RODEO: Din nye frisør nær Herning

OPLEV RODEO

Fra Herning til RODEO:
Din nye frisør

På jagt efter en frisør i Herning? RODEO er en førsteklasses frisørkæde med saloner i hele København, og Aarhus som kun ligger et stenkast væk fra Herning. Vores mission hos RODEO er at skabe en unik og personlig service, der går ud over det sædvanlige frisørbesøg. Vi stræber efter at skabe en atmosfære, hvor du kan slappe af, føle dig velkommen og forlade salonen med et smukt, selvsikkert look, der passer perfekt til dig. Vi glæder os til at se dig ude i en af vores saloner.

   M.P Bruunsgade 30, 8000 Aarhus (Se på kort)

Aarhus

RODEO TILBYDER

Farveeksperter hos RODEO:
Turen værd fra Herning

Leder du efter en frisør nær Herning der kan indfri dine ønsker om en ny hårfarve? Hos RODEO er vi eksperter i at transformere drømme til virkelighed med vores skræddersyede farvebehandlinger. Selvom vi er nye i det jyske, har vi allerede et ry for vores dygtighed og professionalisme, opbygget gennem årene i København, hvor vi har eksisteret siden 2015.

Vores dygtige farvespecialister sørger konstant for at være ajour med de seneste trends og teknikker inden for hårfarvning. Med en kombination af topkvalitetsprodukter og uovertruffen ekspertise kan du være sikker på en resultat, der ikke bare matcher, men fremhæver din naturlige skønhed.

Uanset om du ønsker en stor forandring eller en mindre opdatering, kan du stole på, at RODEO er stedet, der forvandler din vision til virkelighed. Vi er dedikerede til at overgå dine forventninger og sikre, at du forlader os med fornyet selvtillid og glød. Så selvom turen fra Herning til Aarhus kan føles lang, lover vi, lover vi at den er det hele værd. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos RODEO.

Frisør Oerestad
Frisør Oerestad

RODEOS HISTORIE

RODEOs rejse til Jylland

Fra den første salon på Frederiksberg i 2015 til nu, har RODEOs rejse været noget helt særligt. Vi startede småt, men nu har vi 10 fede saloner i København. Og nu? Nu vil vi gerne sige hej til Jylland!

Selvom du måske leder efter en frisør i Herning, Håber vi at du har mod på at tage turen til Aarhus. Vi tager alt det gode med fra København, og lover at give jyderne den samme skønne RODEO-stemning.

Men hvad er det egentlig, der gør RODEO så speciel? For det første, har vi et super nemt bookingsystem. Glem besværlige opkald og forvirrende hjemmesider; RODEO har som den første og eneste frisørkæde i Danmark vores egen app, der giver et simpelt overblik over fremtidige aftaler. 

Så om du er i Herning, Holstebro eller Haderslev – tjek vores app ud, og kig forbi vores nye salon Århus, når vi åbner. Vi glæder os helt vildt til at møde dig og vise dig, hvad RODEO kan tilbyde dig!

Det siger vores kunder

Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!