Og husk, med et RODEO vennekort til kun 149 kr. (en engangsbetaling) får du 20% rabat på alle behandlinger, hver eneste gang du besøger os. Din skønhed og tilfredshed er vores mission! Book en tid til efteråret og besøg din nye frisør nær Viby.

Frisør Oerestad
Frisør Oerestad

MØD DIN NABO

Mere end bare en frisør:
Tag turen fra Viby

Vores frisører i nærheden af Viby er dybt engagerede i at give dig en usædvanlig og komplet skønhedsoplevelse. Alt starter med en dybdegående konsultation før, under og efter din behandling. For os er en åben og konstruktiv dialog med dig om dit hår og dit look afgørende, så du opnår præcis det resultat, du drømmer om. Vores frisører er altid opdaterede på de nyeste trends og teknikker inden for hår, hvilket kan give dig frisk inspiration.

Behandlingen igangsættes med en afslappende hårvask, hvorefter du kan forvente skræddersyet ekspertise gennem hele processen. Under dit besøg tilbyder vi en kop friskkværnet baristakaffe, velsmagende juice eller måske en kold øl, en Gin & Tonic eller et glas vin. Valgmulighederne er mange, og vores primære mål er, at du føler dig velkommen og komfortabel i vores nye salon i Århus, som markerer RODEOs spændende ekspansion til Jylland. Vi glæder os til at byde dig fra Viby velkommen til din nye frisør. 

Det siger vores kunder

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!