RODEO: Din nye frisør nær Risskov

OPLEV RODEO

Fra Risskov til RODEO:
Din nye frisør

På jagt efter en frisør i Risskov? RODEO er en førsteklasses frisørkæde med saloner i hele København, og Aarhus som kun ligger et stenkast væk fra Risskov. Vores mission hos RODEO er at skabe en unik og personlig service, der går ud over det sædvanlige frisørbesøg. Vi stræber efter at skabe en atmosfære, hvor du kan slappe af, føle dig velkommen og forlade salonen med et smukt, selvsikkert look, der passer perfekt til dig. Vi glæder os til at se dig ude i en af vores saloner.

   M.P Bruunsgade 30, 8000 Aarhus (Se på kort)

Aarhus

RODEO EKSPERTER

Skræddersyet ekspertise:
Tag turen fra Risskov

Hvis du er på udkig efter en ny frisør nær Risskov er RODEO det oplagte valg. Vi forstår, at hver kunde har unikke behov og ønsker, når det kommer til deres hår. Derfor arbejder vores team af erfarne frisører tæt sammen med hver enkelt kunde for at skabe personlige og tilpassede løsninger, der fremhæver deres naturlige skønhed.

Vi tager os tid til at forstå din personlige stil, dine daglige rutiner og dine specifikke behov. Vi ser på din hårtype, din ansigtsform og lytter til hvordan din hverdag er skruet sammen for at skabe en frisure, der passer perfekt til dig. Vi tilbyder også skræddersyede farvebehandlinger, fra simple highlights til de lidt større farveændringer. Uanset om du ønsker en naturlig balayage eller en dristig ny farve, kan vores farveeksperter skabe den perfekte farve til dig.

Vores service fortsætter endda efter dit besøg. Vi giver dig rådgivning om, hvordan du plejer og vedligeholder dit hår derhjemme, og vi kan anbefale professionelle hårprodukter, der passer til dit hårtype og din nye frisure.

Så hvis du leder efter en frisør i nærheden af Risskov, opfordrer vi dig til at besøge RODEO’s salon i Århus. Vi lover at levere en skræddersyet service, der er ligeså unik som du er.

Frisør Oerestad

RODEO TILBYDER

Simpel booking
Besøg din nye frisør nær Risskov

Hos RODEO er vi dedikerede til at gøre din frisøroplevelse så problemfri og behagelig som muligt, og det gælder naturligvis også processen med at booke din aftale. Vores online booking system er designet til at være enkelt og brugervenligt, så du nemt kan planlægge dit næste besøg hos os, uanset hvor du befinder dig og når det passer dig. Hvis du bor i Risskov og overvejer at prøve en ny frisør, kan du med fordel booke en tid i Århus. 

Når du booker online, kan du vælge din foretrukne service, dato og tid, der passer bedst ind i din kalender. Har du allerede en favoritfrisør hos os? Du kan også angive dette i bookingsystemet. Efter din booking er gennemført, sender vi en bekræftelsesmail med alle nødvendige detaljer for dit besøg.

Hvis der skulle opstå behov for ændringer eller aflysning af din tid, kan dette let håndteres via vores online system. Vi forstår, at planer kan ændre sig, og vi har derfor gjort det så fleksibelt som muligt for dig.

Beliggende kun en kort tur fra Risskov, ser vi frem til at byde dig velkommen og tilbyde dig en førsteklasses frisørservice i RODEO Aarhus.

Det siger vores kunder

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!