RODEO i nærheden af Tårnby - Book tid til klip og farve
Frisør Oerestad

RODEO

Fra Tårnby til RODEO:
Besøg salonerne på Amager

Er du bosiddende i Tårnby og leder efter en førsteklasses frisørsalon, der opfylder alle dine behov? Måske har du ledt lokalt, men ikke fundet lige præcis det, du søger. Vi har den perfekte løsning lige om hjørnet. Selvom RODEO ikke har en salon direkte i Tårnby, har vi to førsteklasses saloner på Amager, der er bekvemt beliggende og nemme at nå for alle jer der kommer fra Tårnby. Den ene salon er placeret i det pulserende område Ørestaden, lige over for Fields, og den anden er centralt beliggende på Amagerbrogade.

   Kay Fiskers Pl. 4, 2300 København (Se på kort)

   Amagerbrogade 78, 2300 København S (Se på kort)

Amager

Ørestad

FOR HELE FAMILIEN

Familievenlige saloner

Hos RODEO ved vi, at hver kunde er unik, og at deres hårplejebehov varierer afhængigt af deres alder. Derfor tilbyder vi en bred vifte af hårbehandlinger, der passer til alle aldersgrupper – fra de yngste af vores kunder til de mere modne. Vores børnevenlige tilgang gør os til et populært valg for familier. Vi forstår, at et besøg hos frisøren kan være en stor begivenhed for de små, og vores erfarne og tålmodige frisører er eksperter i at skabe en afslappet og sjov atmosfære for børn. For voksne tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, lige fra klassiske klipninger og styling til avancerede farvebehandlinger og hårpleje. Vores frisører er uddannet i de nyeste teknikker og trends inden for hår og de arbejder tæt sammen med dig for at skabe et look, der fremhæver dine bedste træk og passer til din livsstil. Desuden forstår vi, at hårets tekstur og hårplejebehov kan ændre sig med alderen. Derfor tilbyder vi specialiserede behandlinger til vores mere modne kunder for at tackle udfordringer som hårtab, udtynding og tørhed. Vi bruger skånsomme og nærende produkter, der holder dit hår sundt og skinnende, uanset din alder. Så uanset om du er på udkig efter en frisør nær Tårnby til dit barns første klipning, en ny stil til dig selv, eller en opfriskende behandling for at genoplive dit hår, kan du stole på RODEO for at levere en fremragende service, der møder dine behov.

Frisør Oerestad
Frisør Oerestad

RODEO – din frisør tæt på Tårnby
med fokus på velvære

Udover at vi sørger for at klippe den flotteste frisure til dig, gør vi også en dyd ud af, at du føler dig hjemme, når du besøger vores saloner. Derfor har vi indrettet vores salon i en nordisk og afdæmpet stil, hvor du kan føle dig godt tilpas og nyde din behandling. Når vi byder dig velkommen i stolen, modtager du et menukort med et bredt udvalg af lækre drikkevarer, vi kan stærkt anbefale vores baristakaffe som er et signaturelement i vores saloner. Vores frisører gennemgår løbende profesionelle baristakurser for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse imens du er i vores hænder. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Frisører nær Fields med speciale i adskillige behandlinger

Vores salon på Ørestaden er vores nyeste salon i København. Her  udfører vi en lang række behandlinger, som kræver mange års erfaring og ekspertise. Vores frisører er eksperter inden for behandlinger som balayage, extensions og hårfarvning. Til herrerne er vi passionerede omkring herreklip, ligesom vi også tilbyder skæg klip og meget mere efter dit behov.

Vi tænker kreativt og innovativt i vores behandlinger. Derfor gør vi meget ud af at rådgive dig, ligesom vi lytter til dine ønsker.

RODEO på Amagerbrogade er en ægte perle inden for hårpleje. Med sin førsteklasses placering på den pulserende og kulturelt forskelligartede Amagerbrogade, er salonen et ægte fristed, hvor du kan tage en pause fra byens travlhed og nyde en luksuriøs og beroligende hårplejeoplevelse

Besøg RODEO på Amagerbrogade

.

Salonen er kendt for sin unikke kombination af moderne og hyggeligt interiør, der skaber en afslappet og imødekommende atmosfære. Med sine komfortable stole, det varme og indbydende lys, og de fine detaljer, giver salonen dig en fornemmelse af at være i en luksuriøs oase midt i byen.

Men det, der virkelig gør RODEO på Amagerbrogade særlig, er vores team af højt kvalificerede og engagerede frisører. De har en stor passion for deres håndværk og er dedikerede til at give hver enkelt kunde en personlig og opmærksom service. Uanset om du ønsker en ny klipning, farve eller en specialbehandling, vil vores frisører arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du får det look, du drømmer om.



Alle RODEO saloner

RODEO Aarhus – M.P. Bruuns gade 30

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!